Administrativ medarbejder til forvaltningen i Center for Børn & Læring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vil du være med til at skabe udvikling og vækst for børn og unge i Guldborgsund Kommune? Er du dygtig til at løse administrative opgaver og udstyret med et stærkt servicegen? Så er det dig, vi søger til det administrative team i Center for Børn & Læring i Guldborgsund Kommune.

Vi søger en administrativ medarbejder, der vil bidrage til CBL-forvaltningens kerneydelse, nemlig at: Understøtte at ledere og medarbejdere i dagtilbud og skoler kan lykkes i deres arbejde for at skabe de bedste muligheder for trivsel, udvikling og læring hos alle børn og unge i CBL.

Opgaver i stillingen:

Vi bidrager alle på forskellig vis til kerneydelsen, og vores nye administrative medarbejder vil have nogle vigtige opgaver omkring:

  • Indsamling og håndtering af data, fx opdatering og validering af elevtal, fraværsdata, data om elever i specialtilbud eller data til skoleindskrivning.
  • Vedligeholdelse af hjemmeside, herunder sikre webtilgængelighed, tilpasse den digitale skoleindskrivning og lignende arbejdsopgaver, som bidrager til den digitale understøttelse af skoler og dagtilbud.
  • Administrativ support og superbruger på nogle af kommunens administrative systemer.

Sammen med dine kolleger i teamet skal du desuden bidrage til at vi får løst opgaver indenfor:

  • Telefonopkald fra kommunens borgere.
  • Allround hjælp og tovholder på forskellige administrative opgaver i afdelingen.
  • Post, journalisering, mødebooking, distributionslister, aktindsigt og klagesager.
  • Alt efter kompetencer og erfaring kan der over tid også være mulighed for at kunne indgå i nye funktioner, fx som sekretær for Center-MED-udvalg eller som kontaktperson for Fælles Elevråd.

Dine vigtigste kompetencer:

  • Du har en relevant uddannelse – sandsynligvis inden for kontor og administration.
  • Du kan arbejde selvstændigt med de opgaver, du er tovholder på, og selv tager ansvar for, at opgaverne i årshjulet bliver udført rettidigt.
  • Du er stærk i brugen af Office-pakken – især Outlook og Excel er vigtige arbejdsredskaber.
  • Du kender til journaliseringssystemer, og gerne med kendskab til e-Doc, som du med tiden skal superbruger af .
  • Du er god til at kommunikere på skrift, og kan påtage dig fx at skrive mødereferater og bistå centerledelsen i at udarbejde sagsfremstilling til politikerne omkring opgaver inden for dit område.
  • Du er serviceorienteret, ansvarsfuld og følger opgaver til dørs.
  • Du er socialt anlagt, imødekommende, udadvendt og inkluderende.
  • Du har lyst til at lære nyt og til at lære fra dig.

Vi kan tilbyde:

Arbejdsdagen i Center for Børn & Læring er varieret og fagligt udviklende, og dine nærmeste kolleger er administrative medarbejdere og konsulenter. Vi har ofte gang i mange forskellige opgaver på en gang, og sammen har vi et højt ambitionsniveau på hele områdets vegne. Dagligdagen er præget af humør og stor arbejdsglæde – også på de travle dage. Vi gør os umage med at hjælpe og støtte hinanden, når noget er svært, og selvom vi ofte arbejder selvstændigt, er det vigtigt for os, at ingen er overladt til sig selv.

Vi mener, det har en stor værdi, at medarbejderne er selvforvaltende og har frihed i opgaveløsningen. Vi synes, det er vigtigt, at arbejdspladsen er fleksibel i forhold til den enkelte medarbejders behov for at kunne strukturere hverdagen.

Samtidig er både du og dine kolleger medansvarlige for, at der er et godt samarbejdsmiljø i afdelingen og at opgaver landes kompetent og rettidigt, til alles glæde. Vi er både gensidigt forpligtede på hinanden, gør brug af hinandens ressourcer og sparrer om opgaverne.

For at finde den balance taler vi ofte med hinanden om begreber som samarbejde, fleksibilitet, tillid og tilgængelighed.

Ansættelsesvilkår:

Stillingen er til fastansættelse i 37 timer om ugen pr. 1. oktober 2023.

Mere information Center for Børn & Læring:

Center for Børn & Læring består af 17 dagtilbud, dagplejen, 4 landsbyordninger med både skole og dagtilbud, 9 folkeskoler samt Ungdomsskolen og Ungdommens Uddannelsesvejledning.

På forvaltningsniveau er vi ca. 20 medarbejdere samt centerchef og områdeledere. Forvaltningen i CBL løser en lang række forskellige administrative og udviklingsmæssige opgaver for hele området. Vi lægger vægt på at arbejde helhedsorienteret og på at være ét sammenhængende center for børn og unge i dagtilbuds- og skolealderen.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Leder af Skoleområdet Michael Peyk på 2729 3060 eller arbejdsmiljørepræsentant Marlene Olsen på 2518 2290.

Ansøgningsfrist:

Tirsdag d. 15. august 2023.

Der afholdes ansættelsessamtaler mandag d. 21. august.

Ansøgningsprocedure:

Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger. Alle opfordres til at søge, uanset personlig baggrund.

Mere om Guldborgsund Kommune:

Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid.

Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a62252ae)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Nykøbing Falster
  • Tirsdag den 15. august 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Maribo

    Vi søger en medarbejder der har gode kompetence indenfor IT og er klar til at lære vores interne IT-systemer at kende. Arbejdsopgaverne vil primært omfatte: Medlemsadministration Almindel..
    • Administrativ medarbejder
    • Maribo
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Eskilstrup

    Da vores klubsekretær har søgt nye udfordringer og stopper, søger vi snarest hans afløser. Som klubsekretær indgår du i et team omkring den daglige drift i klubben med bistroleder og pro-træner..
    • Administrativ medarbejder
    • Eskilstrup
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Maribo

    Vil du være en del af Lolland Kommune, Team Myndighed og Administration, der arbejder med at give en god og kvalificeret sagsbehandling til borgere, der søger om forsørgelse eller enkeltydelser, he..
    • Administrativ medarbejder
    • Maribo
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holeby

    Brænder du for at levere resultater sammen med et team af dedikerede kollegaer? Og kunne du tænke dig at være med til at fremme den grønne omstilling? Så har vi måske det helt rigtige job for dig! .
    • Administrativ medarbejder
    • Holeby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 2
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 2
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1