Studentermedhjælper som PA til forskningsenheden ZUPREME, Præhospitalt Center i Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Næstved

Har du lyst til at være PA for vores forskningsleder?

ZUPREME studentermedhjælper med et veludviklet servicegen til at fungere som Personlig Assistent (PA) for vores Forskningsleder i forskningsenheden.

Som PA vil du arbejde nært sammen med vores forskningsleder. Du skal hjælpe hende med styring af kalender, prioritering af mail samt hvilke opgaver der haster og hvilke der kan vente. I samarbejdet skal vi prøve at bruge de digitale muligheder der er i fx Outlook, Word og andre pakker i Microsoft, så planlægningen bliver så nem som mulig. Vores forskningsleder arbejder med udvikling af kvalitetsmål i sundhedsvæsnet, samt forskning i flere forskellige områder inden for sundhedsvæsnet. Du vil derfor få en ret god introduktion til arbejdet med data, dataudvikling, epidemiologiske opgaver, forskning og samarbejde tværfagligt

Om jobbet
Du får et tæt samarbejde med forskningslederen og vil blive en del af hendes arbejdsdag med selvstændige opgaver.

Som PA skal du kunne hjælpe med at administrere de opgaver, dokumenter og data som skal anvendes løbende i et daglige arbejde for forskningslederen. Der vil være en lang tilpasningsperiode i selve arbejdet for vi bygger samtidig med at vi arbejder. Der vil derfor komme justeringer og måske hele paradigmeskift, som du så må se på.

Hvis du kan lide kvalitetsarbejdet og forskning så kan det være at dette er jobbet for dig. Der vil blive rig mulighed for at skabe sin egen hverdag sammen med forskningslederen og der vil være mulighed for selv at forske.

Om dig

  • Du er serviceminded med en imødekommende og positiv tilgang til opgaverne
  • Du har erfaring med Microsoft Office pakken og en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver og er grundig i løsning af dem
  • Du er god til at samarbejde

Vi tilbyder

  • Tværfagligt professionelt samarbejde
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Nødvendig oplæring
  • Fleksibilitet i forhold til eksamensperioder m.m.
  • En uhøjtidelig omgangstone

Arbejdstid, vilkår og ansøgningsfrist
Arbejdstiden 15-20 timer pr. uge. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende
overenskomst.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte forskningsleder Helle Collatz Christensen på mail [email protected] eller på telefon 2167 3452
Send din ansøgning, dit CV og eksamensudskrifter via 'Send ansøgning'. Vi glæder os til at høre fra dig senest torsdag den 09.11 2023.

Vi indkalder løbende til samtale. Hvis du ikke bliver indkaldt til samtale, vil du få en mail, når vi har besat stillingen.

Bliv en del af noget større
Præhospitalt Center favner alle regionale ansatte, der arbejder med det præhospitale område. Det inkluderer Befordringsservice; Ambulance Sjælland; Kvalitet, Udvikling og Uddannelse; Administrationen samt den præhospitale forskningsenhed.

Når du arbejder i Præhospitalt Center, indgår du i et team af dygtige og passionerede kolleger. Du får en hverdag, hvor flere forskellige fagligheder arbejder for et stærkt regionalt akutberedskab – heriblandt læger, sygeplejersker, ambulancefolk og patienttransport-reddere, tekniske disponenter samt befordringsservice. Sammen skaber vi et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø med fokus på arbejdsglæde og psykologisk tryghed.

Vores vigtigste opgave er at sikre Region Sjælland professionel præhospital kvalitet inden for akutberedskab, befordring og uddannelse – i et innovativt og anerkendende perspektiv med borgeren i centrum.

Dagligdagen i Præhospitalt Center kan være meget omskiftelig med uforudsigelige opgaver, særligt da vi på nuværende tidspunkt er ved at hjemtage halvdelen af regionens ambulancedrift. Tag gerne et kig på vores Facebook- og LinkedIn-profil, hvor du kan følge med i hverdagen i Præhospitalt Center.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Næstved
  • Torsdag den 09. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Næstved

    Fra den 1. september 2024 søger Ambulance Sjælland et antal dedikerede patienttransportmedarbejdere til en spændende kombinationsstilling, der indebærer arbejde i både patientbussen og med liggende..
    • Administrativ medarbejder
    • Næstved
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Næstved

    Kan du lide udfordringer, og har du lyst til at prøve kræfter med administrative opgaver i vores ledelsessekretariat, så har vi et job til dig.Ledelsessekretariatet er kendetegnet ved et godt s..
    • Administrativ medarbejder
    • Næstved
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vordingborg

    Er du god til at se sammenhænge og muligheder? Og er du serviceminded og god til at arbejde både selvstændigt og i teams? Så er en stilling som administrativ medarbejder i vores nyoprettede sektion..
    • Administrativ medarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vordingborg

    Vordingborg Er du god til at se sammenhænge og muligheder? Og er du serviceminded og god til at arbejde både selvstændigt og i teams? Så er en stilling som administrativ medarbejder i vores nyo..
    • Administrativ medarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 3
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1