HR medarbejder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at være en del af et team med holdånd, nysgerrighed og høj faglighed? Er du serviceminded og har du flair for tal og systemer? Så vil vi gerne have dig med på holdet!

Med næsten 1.000 års analog og digital samfundsdokumentation er Rigsarkivet Danmarks hukommelse og videncenter for det danske samfunds udvikling. Vi indsamler, bevarer og leverer originale dokumenter og data, der understøtter videns- og retssamfundets behov og skaber nye indsigter og forståelser af vores samfund. I Rigsarkivet bliver du del af en ambitiøs og moderne organisation. I tæt samarbejde med vores brugere arbejder vi kontinuerligt på at være en vigtig spiller i den offentlige digitale infrastruktur, så vores store mængde data skaber størst mulig værdi for borgere, forskere, virksomheder og offentlige myndigheder.

Du bliver en del af enheden HR og Jura. Her sætter vi fagligheden højt og lægger stor vægt på at yde god og effektiv service i hele organisationen. Vi har ansvaret for drift og udvikling af personaleadministration og HR processer, ligesom vi rådgiver og vejleder medarbejdere og ledere og bidrager til udviklingen af Rigsarkivet som organisation. Vi har også ansvaret for administrationen af forskellige HR- og administrative systemer bl.a. vores elektroniske sagsbehandlingssystem Public 360 og tidsregistreringssystem mTime.

Jeg hedder Diana, og jeg bliver din nærmeste chef. Som leder er jeg åben og involverende og har fokus på samarbejde og arbejdsglæde i vores HR-team. Det er selvfølgeligt for mig, at alle bringer nye idéer til bordet og er interesserede i gensidig sparring og feedback, så vi løbende kan optimere og forbedre vores services. Jeg stiller tydelige forventninger til dig og dine opgaver i fællesskab med dig, og jeg ser det som en vigtig ledelsesopgave at støtte dig og være din medspiller i at lykkes i jobbet. I vores samarbejdsrelation vil der være rum til fortrolighed og ærlige tilbagemeldinger.

Dit team og jobbet
Du vil indgå i et team med en god social omgangstone, hvor åbenhed og humor er en stor del af dagligdagen. I teamet kan du hente hjælp og sparring, og der vil altid være kollegaer, der kan hjælpe dig i dit arbejde.

I HR har vi en vigtig opgave med at understøtte forretningens behov, så det er vigtigt, at vi kender forretningen, er synlige og på forkant. Vi arbejder hver dag for at sikre en effektiv drift og valide HR data, som er en forudsætning for at understøtte vores chefer og direktion i en travl hverdag.

Som HR medarbejder er dine hovedopgaver

• personaleadministrative opgaver, herunder behandling af sager om rekruttering og
ansættelse, lønberegninger, barsel, sygefravær, flexjob mv.
• vejledning af ledere og medarbejdere i personaleadministrative spørgsmål
• deltage i administrationen af HR og administrative systemer
• at bidrage til at udarbejde ledelsesinformation

Om dig
Du har en kontoruddannelse og gerne nogle års erfaring fra et lignende job inden for HR området i det offentlige.

Vi lægger vægt på, at du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt. Du har en god forståelse for it, systemer og tal, som du kan bruge i rollen som HR sagsbehandler, administrator eller når der skal arbejdes med HR data til ledelsesinformation.

Du trives med både at arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer derudover, at du

• arbejder struktureret og har sans for detaljen
• er omhyggelig med både kvalitet og tidsfrister
• har en servicemindet tilgang til kollegaer og samarbejdspartnere
• er god til at samarbejde og inspirere
• har lyst til at dele ud af din viden og være sparringspartner
• er nysgerrig og gerne bidrager til hele enhedens udvikling

Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med Statens HR, Public 360, og mTime.

Om os
Vi har til huse centralt i indre København med Hovedbanegården lige om hjørnet. Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af Rigsarkivet er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde aftales løbende mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen. Derudover er der rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer både i enheden og Rigsarkivet generelt fx fredagsbarer, høstfest, julefrokost eller DHL-stafet.

Det er vigtigt for os, at du får en god start i Rigsarkivet. De første uger er der lagt et onboardingprogram, hvor du får rig mulighed for at lære dine nye kollegaer og organisationen at kende samt komme godt i gang med dine arbejdsopgaver.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for kontorfunktionærer i staten mellem Skatteministeriet og HK/STAT.

Jobbet er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen. Vi har fleksible arbejdstider og vægter at arbejds- og privatliv hænger godt sammen.

Arbejdsstedet er Rigsarkivets adresse på Kalvebod Brygge 34, København V.

Tiltrædelse snarest muligt.

Vi indhenter straffeattest.

Ansøgning
Send os en motiveret ansøgning, CV og dokumentation for relevant uddannelse og erhvervserfaring via Rigsarkivets rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på ’Søg stillingen’ nederst på siden.

Ansøgningsfristen er søndag den 3. december 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 49.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos teamleder Anja Nygaard Nowak, tlf.: 4171 7378 eller hos HR chef Diana Søe Sandell, tlf.: 4171 7417.

Du kan også læse mere om Rigsarkivet på www.Rigsarkivet.dk.

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning af medarbejdere som muligt. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Kunne du tænke dig noget erhvervserfaring inden for mediebranchen? Var du stærk i Excel i gymnasiet? Er du god til at planlægge og hele tiden være et skridt foran? Så læs videre!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København N

    Er du interesseret i studieadministrative opgaver? Har du styr på detaljerne og flair for IT-systemer? Så er du måske vores nye kollega i afholdelsesteamet. Som studieadministrativ koordinator .
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København S

    Administrativ medarbejder Administrativ medarbejder til HK Stat Vil du være med til at gøre en forskel for HK Stats tillidsvalgte og medlemmer, så søger vi en administrativ medarbejder til v..
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. juli 2024 2
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 2
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1