Rekrutteringsfirma

Administration Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Har du lyst til at stå i spidsen for den daglige drift af to dynamiske kontorer med mange gæster, mens du kører administrative og økonomiske opgaver i mål? Tjek, tjek, tjek – så står der snart HumanTrust på ryggen af dig…

Vil du hjælpe virksomheder med at undgå at ansætte de forkerte?


HumanTrust A/S er en rekrutteringsvirksomhed, der er ekspert i at rekruttere specialister og nøglepersoner til små- og mellemstore, primært ejerledet virksomheder. Vi er på jagt efter en ny tovholder til virksomhedens to kontorer i Aarhus og Horsens.

Du bliver HumanTrusts centrale ankerpunkt på den daglige drift og udvikling af arbejdsgange, mens du udfylder værtsrollen med stort engagement og initiativ. Derudover bliver du ansvarlig for virksomhedens økonomi og er klar til at give en hjælpende, sproglig hånd med i kommunikationsafdelingen, når der er behov for det.

Du kan se frem til følgende ansvarsområder:


  • Udvikle og løbende optimere arbejdsgange og processer
  • Værtskab – modtage kandidater og kunder, bestille frokost, dække op/rydde af samt andre praktiske ting
  • Superbruger af vores HR- og Officeværktøjer (vi giver dig selvfølgelig en grundig oplæring)
  • Økonomiopgaver – fakturering af kunder, betaling af regninger i Economics og lave løn i Danløn
  • HR – kontrakter, GDPR, APV samt pre- og onboarding af alle nye medarbejdere
  • Diverse administrative opgaver – herunder indkøb, aftaler mv.

Din base bliver på vores kontor i Aarhus. Dog forventes det, at du er på det kontor, hvor det giver bedst mening, og hvor brugen for support er størst. Du lander i en deltidsstilling og refererer til CEO & Founder, Christian Jonsbak Uttrup.

Mød dine kommende kollegaer: Se vores brandvideo.

Positiv superkoordinator, som tager initiativ


Vi søger dig, som begejstres af support, udvikling og administrative opgaver og har en naturlig interesse i at bidrage med effektive indspark, som optimerer hverdagen. Samtidig stepper du frimodigt ind i værtskabsrollen og giver gerne det lille ”ekstra” – en velmenende velkomst, en hjælpende hånd – der giver de mange gæster i huset en alletiders oplevelse. Du har et servicegen udover det sædvanlige og evner at holde hovedet koldt – også i en hverdag, hvor mange ønsker at trække på din ekspertise og dine kompetencer.

Du bliver virksomheden go-to-person, når der skal planlægges og koordineres på tværs af opgaver og kontorer. Her kommer dit proaktive væsen dig til gode i forhold til at være up to date på kalenderen og forberedt på at tackle de ad-hoc opgaver, der triller ind i løbet af dagen. Kan du desuden give en hjælpende hånd med, når IT og teknik driller, sender vi fornøjede klap i din retning.

Som en del af vores backoffice får du en plads midt i maskinrummet og kommer til at kommunikere med kunder, kandidater og dine kollegaer. Her bringer du din sproglige forståelse i spil, alt imens du tæmmer kommaer og kommunikerer i øjenhøjde. Sidst, men ikke mindst, er du fleksibel og giver gerne en hjælpende hånd til dine kollegaer. Din arbejdsstil er præget af struktur, og du er ikke bange for at give dig i kast med nye udfordringer.

Vi vil skabe Danmarks bedste rekrutteringsvirksomhed


Du bliver en del af en rekrutteringsvirksomhed, som er en ener på sit felt. Vi vil hæve barren for rekrutteringsniveauet i Danmark og gøre branchen mere gennemsigtig. Derfor behandler vi alle vores interessenter med respekt og opbygger således tillidsfulde relationer.

Holdkortet tæller i øjeblikket ni medarbejdere, heraf syv headhuntere. Mantraet er, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og der er altid tid til en anekdote. Ledelsen værner om sine medarbejdere, og du vil opleve store muligheder for personlig og faglig udvikling, f.eks. hvis du ønsker at dygtiggøre dig indenfor særlige felter.

Læs meget mere om vores virksomhed på vores hjemmeside, LinkedIn og Facebook.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Sagsbehandlere til udbytterefusion - Viborg

    Vil du arbejde i Danmarks største styrelse, hvor der er fleksible arbejdsforhold og en god balance mellem arbejde og fritid? Har du interesse for udenlandske selskabs-/ fondskonstruktioner og sagsb..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Vestervangskolen søger en engageret og serviceminded skolesekretær. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse den 1. november 2024.Vi søger en person, som brænder for at arbejde med admi..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Glæder du dig til en arbejdsdag, hvor personaleadministration, arbejdstidstilrettelæggelse og fremstilling af ledelsesinformation er dine opgaver?Så skal du søge en planlægger stilling i POLARI..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ koordinator til ledelses- og HR-unde...

    Hører du ofte andre sige, at ’du er den, der tænker på det hele’? Er du god til at se rundt om næste hjørne, så du er på forkant med de opgaver, du er en del af?I Specialområde Autisme har vi b..
    • Administrativ medarbejder
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 46
18. september 2024 45
17. september 2024 44
16. september 2024 41
15. september 2024 44
14. september 2024 44
13. september 2024 43
12. september 2024 42
11. september 2024 41
10. september 2024 38
9. september 2024 35
8. september 2024 37
7. september 2024 36
6. september 2024 36
5. september 2024 33
4. september 2024 29
3. september 2024 25
2. september 2024 21
1. september 2024 23
31. august 2024 24
30. august 2024 23
29. august 2024 23
28. august 2024 22
27. august 2024 22
26. august 2024 26
25. august 2024 29
24. august 2024 30
23. august 2024 30
22. august 2024 34
21. august 2024 34
20. august 2024 32