Administrativ forsikrings medarbejder søges til Kolding - Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Administrativ forsikrings medarbejder søges til Kolding

Arbejdstid: 9-15
Stillingen er på nedsat tid, vi tænker 25-30 timer pr. uge.
Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Administration – Forsikring - Alsidighed
Hos Certus Forsikring fortsætter vi udviklingen og søger en dygtig og engageret spiller til vores administrative hold.

Som kontormedarbejder hos Certus Forsikring får du en spændende og varieret hverdag, hvor du vil være bindeleddet mellem kunder, agenter, samarbejdspartnere og administrationen, således alle opgaver bliver løst til fuld tilfredshed for alle parter. Du vil indgå i et team med engagerede og dedikerede kollegaer, som du vil få et tæt samarbejde med og som vil forvente gensidig sparring.

Vi forventer, at du vil være med til at vedligeholde og udvikle Certus Forsikrings administration, som er under stadig udvikling. Du vil være tilknyttet vores hovedkontor, der ligger centralt placeret i Kolding. Vi afholder ugentlige møder, hvor sparring, udveksling af erfaringer og socialt samvær er fokusområder.
Selvstændig – struktureret – engageret

Din baggrund er ikke afgørende, men du har erfaring fra lignende administrative funktioner. Du kan med fordel have beskæftiget dig med forsikringer eller lignende produktgrupper. Du arbejder struktureret og trives med at have et overblik over dine opgaver.

Hverdagen hos Certus Forsikring er omskiftelig, derfor skal du være omstillingsparat i forhold de forskellige opgaver, der vil lande på dit bord. Du er selvstændig og proaktiv i din tilgang til din opgaveløsning og sætter en ære i at levere et kvalitativt godt stykke arbejde.

Dine daglige opgaver vil bestå i ind- og udgående opkald fra og til bl.a. kunder, samarbejdspartnere og agenter, besvarelse af mails, elektronisk sags- og dokumenthåndtering, samt diverse administrative- og ad hoc-opgaver. Hvis du har erfaring med fakturering, bogholderi og afstemning, vil det være en fordel.
Vi forventer, du er imødekommende, kan smile i telefonen og har en let tilgang til dine opgaver.
Der arbejdes i flere forsikringssystemer og derfor forventes en god portion flair for IT og systemer. Du vil dagligt være i kontakt med f.eks. kunder og derfor skal du kunne gøre dig forståelig på samt kunne læse og skrive dansk og engelsk. Det er et krav, du kan fremvise straffeattest.

Jobbet
Du tilbydes et udadvendt job med mange spændende og varierende opgaver. Virksomheden er kendetegnet ved en flad struktur, god omgangstone og et godt samarbejde på tværs af organisationen. Du får en central position i virksomheden og med en stor fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og udfordringer samt dit eget engagement, får du mulighed for at præge din egen udvikling og de opgaver, du kommer til at løse.

Er du interesseret og opfylder du ovenstående kvalifikationer, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV gerne medsendt relevant anbefaling. Rekrutteringsprocessen formidles via Jobcenter Kolding.

Ansøgningen sendes via https://www.borgeronline.dk/621/NemForm/rekrutteringsservice til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen, mærket L-Forsikringskontormedarbejder i feltet stillingens mærke – gerne hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes, når rette kandidat er fundet. Ansøgninger der ikke er mærket korrekt, vil ikke komme i betragtning. Bliver dine papir udvalgt til udsendelse til arbejdsgiver, vil du modtage en række spørgsmål på din E-boks, som du bedes besvare og sende retur. Først når vi har svar retur på spørgsmålene, vil dine papir blive sendt ud til arbejdsgiver.

Al henvendelse og evt. spørgsmål til stillingen, skal ske til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på tlf. 79796245.

Du skal være opmærksom på, at Jobcenter Kolding på vegne af arbejdsgiver indsamler ansøgninger og CV, og dermed personoplysninger.

Jobcenter Kolding videresender løbende relevante ansøgninger til arbejdsgiver indtil arbejdsgiver meddeler, at stillingen er besat.
Hjemlen til at bistå arbejdsgiver, fremgår af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats § 5.

Kommunens registrering og videregivelse af oplysninger:
Kommunen registrerer de modtagne oplysninger og videregiver oplysninger til virksomheden, der har slået stilling op.
Kommunen sletter din ansøgning og CV, når opbevaringspligten udløber og et evt. arkiveringskrav er opfyldt. Når oplysninger er arkiveret eller slettet, har kommunen ikke længere adgang til dem. Kolding Kommune opbevare de indkomne ansøgninger indtil 2 måneder efter, at stillingen er blevet besat. Herefter slettes alle indkomne ansøgninger hos Jobcenter Kolding.
Du har ret til at vide, hvilke oplysninger kommunen har om dig, og du kan kræve forkerte oplysninger rettet eller slettet.

Kommunens databeskyttelsesrådgiver
Du kan kontakte kommunens databeskyttelsesrådgiver om dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over kommunens behandling af dine personlige oplysninger.
På datatilsynet.dk kan du læse mere om databeskyttelsesrådgiverens rolle, og på kolding.dk kan du finde oplysninger om Kolding kommunes databeskyttelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Kolding
  • Onsdag den 11. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 8
18. september 2024 7
17. september 2024 6
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 8
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 8
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 10
27. august 2024 9
26. august 2024 10
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 11
21. august 2024 9
20. august 2024 10