Rekrutteringsfirma

Administrationschef med ansvar for økonomi, IT og HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Vil du have det overordnede ansvar for økonomi, IT og HR for en af branchens førende virksomheder? Så kan dit næste karrierestep være i Silkeborg som ny administrationschef for Kølegruppen A/S. Du bliver en del af ledergruppen, hvor du tegner de overordnede streger, mens du stadig har en finger med i det igangværende arbejde.

Virksomhed og branche i stor vækst


Når det kommer til design, udvikling og installation af køleanlæg og varmepumper, er Kølegruppen A/S en af branchens førende. Nu har du mulighed for at blive en del af holdet, der oser af bæredygtighed og høj kvalitet. I en rolle som administrationschef ønsker Kølegruppen at opgradere funktionen med flere og bedre kompetencer – særligt på alt omkring økonomi, budgettering, rapportering, likviditetsstyring.

Jobbet er for dig, der trives med et bredt ansvarsområde og som dagligt samlingspunkt i virksomheden. Det gælder især i din stedfortrædende funktion for direktøren. Dine ansvarsområder bliver blandt andet:

  • Økonomisk ansvarlig med ledelsesansvar for tre medarbejdere
  • HR-ansvarlig i virksomheden (samle op på aftaler med medarbejdere)
  • IT-ansvarlig - sikre at koncernen har en velfungerende og effektiv IT-platform
  • Understøtte de løbende ledelsesmæssige beslutninger med økonomiske nøgletal og rapporter
  • Finansielle analyser

Din nærmeste leder er direktør, Kent Hannibal, og som en del af ledergruppen kommer du til at vidensdele og arbejde tæt sammen med ham og virksomhedens øvrige ledere. Du bliver desuden ansvarlig for at indkalde og afvikle ledergruppemøder.

Hands-on leder med økonomibaggrund


Du nøjes ikke med at udvikle de overordnede linjer. Du vil også være en del af det daglige igangværende arbejde og trives som et centralt omdrejningspunkt tæt på teamet. På den måde evner du både at rapportere rettidig og korrekt måneds-, kvartal- og årsregnskaber, mens du løbende sikrer den interne information i virksomheden.

Din store energi og indlevelse i dine omgivelser gør, at du er hurtig til at skabe stærke og tillidsfulde relationer – både internt og eksternt. Derfor er netværksdisciplinen en facet, som du mestrer bedre end de fleste. På den måde ved du, hvilke tråde du skal trække i, når det kommer til økonomi, jura, IT, HR og markedsføring.

Din baggrund rimer på regnskab. Gerne med ansvar for den overordnede økonomi og erfaring som IT-ansvarlig. Vi forestiller os, at du har arbejdet med økonomi i minimum fem år. Det er en fordel, hvis du har haft en fod i en servicevirksomhed, byggebranchen eller en produktionsvirksomhed. Det er det også, hvis du har indsigt i ejendomshandler. Med en stor kontaktflade er det vigtigt, at dine kommunikative evner er på et højt niveau, både på dansk og engelsk. Kan du sætte flueben ved tysk, er det et plus.

Stærk markedsposition og bagland


Kølegruppen er en landsdækkende servicevirksomhed, som tilbyder service, reparation, udskiftning og vedligehold af alle typer køleanlæg og varmepumper – uanset producent, kølemiddel og applikation. Virksomheden har afdelinger i Vejle, Ishøj og Silkeborg, hvor sidstnævnte bliver din daglige base. Som noget specielt tilbyder virksomheden sine kunder at være med helt fra projektets idéfase, hvilket har resulteret i en god markedsposition.

Virksomhedskulturen er karakteriseret ved, at alle har mulighed for at præge sit individuelle arbejdsområde. Det er vigtigt, at beslutningerne tages ude, hvor slaget slås, så der stilles store krav og tiltro til medarbejderne om at træffe beslutninger. Dette gøres på baggrund af stort internt engagement og hjælpsomhed.

I Kølegruppen bliver opgaverne drevet på ”jysk” manér. Det kommer til udtryk ved en høj grad af pragmatisme samtidig med, at man er fair, når der er udfordringer. Det er vigtigt, at ordentlighed er fundamentet i dialogen. Du kan blive klogere på Kølegruppen på deres hjemmeside, Facebook og LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Sagsbehandlere til udbytterefusion - Viborg

    Vil du arbejde i Danmarks største styrelse, hvor der er fleksible arbejdsforhold og en god balance mellem arbejde og fritid? Har du interesse for udenlandske selskabs-/ fondskonstruktioner og sagsb..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Vestervangskolen søger en engageret og serviceminded skolesekretær. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse den 1. november 2024.Vi søger en person, som brænder for at arbejde med admi..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Glæder du dig til en arbejdsdag, hvor personaleadministration, arbejdstidstilrettelæggelse og fremstilling af ledelsesinformation er dine opgaver?Så skal du søge en planlægger stilling i POLARI..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Se aktuelle job indenfor administration

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Administrativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. september 2024 41
15. september 2024 44
14. september 2024 44
13. september 2024 43
12. september 2024 42
11. september 2024 41
10. september 2024 38
9. september 2024 35
8. september 2024 37
7. september 2024 36
6. september 2024 36
5. september 2024 33
4. september 2024 29
3. september 2024 25
2. september 2024 21
1. september 2024 23
31. august 2024 24
30. august 2024 23
29. august 2024 23
28. august 2024 22
27. august 2024 22
26. august 2024 26
25. august 2024 29
24. august 2024 30
23. august 2024 30
22. august 2024 34
21. august 2024 34
20. august 2024 32
19. august 2024 37
18. august 2024 46
17. august 2024 48