Engageret kontrol- og revisionsmedarbejder til Afgifter i Næstved - Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Vil du være med til at skabe fundamentet for finansiering af det danske velfærdssamfund? Motiveres du af at fordybe dig i komplekse sager og selvstændigt træffe afgørelser – og trives du i et dynamisk miljø med stor kontakt til virksomheder og deres rådgivere? Så er du måske vores nye kollega i Afgifter 5 i Næstved.

Dine arbejdsopgaver
Vi tilbyder dig en fleksibel stilling, hvor du har stor indflydelse på planlægningen af dine opgaver og din arbejdsdag. Din dagligdag vil være præget af frihed under ansvar, med til tider korte deadlines og mange berøringsflader i og uden for Skattestyrelsen. Herudover vil du skulle indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer i Afgifter.

Kontrolarbejdet i Afgifter er organiseret i projekter, der udfører vejledning- og kontrol, i alt fra den lille enkeltmandsvirksomhed til de største selskaber i Danmark.

Du vil i første omgang blive tilknyttet et projekt, som fokuserer på kontrol af afgift på spil, der bidrager til samfundsøkonomien med over 2 mia. kr. om året. Her vil du særligt komme til at arbejde med Onlinespil, og således udføre kontrol af danske og udenlandske virksomheder, der har tilladelse til at udbyde spil i Danmark. Der er typisk tale om komplicerede sager med store virksomheder, som udfører mange transaktioner. I den forbindelse vil du også indgå i et tæt samarbejde med virksomhederne og deres rådgivere. Det er derfor centralt, at du kan kommunikere klart og letforståeligt i dine skriftlige afgørelser og øvrig kommunikation med virksomhederne.

Over tid er der mulighed for, at du kan komme til at arbejde i forskellige andre projekter inden for Afgiftsområdet, hvor der også er mulighed for udgående kontroller. Det betyder naturligvis også, at du over tid vil få lejlighed til at samarbejde med mange af Skattestyrelsens dygtige medarbejdere.

Kompetencer
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx SKATs fuldmægtig uddannelse, skatterevisor, anden relevant intern uddannelse i Skatteforvaltningen, revisor, HD-R eller anden revisionsmæssig uddannelse eller tilsvarende. Du kan også have opnået tilsvarende relevant faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde.

Kendskab til revision er desuden en fordel; herunder dataanalyse, sagsbehandling, skatte- og momsret samt forvaltningsret. Da der er tale om mange udenlandske virksomheder og rådgivere vil det også være en fordel at beherske engelsk i tale og skrift. På områder, hvor du mangler viden, vil du blive oplært af kompetente kollegaer.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du har en positiv indstilling, samt at:

  • Du træffer fagligt funderede beslutninger på et gennemarbejdet grundlag
  • Du arbejder struktureret med dine opgaver
  • Du trives i et miljø, hvor gode samarbejdsevner og vidensdeling vægtes højt
  • Du har en professionel adfærd i mødet med virksomheder og deres rådgivere
  • Du har lyst til at fordybe dig i afgiftsområdet og bidrage til opfyldelse af projektmålene


Din nye enhed
Du vil blive en del af Afgifter 5 i Næstved. I vores enhed er vi p.t. 18 kollegaer, som arbejder med kontrol og træffer afgørelser inden for illegal import af afgiftspligtige varer, energi- og miljøafgifter samt afgifter af spil. Enheden samarbejder ofte med andre myndigheder og andre dele af Skattestyrelsen. I arbejdet med kontrol af afgifter af spil har vi et tæt samarbejde med Spillemyndigheden.

Afgifter består af 6 enheder, fordelt i hele landet, med fokus på kontrol, vejledning mv. inden for illegal indførsel af afgiftspligtige varer, varebaserede punktafgifter samt energi- og miljøafgifter. Afgifter er en afdeling i Skattestyrelsens fagområde Erhverv. I Erhverv arbejder vi målrettet for at sikre, at virksomhederne betaler de korrekte skatter og afgifter til tiden.

Ansøgning og kontakt
Send senest 11. marts 2020 din ansøgning sammen med CV og eventuelt yderligere materiale via linket “Søg stillingen”. Der indkaldes til samtaler løbende, og vi forventer at holde samtaler 16. marts 2020.

Du er velkommen til at kontakte funktionsleder Taus P. Helleskov på telefon 72 37 66 59 eller fagkonsulent Lone Løndal Jensen på telefon 72 38 95 96, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Toldbuen 1, 4700 Næstved.

Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med din ansættelse.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Næstved
  • Onsdag den 11. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 3
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 3