Telefonsupportere til vores Kundecenter i Erhvervsstyrelsen i Nykøbing Falster

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vil du være med til at levere professionel og engageret kundeservice til borgere og erhvervslivet i Danmark, og har du erfaring fra et kunde- og/eller callcenter? Så er det måske dig, vi søger til vores Kundecenter i Nykøbing Falster.

Vi efterlyser et antal faste nye kolleger til vores kundesupport. Vi er på udkig efter kolleger, som sætter en ære i at yde en høj service til vores kunder. Vi yder telefonisk vejledning, samt teknisk support til virksomheder og privatpersoner, som anvender Erhvervsstyrelsens og andre myndigheders digitale selvbetjeningsløsninger. Der vil i tilknytning til telefonsupporten være en mindre del af vejledningen, der sker via mail og chat.

Om stillingen
Kundecenteret står over for en stor udvidelse over de næste 1-2 år med mange nye supportopgaver og nye kolleger - fx i forbindelse med telefonsupport af den nye nem-loginløsning, Digital Post, Det Digitale Kørekort m.fl. Det er vigtigt for os i denne proces at opretholde et ambitiøst kundetilfredshedsniveau og at yde en effektiv, troværdig og tillidsvækkende håndtering af alle henvendelser. Denne rekrutteringsrunde sker som et led i et forløb, hvor vi ansætter nye kolleger efterhånden som vi får nye opgaver. I forbindelse med udvidelse af kundecenteret og tilgang af nye opgaver, vil vi også få nye åbningstider, hvor aften- og weekendarbejde vil blive aktuelt.

Som vores nye medarbejder skal du igennem et grundigt oplæringsforløb, der veksler mellem teori og praksis i Kundecentrets opgaver og systemer. Du vil få en varierende og uforudsigelig hverdag, hvor to dage sjældent er ens.

Om dig
Vi forestiller os, at du har erfaring med og trives med kundeservice og mange telefoner. Du har et kunde- og callcenter ’mindset’ og er velformuleret både skriftlig og mundtligt på såvel dansk som engelsk. Du har en dybere forståelse for IT, i det du finder det naturligt at fejlsøge, kan navigere mellem forskellige browsere og har nemt ved at lære nye systemer, da en stor del af vores daglige arbejde foregår ved PC.

Som person er du først og fremmest en god kollega, der er engageret i dit arbejde og i dine kunder. For at opretholde et højt kvalitetsniveau i vores arbejde, er løbende tilbagemeldinger fra kollegerne på den konkrete opgaveløsning, en del af vores dagligdag. Derfor er det vigtigt, at du er indstillet på at give og modtage konstruktiv feedback.

Om os
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 750 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret i Nykøbing Falster.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomstens mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Ud over basislønnen kommer pension og eventuelle tillæg.

Der er tale om 12 faste fuldtidsstillinger med tiltrædelse hurtigst muligt.

Der kan blive stillet krav om fremvisning af straffeattest afhængig af hvilken løsning du vil skulle arbejde på.

På sigt vil medarbejdere i disse stillinger skulle indgå i aften- og weekendarbejde.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Uffe Jakobsen på tlf. 35 29 12 80. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Interesseret?
Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling”-knappen og send os din ansøgning med CV og eksamenspapirer senest den 15. marts 2021.

Samtaler forventes afholdt løbende i marts og april. Der kan blive anvendt tests i rekrutteringsprocessen.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Nykøbing Falster
  • Mandag den 15. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2