Rekrutteringsfirma

Projektleder til bygningsstål søges til Staermose Industry

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Har du en teknisk baggrund inden for metalindustrien, og tiltales du af rollen som projektleder? Er du hurtig på tasterne, samtidig med at du har et godt øje for detaljen, og har du lyst til at blive en del af en virksomhed med fart på? Så skal du med på holdet hos Staermose Industry!

betterpeople søger på vegne af Staermose Industry en projektleder.

Staermose Industry har specialiseret sig i at levere udskårne og bearbejdede stålplader, stålkonstruktioner, rør, kassetter, kabinetter mv., hvilket i dag gør dem til en af de foretrukne leverandører inden for pladebearbejdning, laserskæring og stålkonstruktioner. De er kendte for deres højteknologiske og automatiserede maskinpark, en effektiv og strømlinet produktionsproces, dygtige og fleksible medarbejdere samt et særdeles godt arbejdsmiljø.

Projektledelse af ordreforløb og ansvar for EN1090-certificering
Der er fart på hos Staermose Industry, og i takt med deres fortsatte vækst har du nu muligheden for at blive en del af det fagligt dygtige og velfungerende projektlederteam på 9 personer, som glæder sig til at få dig med på holdet.

Som projektleder får du en nøglerolle i ordrebehandlingsprocessen, hvor dit primære ansvarsområde bliver håndtering af ordrer, der vedrører bygningsstål, og i den forbindelse får du ansvaret for at opretholde Staermose Industrys EN1090-certificering. I projektlederrollen har du ansvaret gennem hele ordreforløbet - fra kunden ringer, til de færdige produkter er leveret. Du har på den måde direkte indflydelse på kundens oplevelse, da det er dig, der med sikker hånd forvandler kundens ønsker til virkelighed. Du referer i det daglige til produktionschefen, og du kan forvente en travl og spændende hverdag med en høj grad af frihed og selvstændighed.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af følgende:

  • Projektledelse af hele ordreforløb, herunder løbende koordinering med kontoret, produktionen, underleverandørerne og kunderne.
  • Kalkulation og tilbudsgivning på kundespecifikke opgaver, herunder materialeberegning, tidsforbrug og procesbeskrivelser.
  • Bekræftelse af ordrer samt ordreoprettelse/behandling.
  • Sikre at ordrer er produktionsklare med det rette grundlag, tegninger m.m. ud fra en tæt dialog med kunden.
  • Kontakt med underleverandører og indhentning af tilbud i forhold til viderebehandling af emner.


  • Selvstændig og løsningsorienteret person med teknisk baggrund
    Du har en relevant teknisk uddannelse inden for metalindustrien, formentlig som klejnsmed, industritekniker eller værktøjsmager kombineret med en overbygning som produktionsteknolog, konstruktør, national svejsekoordinator eller teknisk designer. Du har erfaring med EN1090-certificering fra tidligere stillinger eller har evnerne til at stå for CE-mærkningen af bygningsstål i kraft af din uddannelsesbaggrund. Du har en god økonomisk forståelse, og du er erfaren bruger af Office-pakken og kan 3D-tegne i Inventor eller SolidWorks på brugerniveau. Kommer du med relevant erhvervserfaring, som f.eks. svejsekoordinator eller lignende, er det en fordel. For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du er motiveret for at arbejde bredt inden for ordrebehandling og drives af at tage et projektlederansvar for hele ordreflowet. Som person er du selvstændig, proaktiv og løsningsorienteret, og du er generelt hurtig på tasterne, samtidig med at du har et godt øje for detaljen. Du trives i en tempofyldt hverdag med mange forskelligartede opgaver, som du selvstændigt tager ansvar for.

    Flad organisationsstruktur og vækstorienterede rammer
    Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig, varetage projekter af større og større kompleksitet og præge din udvikling i den retning, du har evner og ambitioner indenfor. Du bliver en del af en veletableret virksomhed med fokus på gode kundeoplevelser, kvalitet, konkurrenceevne og vækst. Staermose Industry har en flad organisationsstruktur, og der er et stort fokus på at skabe gode forhold og rammer for alle medarbejdere. Staermose Industry vægter det sociale liv og sammenhold på arbejdspladsen højt, og du vil opleve, at der er stor tilslutning til sociale arrangementer blandt medarbejderne.

    Rekrutteringen varetages af betterpeople
    Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Gitte Højlund på e-mail [email protected] eller mobil 5382 4466 eller Claus Bak på e-mail [email protected] eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

    Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Administrativ medarbejder
    • Odder

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odder

    Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Odder over tid

    Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
    19. september 2024 0
    18. september 2024 0
    17. september 2024 0
    16. september 2024 0
    15. september 2024 0
    14. september 2024 0
    13. september 2024 0
    12. september 2024 0
    11. september 2024 0
    10. september 2024 0
    9. september 2024 0
    8. september 2024 0
    7. september 2024 0
    6. september 2024 0
    5. september 2024 0
    4. september 2024 0
    3. september 2024 0
    2. september 2024 0
    1. september 2024 0
    31. august 2024 0
    30. august 2024 0
    29. august 2024 0
    28. august 2024 0
    27. august 2024 0
    26. august 2024 0
    25. august 2024 0
    24. august 2024 0
    23. august 2024 0
    22. august 2024 0
    21. august 2024 0
    20. august 2024 0