Sagsbehandler til myndighedsopgaver og særtransporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du arbejde med administration af særtransporter på Danmarks vejnet? Har du lyst til at være med til at sikre fremkommeligheden og sikkerheden på de danske veje? Så er du måske vores nye kollega.

Vejdirektoratet overtager opgaven med at give tilladelse til at køre med en særtransport på vejnettet den 1. oktober. Opgaven er dermed ny for Vejdirektoratet, og vi har brug for dig til at hjælpe med at opbygge en helt ny og digital sagsgang på området og samtidig sikre driften fra 1. oktober 2021.

I Vejdirektoratet har vi trafikanten i fokus, og vi sikrer fremkommelighed og trafiksikkerhed. At udstede tilladelser til at køre med en særtransport kræver god viden om vejnettet både på statsvejnettet og på det kommunale vejnet, så transporten kommer nemt og sikkert frem. I sagsbehandlingen skal der være et stort fokus på samarbejde med politi, kommuner, transportører og producenter.

”Det er en vigtig opgave, som du skal være med til at løfte her. Det kan jo have store konsekvenser, hvis en lastbil forsøger at passere en tunnel, hvor fribredden ikke er stor nok i forhold til køretøjet”, uddyber afdelingsleder Jørgen Sand Kirk.

Sagsbehandling af særtransporter og andre myndighedsopgaver

Sammen med dit team får du ansvaret for sagsbehandling af ansøgninger om kørsel med særstransporter på det danske vejnet. Sagerne spænder vidt i omfang og kompleksitet. Der er både opgaver, hvor kreativiteten og logistikken skal i spil for at muliggøre transporten og de mere rutineprægede opgaver, hvor tilladelsen kan ekspederes hurtigere.

Du vil blive en del af et uformelt team med engagerede kollegaer, hvor myndighedsbehandling af høj faglig kvalitet er i fokus og sker i et samarbejde med kolleger i Vejdirektoratet på tværs af Danmark. Du vil også få kontakt til transportører, kommunale kollegaer, politiet mfl. og du skal til dagligt søge at løse opgaverne i et samarbejde med flere forskellige fagligheder.

På sigt vil du også have mulighed for at blive involveret i Vejdirektoratets andre myndighedopaver i forbindelse med tilladelser til råden over vejareal ved vejarbejder.

Kendskab til særtransporter, erfaring med sagsbehandling og servicemindet af natur

Det er en fordel, hvis du har kendskab til særtransporter f.eks. ved håndtering af eller kørsel med særtransporterne. Det vil også være en fordel, at du har erfaring med sagsbehandling af myndighedsopgaver f.eks. i forhold til forvaltnings- og offentlighedslove.

Derudover ser vi gerne, at du:

- Har erfaring med særtransportbekendtgørelsen, dimensionsbekendtgørelsen og færselsloven.

- Bringer din faglighed og erfaring i spil i opgaveløsningen – også når det gælder andre opgaver i vores afdeling.

- Er udadvendt, serviceminded og kommunikerer godt både i skrift og tale.

- Agerer respektfuldt over for både interne og eksterne samarbejdsparter og er god til konflikthåndtering.

”Du behøver ikke være hundredemetermester i særtransporter, når du starter, men du skal være klar på blive det. Og vi skal nok hjælpe dig,” fortæller afdelingsleder Jørgen Sand Kirk.

Din nye afdeling

Du bliver en del af afdelingen Trafikafvikling øst eller Trafikafvikling vest, hvor vi har ansvaret for opgaver indenfor trafikafvikling på statens veje.

Vi har i begge afdelinger forskellige baggrunde som bl.a. ingeniører, teknikere, landindspektører og kontorfunktionærer, der lægger stor vægt på både de faglige og de sociale kompetencer.

Vi er fordelt på vores arbejdspladser i Middelfart, Skanderborg, Aalborg, Næstved og Fløng og har et velfungerende distancesamarbejde med en del virtuelle møder. Du vil blive ansat på et af de fem tjenestesteder.

”På trods af at vi sidder lidt geografisk forskudt, så er det lykkedes os at skabe et fantastisk sammenhold i afdelingerne, hvor vi respekterer hinandens faglighed og bekymrer os om hinandens ve og vel. Det håber vi, at du vil være en del af,” afslutter afdelingsleder Jørgen Sand Kirk.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vi tilbyder favorable arbejdsvilkår med fokus på efteruddannelse, mulighed for hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider mv.

Forventet ansættelsesdato er den 1. oktober 2021, men kan det aftales i forhold til dit evt. nuværende arbejde, ser vi gerne, at du starter d.01. september.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Ansættelsen er betinget af, at du har et gyldigt kørekort (kategori B).

Læs mere om os, eller giv os et ring

Vil du vide mere om Vejdirektoratet og om, hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vore opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i

Trafikafvikling Øst, Jørgen Sand Kirk, mobil 7244 7035 / 2040 4028, mail [email protected]

Trafikaafvikling Vest, Søren Kjemtrup mobil 7244 2424 / 2248 4678 mail [email protected]

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest søndag den 15. august 2021.

Vi forventer at afholde samtaler d.18 og 19 august.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Stilling som faglig sekretær i Byggegruppen i 3F Bygge-, Jord - og Miljøarbejdernes Fagforening København Fagforeningen søger en alsidig og gerne rutineret faglig sekretær til ansættelse i vore..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for at sikre hotelbranchen de bedst mulige vilkår? Er du verdensmester i at skabe den gode samtale? Så har vi et job til dig i 3F København, som vi er sikre på, at du kan levere på. .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 1