Administrativ medarbejder til Lolland Falster Brandvæsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Er du en blæksprutte, der trives med mange forskellige typer opgaver, og som kan tåle at få beskidte hænder? Så er det netop dig, vi søger som vores nye administrative medarbejder i Lolland Falster Brandvæsen.

Hvem er du?
Du vil ofte være den første som vores frivillige, deltidsansatte og borgere møder eller taler med, når de henvender sig til brandvæsnet. Det er derfor et ”must”, at du som menneske er imødekommende, humoristisk, jordnær, pragmatisk, fleksibel og udadvendt. Og selvom stillingen er placeret i sekretariatet, skal du forvente, at du kommer til at deltage i eller får berøring med alle brandvæsnets opgaver. Du skal derfor også generelt have en bred faglig forståelse og trives med udfordringer, hvor løsningerne ikke altid er givet på forhånd. Jobbet indebærer i den forbindelse til tider løsning af fysisk krævende arbejdsopgaver

De faste daglige opgaver vil primært være håndtering af økonomi, lønindberetning, personaleadministration, journalisering, telefonpasning samt sekretærbetjening af arbejdsgrupper og chefgruppen. Vi er et samlet team hvor alle hjælper alle, du skal derfor også være klar til at give kollegaerne en hjælpende hånd, ligesom du altid kan bede dem og hjælp. Du kan således også blive sendt på praktiske opgaver i ”marken”, eller måske er der lige er behov for, at du går med over i værkstedet og rækker det rigtige værktøj til din kollega, som ordner et af brandvæsnets mange køretøjer. Opgavesættet kan til en vis grad tilpasses dine personlige spidskompetencer.

Vi ønsker, at du har flest mulige af følgende faglige og personlige kvalifikationer og egenskaber:
  • Relevant civil uddannelse gerne suppleret med beredskabsfaglig uddannelse.
  • Erfaring med kommunal sagsbehandling, journalisering og økonomistyring.
  • Velformuleret i skrift og tale.
  • Gode samarbejdsevner og gode analytiske evner.
  • Yderst serviceorienteret og i stand til at arbejde selvstændigt.
  • Behersker engelsk eller tysk i skrift og tale på brugerniveau.
  • Et vist niveau af IT-forståelse både vedr. software og hardware.
  • Uddannelsesparat.
  • Min. Kørekort kat. B.

Vi lægger stor vægt på, at du i din dagligdag er stærkt lokalt forankret i samfundet, da jobbet kræver, at du er fleksibel og hurtigt kan møde ind og træde til. Ligesom at det er vigtigt, at du har lysten og evnen til at tilegne dig ny viden – også på det beredskabsfaglige område.

Hvem er vi?
Lolland-Falster Brandvæsen er et kommunalt selskab 100% ejet af Lolland og Guldborgsund Kommuner. Vi dækker hele Lolland-Falster fra 15 brandstationer. Du kan læse meget mere om os på Lolland Falster Brandvæsens hjemmeside.

Vi er en virksomhed, hvor drivkraften i vores opgaveløsning er ”Lysten til at hjælpe andre”. Vi arbejder på alle tider af døgnet og kan kun lykkes pga. et stort engagement fra vores faste medarbejdere, deltidsansatte og frivillige beredskabsfolk. Samhørigheden og ønsket om at nå målene for vores opgaveløsninger bunder således langt mere i et tilknytningsforhold til brandvæsnet, der handler om livsfilosofi, end det handler om fritidsbeskæftigelse eller ansættelsesforhold – en livsstil hvor fokus er målrettet altid at være parat til at hjælpe andre, hvis de skulle blive ramt af en ulykke.

Lolland-Falster Brandvæsen er en dynamisk organisation, og vi forventer derfor, at alle deltager aktivt i udviklingen af brandvæsenet som virksomhed og som arbejdsplads. Det er ofte det ”skæve” indfald, der fører til opfindelsen af den ”dybe tallerken”

Ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor den alm. daglige arbejdstid normalt er placeret på hverdage mellem kl. 07.30 og kl. 16.00.

Du skal i forbindelse med ansættelsesprocessen fremvise straffeattest og børneattest.

Ønsker du flere oplysninger?
Du er velkommen til at kontakte beredskabsdirektør Peter Søe på 61 94 80 10 eller afdelingschef Morten Andersen på 61 94 80 20 for at få flere oplysninger.

Ansøgningsprocedure
Der er ansøgningsfrist torsdag d. 28. juli 2021 kl. 23:59, og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 33. HUSK at angive et telefonnummer, som vi kan træffe dig på.

Lolland-Falster Brandvæsen ønsker at afspejle bredden i den danske befolkning, og vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk herkomst, religion mv. til at søge
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Maribo
  • Onsdag den 28. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Maribo over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
6. oktober 2024 3
5. oktober 2024 3
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 4
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 3
24. september 2024 2
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 1
10. september 2024 1