Erfaren konsulent til patientoplevet kvalitet på Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Konsulent med stærke kompetencer inden for patienttilfredshed og patientinddragelse

Sjællands Universitetshospital arbejder målrettet med at udvikle og forbedre den patientoplevede kvalitet. Vi arbejder med at skabe en kultur, hvor der ikke er tvivl om patient- og pårørende perspektivet, hvor patienter og pårørende føler sig imødekommet, velinformeret, inddraget og trygge i mødet med hospitalet. Det er derfor også højt prioriteret, at patienter inddrages i beslutninger i forbindelse med deres undersøgelse/behandling i det omfang de ønsker det.

Vi søger en erfaren konsulent, som skal være med til at videreudvikle og definere hvordan vi på fremtidens universitetshospital sikrer, at patient- og kvalitetsagendaen er et centralt omdrejningspunkt for den daglige drift. Opgaverne spænder vidt, du skal blandt andet sammen med kolleger i klinikken, fx være med til at understøtte implementering af Fælles Beslutningstagen, såvel som andre forbedringsindsatser der medvirker til positive patientoplevelser. Du skal indgå i samarbejder omkring udvikling og implementering af indsatser på de enkelte afdelinger og desuden større tværgående indsatser på hospitalsniveau sammen med Sygehusledelsen. Der er fokus på at sikre meningsfyldte og patientnære indsatser, med en tydelig vægt på koblingen til faglighed og trivsel for personalet.

Dine opgaver vil i hovedtræk omfatte:

  • Projektledelse af indsatser på hospitalsniveau relateret til patienttilfredshed og patientinddragelse, herunder fælles beslutningstagning
  • Understøtte de kliniske afdelingers forbedringsarbejde med patientinddragelse i øvrigt
  • Initiere og teste nye indsatser til forbedrede patientoplevelser
  • Sekretariatsbetjening af hospitalets Brugerråd
  • Hospitalets tovholder på LUP, herunder understøtte afdelingernes arbejde med tidstro LUP data
  • Hospitalets repræsentant i regionale arbejdsgrupper indenfor patienttilfredshed og patientinddragelse

Derudover vil der være en række løbende ad hoc-opgaver indenfor patienttilfredshed og patientinddragelse, men også inden for enhedens øvrige arbejde med kvalitets- og patientsikkerhedsudvikling.

Om dig

Vi søger en kollega med relevant uddannelsesmæssig baggrund (fx folkesundhedsvidenskab, samfundsvidenskabelig, sundhedsfaglig med en akademisk overbygning), med erfaring for at skabe resultater indenfor patientinddragelse og/eller patienttilfredshed i en hospitalskontekst. Du har blik for og kan tilrettelægge organisatoriske processer til implementering, og god erfaring med at oversætte ønsker og ambitioner til meningsfyldte faglige forbedringsindsatser i en klinisk hverdag.

Endvidere ligger vi vægt på at du har kompetencer indenfor følgende;

  • Projektledelse, facilitering og koordinering i tværgående udviklingsprojekter
  • Facilitere og drive forbedringsarbejde og understøtte implementeringsindsatser i de kliniske afdelinger
  • Patient- og pårørendeinddragelse på organisatorisk niveau
  • Kendskab til og gerne erfaring med anvendelse af forbedringsmodellen
  • Udarbejdelse af sagsfremstillinger, oplæg, analyser og anbefalinger til sygehusledelse og afdelingsledelser

Personlige kompetencer

  • Du har stærke samarbejdsevner og er en teamplayer, der har en positiv tilgang til arbejdet
  • Du kan sætte rammer og retning for opgaveløsningen
  • Du arbejder kvalitetsbevidst og ansvarsfuldt
  • Du er en dygtig formidler både skriftligt og mundtligt
  • Du kan gennemskue komplekse problemstillinger og se løsninger
  • Du har et stærkt administrativt gen, der sikrer god, rettidig og effektiv sagsbehandling – ofte i en travl hverdag med korte deadlines

Vi forventer, at du trives med ambitiøse målsætninger, et højt tempo og store krav til kvalitet, som er en af forudsætningerne for at drive og udvikle et moderne sundhedsvæsen.

Kvalitet i Staben

Kvalitet er en enhed i en stor administrativ stab med dygtige kollegaer og et bredt, velfungerende samarbejde på tværs. Kvalitetsenheden er hospitalets centrale enhed i arbejdet med patientsikkerhed, patientinddragelse, patientforløb, forbedringsarbejde, datastyret kvalitetsstyring m.m. Enhedens medarbejdere spænder bredt i uddannelsesmæssig baggrund, erfaringsniveau og har forskellige kompetencer inden for kvalitetsområdet. Af samme grund vægter vi samarbejde og sparring meget højt.

Staben er en vigtig del af hospitalet, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at understøtte hospitalets øverste ledelse og de kliniske afdelinger bedst muligt med vores administrative faglighed i såvel udviklings- som driftsopgaver. Vi udfører vores opgaver i tæt og givende samspil med blandt andet de kliniske afdelinger, Sygehusledelsen og Regionshuset i Sorø.

Som medarbejder i Staben gør du en forskel ved at spille ind med din viden og dine kompetencer, og du får samtidig rig mulighed for at udvikle dig fagligt, blandt andet via samarbejde med de mange forskellige fagligheder i Staben og på hospitalet. Som arbejdsplads lægger vi vægt på trivsel, arbejdsmiljø og work-life balance. Du vil bl.a. opleve en arbejdsplads, der som udgangspunkt har fysisk fremmøde, og samtidig har en hjemmearbejdespolitik der giver muligheder for hjemmearbejde. Du vil opleve inddragelse, åbenhed og tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere, og fokus på at skabe fælles rum til socialt samvær og faglige arrangementer også i en travl hverdag.

Om ansættelsen

Stillingen er på 37 timer om ugen og med ansættelse pr. 1. juni 2022.

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Ved de rette kompetencer vil der være mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent.

Ansøgningsfrist 21. april 2022. Vi forventer at afholde samtaler d. 25. april og evt. anden samtale d. 27. april. Der kan indgå test i samtalerne.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til Kvalitetschef Mikala Krøll på 93 57 74 67.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Midt-og Vestsjælland
  • Torsdag den 21. april 2022

Lignende jobs

  • Er du vores nye miljøsagsbehandler?

    Om jobbet Vi søger en erfaren miljøsagsbehandler til [xxxxx]s affaldsgruppe. Vi tilbyder et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job med personlige og faglige udviklingsmuligheder .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Deltidskontorassistent

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 4030 Tune
    • Administrativ medarbejder
    • Tune
    Få mere info
  • Vagtplanlægger til kardiologisk afsnit på Holbæk S...

    Vagtplanlægger søges til Hjerteteamet på Holbæk Sygehus. Da vores vagtplanlægger har søgt anden stilling, søger vi en ny person til denne stilling. Så har du stort overblik og multitalent inden..
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Department Assistant

    Are you a team player with a service-oriented mindset and a positive attitude? We have an exciting opportunity for you to join our team as a department assistant for PP Production Support. In this .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. september 2024 48
15. september 2024 53
14. september 2024 50
13. september 2024 48
12. september 2024 51
11. september 2024 48
10. september 2024 49
9. september 2024 45
8. september 2024 49
7. september 2024 48
6. september 2024 46
5. september 2024 44
4. september 2024 45
3. september 2024 43
2. september 2024 39
1. september 2024 41
31. august 2024 39
30. august 2024 38
29. august 2024 36
28. august 2024 32
27. august 2024 32
26. august 2024 32
25. august 2024 31
24. august 2024 31
23. august 2024 29
22. august 2024 30
21. august 2024 33
20. august 2024 32
19. august 2024 32
18. august 2024 34
17. august 2024 37