Sekretariatsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Vil du være med til at udvikle den administrative support på et institut i rivende udvikling?

Institut for Biokemi og Molekylær Biologi (BMB) søger en sekretariatsleder i en nyoprettet stilling med start 1. juni 2020. Som sekretariatsleder får du ansvaret for den daglige ledelse og faglige udvikling af ni dygtige og engagerede medarbejdere i instituttets sektion for administration og service (SAS).

BMB er et dynamisk institut i en rivende udvikling, og vi har i de senere år ansat en række nye medarbejdere, primært inden for forskning. Der stilles store krav til effektiv opgaveløsning i de administrative funktioner, men samtidig har vi stort fokus på medarbejdernes trivsel. I den nyoprettede stilling som sekretariatsleder får du en vigtig opgave med at balancere disse hensyn gennem nærværende og tydelig daglig ledelse.

Som sekretariatsleder vil du få ansvaret for at strukturere og videreudvikle opgaveløsningen samt at sikre medarbejdernes faglige udvikling. Du vil også indgå i den daglige administrative drift. Sektionen for administration og service omfatter sekretariat, økonomifunktion, indkøbsafdeling, arbejdsmiljø, outreach og værksted. Sekretariatet varetager bl.a. personale- og studieadministration. Mange sekretariatsopgaver koordineres med fakultetssekretariatet og de øvrige institutter ved Det Naturvidenskabelige Fakultet, og du vil indgå i et team ledet af fakultetets sekretariatschef om samskabelse og udvikling af opgaveløsningen.

Som sekretariatsleder indgår du i BMB's ledelsesgruppe, hvor du, foruden at repræsentere instituttets administrative funktioner, vil bistå med mødeplanlægning, fremskaffelse og udarbejdelse af materiale og referater og agere tovholder på iværksatte initiativer. Du vil endvidere facilitere beslutningsprocesser i forbindelse med møder og workshops i forskellige sammenhænge.

Endelig vil du fungere som personlig assistent for institutlederen med uddelegeret ansvar for en række af instituttets drifts- og kommunikationsopgaver. Du vil også sparre med institutlederen om den strategiske udvikling af instituttet.

På BMB er vi ca. 175 medarbejdere, organiseret i fem forskningssektioner og en fællesfunktion (SAS). Vi leverer forskning og undervisning inden for biokemi, molekylærbiologi og bioinformatik. Sektionen for administration og service understøtter dette arbejde ved at yde support til de videnskabelige og tekniske medarbejdere og instituttets ledelse, og ved at fungere som bindeled til resten af universitetets administration. Vi er et internationalt miljø, hvor en betydelig del af medarbejderne har en udenlandsk baggrund, og hvor vi løbende har udenlandske gæsteforskere på kortere eller længerevarende ophold.

Vi forventer følgende af den ideelle ansøger:
• Du er tiltrukket af ledelsesopgaven og muligheden for at skabe resultater i samarbejde med andre.
• Du har ledelseserfaring eller er villig til at gennemgå lederuddannelse.
• Du arbejder struktureret og effektivt, med overblik og sans for detaljer.
• Du er empatisk og har en tillidsvækkende personlighed. Samtidig formår du tydeligt at kommunikere dine forventninger til medarbejdere for derved at give dem optimale muligheder for at præstere optimalt.
• Du er fleksibel og formår at holde hovedet koldt i pressede situationer.
• Du kommunikerer flydende på engelsk i tale og på skrift.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med stor alsidighed i et dynamisk forsknings- og uddannelsesmiljø. Du vil få en stor kontaktflade til både forskere og instituttets gæster, samt til administrative medarbejdere på instituttet såvel som i fakultetets fællesadministration.

For yderligere information vedrørende stillingen kontaktes institutleder Jakob Møller-Jensen (e-mail: [email protected]; telefon: 20745191).

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense M
  • Fredag den 01. maj 2020

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder til Center for Indsatser...

    Har du erfaring og lyst til at arbejde med de tre specialer: løn, personale og IT, så skal du skynde at søge denne stilling. Har du mod på at omsætte dine færdigheder til praksis, så er denne still..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Studentermedhjælper med flair for administration o...

    Kunne du tænke dig at blive en del af en fællesoffentlig organisation, der er bindeleddet i det digitale sundhedsvæsen? Og få ansvar og tillid til at arbejde med spændende opgaver i en hverdag, hvo..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Vikarstilling: Administrativ medarbejder til Kommu...

    Da vores dygtige administrative medarbejder skal udvide sin familie, søger vi en barselsvikar.Om osVi er 15 medarbejdere; audiologopæder, ergoterapeuter, IKT-tekniker og den administrative me..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Entreprisejurist

    Entreprisejurist til Projektorganisationen for Nyt OUH Har du lyst til at prøve kræfter med byggeri i kæmpeskala? Projektorganisationen for Nyt OUH i [xxxxx] søger en erfaren jurist t..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2