To dygtige og løsningsorienterede medarbejdere til byggesagsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Har du lyst til at gøre Guldborgsund Kommune endnu bedre til at behandle byggesager? Kan du lide at arbejde med lovgivning for byer og landdistrikter og er du god til at tale med mennesker? - så ligger opgaverne klar til dig.

Guldborgsund Kommune oplever stor vækst i byggeriet, og vi søger derfor to nye kollegaer. Den ene stilling er en nyoprettet fast stilling (screening), som har fokus på screening af byggesager, og den anden er en fast stilling som byggesagsbehandler af bygge- og landzonesager, da en af vores kolleger stopper.

Dine arbejdsopgaver:
For den nyoprettede stilling (screening) gælder:
Screening af alle indkomne byggeansøgninger for mangler og krav til tilladelser, kommunikation med borgere og virksomheder om ansøgningsmaterialet, telefonisk vejledning om byggeansøgning og lovgivning, sagsbehandling af mindre komplicerede byggesager mv.

For den anden stilling (bygge- og landzonesagsbehandling) gælder:
Sagsbehandling inden for alle aspekter af byggesager og forhåndsdialog med borgere og virksomheder. Landzonesagsbehandling af de byggesager, som ligger i det åbne land. Træffe afgørelser efter byggeloven og planloven (landzonesager). Telefonisk vejledning om byggeansøgning og lovgivning.

For begge stillinger gælder, at opgaver løses i et tæt samspil med borgere og kolleger, så du skal være god til at skabe relationer og have stærke samarbejdsevner. Du skal være nysgerrig på dine opgaver, og hvordan vi sammen kan yde en endnu bedre service på et højt fagligt niveau.

Hvem er du?
Du har:
  • Gode evner til at kommunikere og argumentere enkelt og klart i både skrift og tale (også til borgere og kolleger, der ikke kender til fagudtryk)
  • Evne til at skabe overblik, så du kan styre og strukturere sager m.m.
  • Fokus på at tilbyde borgerne en løsningsorienteret sagsbehandling
  • Kendskab til bygningsreglementet, men er ikke et krav, da vi sørger for faglig oplæring
  • Kendskab til god forvaltningspraksis i det offentlige, men er ikke et krav, da vi sørger for faglig oplæring
  • Uddannelse svarende til en bachelor eller kandidatuddannelse
  • Viden om landzonebestemmelserne i planloven (kun aktuelt for stillingen som bygge- og landzonesagsbehandler), men er ikke et krav, da vi sørger for faglig oplæring
  • Godt kendskab til IT


Hvem er vi?
Dine opgaver er i Center for Teknik & Miljø – Myndighedsafdeling, i faggruppe byggesag. Du vil møde engagerede og fagligt velfunderede kolleger, hvor vi bruger hinandens kompetencer og udvikler os selv og opgaveløsningerne i fællesskab. Vi har fokus på opkvalificering og efteruddannelse.

Du vil få en travl hverdag med stor indflydelse på dine arbejdsopgaver, og du kan i stor udstrækning selv tilrettelægge din arbejdsdag. Vi er en fleksibel arbejdsplads, der tror på, at digitaliseringen skal komme både medarbejdere og arbejdsgiver til gode. Derfor tilbyder vi gode muligheder for hjemmearbejdsplads, og vi har flextid, så vi får medarbejdere, som trives.

Til dagligt arbejder vi i henhold til det guldborgsundske mindset, der består af fire værdier: Samskabelse og dialog, tidlig og rettidig indsats, helhedsorienteret tilgang og udnyt potentialerne.

Ansættelsesvilkår:
Begge stillinger er fastansættelse på 37 timer pr. uge med start 1. november eventuelt før. Løn afhænger af kvalifikationer.

Ansøgningsfrist:
Er du interesseret i jobbet, skal vi have modtaget din ansøgning senest tirsdag 14. september 2021. Skriv i ansøgningen, hvilken af de to stillinger, som du søger.
Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV samt eventuelle andre relevante dokumenter. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Samtaler:
Vi forventer at afholde samtaler med de udvalgte kandidater den 22. eller 23. september 2021. Inden samtalen udleverer vi en opgave til dig, som du præsenterer til samtalen.

Mere information:
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Casper Henriksen via telefon 2518 1891 eller [email protected]

Mere om Guldborgsund Kommune:
Hvis du ikke er fra lokalområdet og ønsker at flytte hertil, så tilbyder Business Lolland-Falster f.eks. hjælp til at finde job til din ægtefælle eller partner. Det kan du læse mere om på http://www.businesslf.dk/move2lf/

Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Nykøbing Falster
  • Tirsdag den 14. september 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Maribo

    BYG DIN FREMTID I [xxxxx] – BLIV SALGSTRAINEEVil du arbejde i en international og markedsledende virksomhed, hvor du bliver taget alvorligt, hvor faglighed bliver vægtet højt og hvor du som salgstr..
    • Administrativ medarbejder
    • Maribo
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Eskilstrup

    Da vores klubsekretær har søgt nye udfordringer og stopper, søger vi snarest hans afløser. Som klubsekretær indgår du i et team omkring den daglige drift i klubben med bistroleder og pro-træner..
    • Administrativ medarbejder
    • Eskilstrup
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Maribo

    Vil du være en del af Lolland Kommune, Team Myndighed og Administration, der arbejder med at give en god og kvalificeret sagsbehandling til borgere, der søger om forsørgelse eller enkeltydelser, he..
    • Administrativ medarbejder
    • Maribo
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holeby

    Brænder du for at levere resultater sammen med et team af dedikerede kollegaer? Og kunne du tænke dig at være med til at fremme den grønne omstilling? Så har vi måske det helt rigtige job for dig! .
    • Administrativ medarbejder
    • Holeby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 2
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3