Sagsbehandlere med juridisk eller skattefaglig baggrund søges til Skatteankestyrelsen i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du en juridisk eller skattefaglig baggrund? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar, og ønsker du at anvende dine kompetencer til at arbejde med klagesagsbehandling på en attraktiv arbejdsplads? Så er du måske én af vores nye kollegaer.

Omsæt skatteretten til praksis
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning.

Vi søger nye kollegaer til 12. og 17. kontor beliggende i Odense.

I 12. kontor behandler vi sager inden for personbeskatning, omkostningsgodtgørelse og renteområdet. Sager inden for personbeskatning omhandler fx klage over beskatning af indtægter, fradrag og godtgørelser, hvor der udarbejdes indstilling til afgørelse til afgørelsesmyndighederne skatteankenævn og Landsskatteretten. I sager inden for omkostningsgodtgørelse og renteområdet træffer Skatteankestyrelsen som udgangspunkt selv afgørelse.

I 17. kontor behandler vi sager inden for erhvervsbeskatning og inddrivelsesområdet. Sager inden for erhvervsbeskatning omhandler fx sondringen mellem selvstændige og lønmodtagere og vurderingen af erhvervs eller ikke-erhvervsmæssig drift af virksomheder, hvor der udarbejdes indstilling til afgørelse til afgørelsesmyndighederne skatteankenævn og Landsskatteretten. Sager inden for inddrivelsesområdet omhandler fx klage over lønindeholdelser og eftergivelse, og i disse sager træffer Skatteankestyrelsen som udgangspunkt selv afgørelse.

Spændende juridiske opgaver
Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed. Borgere og virksomheder skal opleve, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

Som sagsbehandler får du selvstændigt ansvar for dine opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen, uanset hvilket sagsområde der er tale om. Du har en åben tilgang og lyst til at udvikle dig som sagsbehandler, og du sætter pris på et stærkt fagligt miljø og en uformel tone, hvor du selv aktivt bidrager til god trivsel. Du får ansvaret for din egen sagsportefølje, hvor det forventes, at du aktivt sikrer et godt flow i dine sager.

Det er vigtigt, at du er interesseret i at:

  • sikre en effektiv klagesagsbehandling med aktiv anvendelse af dine skatte- og forvaltningsretlige kompetencer
  • foretage den juridiske bedømmelse i dine egne sager
  • udarbejde udkast til og træffe afgørelser i dine egne sager
  • holde møde med borgere og repræsentanter.

Kompleksiteten i vores opgaver varierer, så dine sager vil løbende matche din udvikling. Som ny medarbejder kan du forvente kolleger, der er engagerede, samarbejdsorienterede, og som deler ud af deres viden. Tæt fagligt samarbejde og sparring med kollegaer og kontorchef er en naturlig del af din hverdag.

Vores kerneopgave kræver, at vi har engagerede og kompetente medarbejdere, som tager ansvar og sikrer fremdrift i opgaven. Dertil vil du opleve en leder, som sætter retning for opgaverne og prioriteringen heraf.

Nyuddannede og erfarne kollegaer, der kan arbejde ansvarligt og selvstændigt
Du er fx uddannet cand.jur., cand.merc.jur., cand.merc.aud. eller har en diplom- eller masteruddannelse i skat. Din faglige erfaring og interesse ligger inden for et eller flere af de nævnte sagsområder samt forvaltningsret. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med sagsbehandling og evt. har en regnskabsmæssig forståelse.

Vi forventer, at du:

  • kan kommunikere klart både i tale og særlig på skrift
  • arbejder selvstændigt, målrettet og ansvarligt
  • har motivation for faglig sparring og samarbejde
  • kan omsætte din juridiske faglighed til praksis
  • er en holdspiller, der bidrager til trivslen i kontoret.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og relevant reference via linket ”Søg stillingen” senest den 29. september 2021.

Vi afholder samtaler løbende. Imellem første og anden samtale kan der indgå en logisk test og en personprofil, der anvendes som dialogværktøj på anden samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef for 12. kontor Nina Mogensen på tlf. nr. 33 76 02 81 eller kontorchef for 17. kontor Sine Langskov Hansen på tlf. nr. 33 76 02 03.

Har du spørgsmål til processen, er du velkommen til at kontakte HR-partner Ann Christine Holten Jacobsen 33 76 07 65.

Forventet tiltrædelse den 1. december 2021.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet vil være Thomas B Thriges Gade 44 – 48, 5000 Odense.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense C
  • Onsdag den 29. september 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense S

    Er du selvstændig, omhyggelig og serviceminded, og god til at holde mange bolde i luften? Så er det dig vi er på udkig efter. Vi tilbyder et spændende job i en nyoprettet stilling som kontorassiste..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Administrativ medarbejder til Center for Digital Psykiatri Center for Digital Psykiatri er en del af Psykiatrien i [xxxxx] Vi er frontløbere på udvikling, implementering og forskning..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Vil du være en del af et team som er i rivende udvikling og som har arbejdsglæde i fokus? Trives du i en travl hverdag, hvor vi sætter patienten først i alle opgaver? Motiveres du af at yde kundese..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 4
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 4
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 9
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 10
6. juni 2024 10
5. juni 2024 10
4. juni 2024 9
3. juni 2024 13
2. juni 2024 13