Junior Category Manager til Strategisk Indkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Har du erfaring med indkøb? Har du lyst til at arbejde med Facility Management og Værkstedsudstyr? Så har du nu muligheden for at blive en del af Strategisk Indkøb og vores team, som består af seks category managers, tre udbudsjurister og en studentermedhjælper.

Jobbet
Opgaverne spænder bredt og løses sammen med vores Category Managers. I tæt samarbejde med din kollega inden for kategorien værkstedsudstyr er du med til at sikre compliance og medvirke til udvikling af samarbejdet med resten af DTU. Som Junior Category Manager vil du få muligheden for at arbejde selvstændigt, og altid få den nødvendige faglige sparring fra en bred vifte af kompetente kolleger, og du bliver involveret i alle aspekter af indkøbsprocessen. Lige nu er det særligt inden for kategorien Facility Management og Værkstedudstyr, vi har mange opgaver. Målet er på sigt at den rette kandidat kan videreudvikle sig og blive Category Manager med ansvar over egne kategorier.

Konkret kommer du til at:

  • Håndtere forlængelser af kontrakter i tæt dialog med leverandøren og stakeholder
  • Selvstændigt planlægge og styre statusmøder med relevante interne stakeholders på DTU for at sikre aftale og systemanvendelse
  • Vedligeholde kontraktoverblik og kontraktsystem
  • Deltage i sourcing- og udbudsprocessen herunder
  • Udarbejdelse af dataanalyser

    • deltagelse i markedsanalyser
    • udarbejdelse af udbudsmateriale

  • Etablere og vedligeholde e-kataloger
  • Implementere aftaler og udarbejde kommunikationsmaterialer
  • Være tæt involveret i leverandørstyring med fokus på udvikling af leverandørsamarbejdet gennem kontraktperioden
  • Deltage i netværksmøder på tværs af DTU's institutter og administrative enheder


Vi dækker hele DTU-koncernen og du får en stor kontaktflade både med leverandører og med interne stakeholders.

Vores forventninger til dig
Du er formentlig kontoruddannet, men din uddannelse er ikke afgørende. Vigtigst for os er, at du som person går engageret til opgaven med en positiv indstilling – og har viljen til at tage ansvar.

Du kan lide at følge opgaverne til dørs og skabe resultaterne via samarbejde – det vil vi nemlig gerne være kendt for blandt vores kolleger på resten af DTU.

Du har flair for brug af Microsoft Office og kan begå dig på dansk og engelsk til forretningsbrug.

Hvad tilbyder vi dig
Der er stor fleksibilitet i jobbet, og du får rig mulighed for at præge din hverdag, og det forventes, at du er aktiv i din egen udvikling.

  • Vi er drevet af godt købmandsskab, og en indstilling til, at vi ikke gør tingene sværere, end de er.
  • Vi lægger vægt på et professionelt miljø, der også rummer socialt fællesskab, en positiv omgangstone, hvor vi løbende hjælper og inspirerer hinanden. Et team med masser af godt humør, der er parate til at tage imod dig.
  • Du får en hverdag med mange spændende opgaver, hvor du bliver udfordret på dine alsidige evner i forhold til at kunne analysere, planlægge, prioritere, forberede udbud og ikke mindst at få ført dine strategier ud i livet.
  • Du vil få mulighed for sparring på et højt fagligt niveau, og vi forventer, at du bidrager til at højne niveauet yderligere.
  • Du vil få mulighed for at få 2 ugentlige hjemmearbejdsdage, når du er fortrolig med dine arbejdsopgaver.


Du bliver en del af Strategisk Indkøb under Koncernindkøb, som er DTU’s centrale indkøbsfunktion. Vi har ansvaret for hele indkøbsprocessen og er i dag ca. 35 kollegaer fordelt på tre afdelinger.

Vi anvender e-Procurement og har stort fokus på at gøre flere produkter tilgængelige via kataloger til vores brugere. Vi er langt fremme med hensyn til digitalisering og innovation. Bæredygtighed er et af vores meget store fokusområder. Du bliver en del af et fagligt meget kompetent team, hvor du har erfarne kolleger at støtte dig til.

På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kommer ind i en organisation, der har til formål at udvikle viden på internationalt niveau. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed. Vi sørger selvfølgelig for, at du samtidig får den nødvendige sparring og kompetenceudvikling.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) eller akademikere i staten. Aflønning og indplacering vil ske afhængig af din erhvervserfaring og uddannelsesmæssige baggrund. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokost.

Arbejdsstedet vil være Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 1. december 2022. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Category Manager Heidi Leth Donnerstag på 9351 0261.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Koncernindkøb er ansvarlig for at sætte rammerne for indkøb af varer og tjenesteydelser på DTU. Herunder er Koncernindkøb ansvarlig for indkøbsprocesser, indkøbssystemer, overholdelse af udbudslov, indkøbsregler og retningslinjer mv.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 01. december 2022

Lignende jobs

  • [xxxxx]is looking for a Financial Business Analyst...

    Do you want to deliver analytical work while being hands on in a collaborative work environment?   Do you excel at turning data into actionable insights that drive business growth and you like .
    • Administrativ medarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Business Support Manager

    Are you a proactive professional experienced in organizational change or project management? Do you seek to be a key player in shaping our leadership team? If you thrive in a collaborative, forward..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Skolesekretær til Hillerød Vest Skolen, afd. Ålhol...

    Hillerød Vest Skolen søger en skolesekretær 30 løntimer/uge (32 arbejdstimer/uge i 42 uger)Er du positiv i din tilgang til andre mennesker, og kan du navigere i en meget kompleks hverdag? Så læ..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • H&S Administrative

    Er du struktureret, serviceminded og brænder for at arbejde med sikkerhed i byggebranchen? Har du erfaring med administration og ønsker at være en vigtig brik i et dynamisk miljø? Så er det måske d..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 8
2. oktober 2024 8
1. oktober 2024 7
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 3
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 2
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5