Kontorassistent til nyoprettet stilling som webredaktør i Kommunikation på Hospitalsenhed Midt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

  • Er du en ørn til it og hjemmesider?
  • Er du god til at skrive kort, præcist og uden stavefejl?
  • Har du lyst til at arbejde med mange samarbejdspartnere om opgaver, der gør en forskel for patienter og pårørende?
  • Er du nyuddannet kontorassistent eller har du et par års erfaring?


Så er det dig, vi søger til en nyoprettet fast stilling som webredaktør i Kommunikation hos Hospitalsenhed Midt. Stillingen er på 37 timer og ønskes besat fra 1. april 2022.
Om jobbet
Vi er i gang med et stort hjemmesideprojekt i Region Midtjylland, hvor vi skal forbedre alle hjemmesider, så de bliver en digital guide, der tager udgangspunkt i borgernes behov, adfærd og brugerrejse. Indhold, struktur og design skal derfor opdateres på Hospitalsenhed Midts hjemmeside – www.hospitalsenhedmidt.dk.

I forbindelse med projektet centraliserer vi arbejdet med hjemmesiden, så det bliver fordelt på færre hænder. Alle afdelinger og centre får en indholdskoordinator, der er ansvarlig for indholdet på hjemmesiden, i deres patientvejledninger og på intranettet. Ændringer af siderne skal bestilles hos Kommunikation, og det bliver din opgave at lave den tekniske opdatering af indholdet i vores CMS-system (Episerver/Optimizely).

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du sammen med vores webadministrator og patientinformationsredaktør er med til at præge den nye weborganisering og en forbedret brugerrejse for vores patienter og pårørende. Sammen udgør I infoteamet i Kommunikation.

Du får daglig kontakt med afdelingernes indholdskoordinatorer, så det er afgørende, at du trives med mange samarbejdspartnere og sætter en ære i at yde en god og hurtig service. Samtidig skal du have mod på at vejlede om alternative løsninger, hvis dét der efterspørges ikke er hensigtsmæssigt.

Ud over arbejdet med hjemmesider, digitale patientvejledninger og intranettet bliver du også ansvarlig for at tekste de videoer, som vores fotograf producerer. Din opgaver bliver at transskribere videoerne, hvis der ikke er udarbejdet et manuskript, og lægge tekst på videoerne.

Om dig
Vi leder efter en kollega, der er uddannet kontorassistent (HK). Du må gerne være nyuddannet eller have 1-2 års erfaring. Det er en fordel, at du har erfaring fra Region Midtjylland eller en lignende offentlig organisation, men det er ikke et krav.

Vi ønsker derudover, at du:
  • Har erfaring med at arbejde med hjemmesider og CMS-systemer – gerne Episerver
  • Har flair for it og at bruge digitale platforme/løsninger
  • Er servicemindet og trives med mange samarbejdspartnere
  • Skriver godt, og har styr på stavning og grammatik
  • Tager selvstændigt ansvar for egne opgaver
  • Vil indgå aktivt i et stærkt arbejdsfællesskab med forskellige fagligheder

Hvad tilbyder vi?
Du bliver ansat i en dynamisk organisation, hvor vores fornemmeste opgave er at hjælpe patienter og pårørende bedst muligt. Det er du indirekte med til ved at understøtte vores afdelinger og centre med indhold, der hver dag bliver besøgt at mange tusinde borgere. På den måde får du også et stort ansvar i at sende borgeren godt på vej i mødet med os.

Vi er også en organisation med et stort ønske om fortsat digital udvikling. Derfor er der potentielt også gode udviklingsmuligheder i jobbet på længere sigt, når nye digitale løsninger skal implementeres og driftes.

Herudover bliver du en del af et fællesskab, hvor der også er plads til at have det sjovt og hygge sig, når arbejdsopgaverne tillader det. Du får plads i Kommunikation, som med dig består af otte medarbejdere, der på hver sin måde bidrager ind i fællesskabet. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Om Kommunikation/Ledelsessekretariatet
Ledelsessekretariatet er en stabsfunktion i Administrationen, der blandt andet servicerer hospitalsledelsen, stabsfunktioner samt afdelinger og centre. Ledelsessekretariatet består af Sekretariatet og Kommunikation. Kommunikationsteamet understøtter hospitalsenheden med kommunikative opgaver både internt og eksternt. Der er i alt 15 ansatte i Ledelsessekretariatet samt elever og praktikanter løbende.Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive samt sengeafsnit på Regionshospitalet Lemvig og har cirka 4.300 ansatte samt et budget på cirka 2,4 mia. kr. årligt.

Hospitalsenhed Midt har 21 afdelinger og centre med udpræget samarbejde på tværs af specialer og har sammen en stærk faglig profil og er en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Danmark. Hospitalerne har årligt flere end 350.000 ambulante patienter og udskriver flere end 50.000 patienter efter indlæggelse. Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende HK-overenskomst.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Administrationen. Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til webredaktør Mai Lindø Hansen på tlf. 5164 4128.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse, hidtidige erfaringer og resultater fx anbefalinger og eksamensbeviser skal sendes elektronisk og være os i hænde senest den 9. februar 2022.

Ansættelsessamtaler finder sted den 22. februar 2022.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Midtjylland
  • Onsdag den 09. februar 2022

Lignende jobs

  • Sagsbehandlere til udbytterefusion - Viborg

    Vil du arbejde i Danmarks største styrelse, hvor der er fleksible arbejdsforhold og en god balance mellem arbejde og fritid? Har du interesse for udenlandske selskabs-/ fondskonstruktioner og sagsb..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Vestervangskolen søger en engageret og serviceminded skolesekretær. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse den 1. november 2024.Vi søger en person, som brænder for at arbejde med admi..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Glæder du dig til en arbejdsdag, hvor personaleadministration, arbejdstidstilrettelæggelse og fremstilling af ledelsesinformation er dine opgaver?Så skal du søge en planlægger stilling i POLARI..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ koordinator til ledelses- og HR-unde...

    Hører du ofte andre sige, at ’du er den, der tænker på det hele’? Er du god til at se rundt om næste hjørne, så du er på forkant med de opgaver, du er en del af?I Specialområde Autisme har vi b..
    • Administrativ medarbejder
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 46
18. september 2024 45
17. september 2024 44
16. september 2024 41
15. september 2024 44
14. september 2024 44
13. september 2024 43
12. september 2024 42
11. september 2024 41
10. september 2024 38
9. september 2024 35
8. september 2024 37
7. september 2024 36
6. september 2024 36
5. september 2024 33
4. september 2024 29
3. september 2024 25
2. september 2024 21
1. september 2024 23
31. august 2024 24
30. august 2024 23
29. august 2024 23
28. august 2024 22
27. august 2024 22
26. august 2024 26
25. august 2024 29
24. august 2024 30
23. august 2024 30
22. august 2024 34
21. august 2024 34
20. august 2024 32