HK-sekretær til Taksationssekretariatet i Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Èn af vores dygtige HK-sekretærer har søgt nye udfordringer, og derfor søger vi en person, der:

  • Har et godt humør og vil bidrage til et godt arbejdsmiljø
  • Er venlig med et glimt i øjet og brænder for god service og korrekt sagsbehandling
  • Har gode evner for samarbejde og er serviceorienteret
  • Er grundig, selvstændig og proaktiv
  • Har mod på at sætte dig ind i de sager, som sekretariatet behandler
  • Har en kontoruddannelse
  • Har lyst og evne til at løse økonomiske opgaver
  • Har erfaring fra offentlig forvaltning, men det er ikke et krav
  • Har erfaring fra lignende ansættelser, men det er ikke et krav

Du bliver en del af vores afdeling - Taksationssekretariatet – der assisterer de statslige taksationskommissioner og kommunale overtaksationskommissioner. De efterprøver kendelser om erstatning i forbindelse med ekspropriation. Sekretariatet forbereder sagerne og sørger for, at alle relevante og faktiske forhold indgår således, at kommissionerne kan træffe deres afgørelser i overensstemmelse med lovgivningen.

Taksationssekretariatet blev etableret 2016 og er placeret i Nævnenes hus i Viborg i moderne, åbne kontorlokaler. Udover dig vil der være tre andre HK-sekretærer, fire jurister og en sekretariatschef/jurist. Sekretariatet er en del af Trafikstyrelsen, der ligger i København.

En af vores HK-sekretærer kan fortælle følgende om stillingen:
”Som ny medarbejder vil du blive taget rigtig godt i mod. Du vil efter god oplæring hurtigt få egne ansvarsområder i form af egne kommissioner i samarbejde med en jurist. Det er et meget spændende og afvekslende arbejde med mange forskellige opgaver.”

Dine opgaver
Du vil som HK-sekretær blive ansvarlig for en række opgaver i sekretariatet såsom generel administration, oprettelse af klagesager, herunder journalisering-, klargøring- og udsendelse af dokumenter/sager, mødeplanlægning og rejseafregninger.

… og hvad betyder det konkret
Det er sekretariatets opgave at oprette de indkomne sager i Workzone, at journalisere alle modtagne dokumenter på sagen, og generere en materialesamling over sagens akter, der skal danne grundlag for den faktiske behandling af klagesagen. Materialesamlingen omfatter de akter, som din teammakker – en jurist – og formanden vurderer er nødvendige på den enkelte sag. Du vil – i samarbejde med en jurist - skulle planlægge og indkalde sagerne til en fysisk besigtigelse på den konkrete sags ejendom. Når juristen kommer hjem efter en besigtigelse, har du til opgave at journalisere evt. nye dokumenter fra besigtigelsen, ligesom du har til ansvar at sende kendelsen ud, journalisere mails på sagen og lukke den, når alle trin i sagsbehandlingen er fuldendt.

Hvad kan jeg forvente
Taksationssekretariatet behandler klagesager på baggrund af en ekspropriation og efterfølgende taksation mv. og én af hk-sekretærerne fortæller: ”I taksationssekretariatet vil du opleve en hverdag hvor dagene sjældent er ens. Det gør arbejdet spændende og samtidig vil du opleve, at du på den gode måde, bliver udfordret arbejdsmæssigt. Der er frihed under ansvar og plads til udvikling.”

Muligheder hos os
Vi tilbyder et varieret og udfordrende job. Vi har fokus på høj kvalitet, god kollegial adfærd, godt arbejdsmiljø samt en arbejdsdag, der også giver plads til fritid og familieliv. Du vil som nyansat indgå i et løbende kompetenceudviklingsforløb med en stejl udviklingskurve. Du vil hurtigt få egne ansvarsområder, samtidig med at du vil blive en del af et internt oplærings- og sparringsmiljø gennem sidemandsoplæring og ved løbende at blive tildelt nye opgaver. Du vil udvikle dig gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver.

Line vil blive din chef og hun fortæller:
”Som chef lægger jeg stor vægt på at være en chef i øjenhøjde, og at der er et godt arbejdsmiljø i sekretariatet, og at de mange forskelligartede opgaver løses med fokus på den enkelte medarbejders faglige og personlige udvikling”.

Løn og ansættelsesforhold
Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet.

Arbejdsstedet er Toldboden i Viborg.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.Trafikstyrelsen.dk

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos sekretariatschef og jurist Line Toftbjerglund Laursen på tlf. 41 78 05 27.

Ansøgning
Send din ansøgning samt eksamensbeviser via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.tbst.dk senest den 12. oktober 2021, kl. 23.55.

Ansættelsessamtaler afholdes i Viborg. Der kan anvendes test i rekrutteringsprocessen.

Trafikstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede, uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Tirsdag den 12. oktober 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for at sikre hotelbranchen de bedst mulige vilkår? Er du verdensmester i at skabe den gode samtale? Så har vi et job til dig i 3F København, som vi er sikre på, at du kan levere på. .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Er du initiativrig, selvstændig og struktureret? Har du nemt ved kontakt med mange mennesker både pr. telefon og mail, og kan du holde et struktureret overblik? Er du kontoruddannet og ved..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    On behalf of our customer, L’Oréal, we are looking for a Supply Chain Specialist to join L’Oréal’s Operations department in Havneholmen from February. You will be employed by [xxxxx] in..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1