Administrativ koordinator til Klinisk Udvikling, OUH

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Er du en løsningsorienteret og servicemindet teamplayer, som kan se dig i rollen som administrativ koordinator, så er dette job måske noget for dig.

Ansvar og opgaver
Du bliver en del af Klinisk Udviklings (KLU) fællessekretariat, hvor der er ansat fire administrative koordinatorer og en kontorelev. I KLU er vi 140 medarbejdere og fællessekretariatet er organisatorisk placeret i Uddannelse og Kompetenceudvikling. I fællessekretariatet arbejder vi med høj grad af ledelsesunderstøttelse til ledergruppen og service til kollegaerne i KLU samt vores kliniske afdelinger, så de bedst muligt kan sætte patienten først.

Det betyder, at fællessekretariat understøtter mange forskellige fagområder og opgavetyper, hvilket giver en spændende og meget alsidig hverdag. Vi har fokus på standarder i løsningen af opgaverne, og samtidig er vi i gang med at redefinere os selv som et fællessekretariat, hvor generalistopgaverne skal fylder mere end specialistopgaverne. Det betyder, at du skal arbejde med en stor opgavebredde og samtidig evne at gå i dybden med specialiserede opgaver. Du har erfaring med teamarbejde og har opgaven i fokus.

Opgaver som du i fællesskab med de øvrige administrative koordinatorer skal varetage er:

  • Ledelsesunderstøttelse af funktionslederne i KLU.
  • Sekretariatsbetjening.
  • HR-opgaver i KLU.
  • Kommunikationsopgaver, f.eks. websider (intra og internet), internt nyhedsbrev og infonet.
  • Lettere økonomiopgaver, f.eks. fakturering og betaling af fakturaer.
  • IT-understøttelse og systemsupport, herunder i større grad i forbindelse med kursusadministration i Plan2learn og oprettelse af kurser i Plan2learn.
  • Bidrage til oplæring af nye kontorelever.

Hvem er du?

Vi søger en ny kollega, som

  • er uddannet inden for kontor i offentlig forvaltning og administration eller har anden relevant uddannelse,
  • er en aktiv medspiller i teamet, hvor vi har fokus på standarder, sikrer kontinuiteten i opgaveløsningen og kan ledelsesunderstøtte,
  • har gode kommunikative evner, er omstillingsparat og trives med en hverdag, hvor opgaverne er mangeartede,
  • kan indgå i samarbejde med mange forskellige samarbejdspartnere,
  • kan arbejde tværfagligt og tage selvstændige initiativer,
  • kan arbejde struktureret og selvstændigt, og er indstillet på at yde en ekstra indsats ved behov,
  • har kendskab til at arbejde i en politisk styret organisation.

Hvem er vi?

KLU består af tre funktionsområder

  • Kvalitet og Patientsamarbejde.
  • Innovation og MTV herunder forskningscentrene Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT), Centre for Artificial Intelligence (CAI-X) og Centre for Clinical Robotics (CCR)
  • Uddannelse og Kompetenceudvikling samt Simulationscentret (SimC) og Center for Lægers Videreuddannelse (CLV).

Dertil er der følgende centre tilknyttet KLU:

  • Center for Klinisk Epidemiologi (CKE).
  • Center for Forskning i Patientkommunikation (CFPK).

Kvalitet og Patientsamarbejde arbejder med den organisatoriske, patientoplevede og kliniske kvalitet ved at understøtte OUH’s direktion og forskellige afdelingsledelser. Vi står i spidsen for arbejdet med Den Syddanske Forbedringsmodel og understøtter implementeringen af det nære sammenhængende sundhedsvæsen. I det daglige arbejder vi tæt sammen med de kliniske afdelinger om udvikling af redskaber til kvalitetsforbedring, monitorering og patientsikkerhed. Et andet fokusområde er patient- og pårørendesamarbejde samt arbejdet med Patient Rapporterede Oplysninger (PRO).

Innovation & MTV</strong arbejder med strategisk innovation på tværs af hele OUH. Vi understøtter, at OUH bliver klar til fremtidens udfordringer gennem nationale og internationale projekter. Innovation bygger bro mellem patienter, pårørende og personale og forbedrer samarbejdet mellem kommuner og praktiserende læger via ny teknologi. Derudover arbejder vi med innovations- og evalueringsprojekter, der har til formål at optimere metoder og arbejdsgange på hospitalet. Vi inddrager alle afdelinger på OUH, alle fakulteter på Syddansk Universitet samt private virksomheder i vores projekter.

Uddannelse og Kompetenceudvikling har ansvaret for at sikre opfyldelsen af OUH’s forpligtelser inden for grunduddannelsesområdet. OUH er et af de største uddannelsessteder på Fyn med godt 3.000 under uddannelse. Uddannelse og Kompetenceudvikling er med til at sikre kvaliteten af grunduddannelserne på OUH og det sker i tæt samarbejde de enkelte uddannelsesinstitutioner. Vi understøtter kompetenceudviklingen af alle faggrupper på OUH fra introduktionsforløb, arbejde med kompetencemodeller og kompetencekort samt videre- og efteruddannelse af hospitalets læger.

Trivsel og udvikling
Stabsafdelingen KLU lægger vægt på at opmuntre medarbejderne til at komme med forslag til, hvordan vi kan optimere arbejdsgange, styrke samarbejdet eller forbedre den enkeltes trivsel og udviklingsmuligheder. Samarbejdet foregår i et miljø præget af tillid, respekt, ordentlighed og en god omgangstone.

Om OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus
OUH er et af landets største hospitaler med et samlet budget på 7,1 mia. kr., ca. 100.000 årlige indlæggelser og over 1 mio. ambulante besøg. Hospitalet beskæftiger ca. 10.000 medarbejdere og er geografisk lokaliseret i Odense, Svendborg, Nyborg og på Ærø.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer/uge. Ansættelse og aflønning efter kvalifikationer og overenskomst med Danske Regioner og den relevante fagorganisation.

Dit fysiske arbejdssted bliver OUH Odense Universitetshospital.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Karin Albjerg på tlf. 3016 8251 eller e-mail [email protected]

Ansøgningsfrist og samtaler

Der er ansøgningsfrist den 8. august 2021.
Samtalerne forventes afholdt fredag den 13. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense C
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 8
2. oktober 2024 9
1. oktober 2024 9
30. september 2024 6
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7