Kontorassistent/salgssupporter til 5 måneders vikariat i Odense SV - Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Kan du smile igennem telefonen? Og trives du i et hektisk miljø hvor service og hjælpsomhed er i højsædet? GO:WORK er et vikar- og rekrutteringsbureau, som lige nu søger en vikar til Odense SV på vegne af vores kunde.

Arbejdsopgaver

Med reference til administrationschefen assisterer du primært virksomhedens sælgere med en række administrative opgaver, herunder oprettelse/rettelse af ordrer. Du vil ligeledes have en del kontakt med lageret, hvor alle ordrerne bliver pakket og sendt ud til kunderne.

Da du vil få en bred kontaktflade internt såvel om eksternt er det vigtig at du trives med at ’være på’. Ligeledes foregår en del korrespondance på mail. Det er således nødvendigt at du ubesværet kan kommunikere på dansk i skrift og tale.

Vi forventer ikke at du har erfaring med lignende opgaver, når blot du har den rette indstilling og personlighed, så bliver du oplært i resten.

Udover ovenstående opgaver vil du skulle løse en række ad hoc administrative-, såvel som praktiske opgaver.

Personlighed

Smilende, hjælpsom, serviceminded og fleksibel.

Vi tilbyder

Et spændende vikariat med en varieret hverdag og stor kontaktflade. Der er mulighed for at deltage i en god frokostordning.

Arbejdstid

Der er tale om et vikariat med en forventet varighed på 5 måneder med opstart primo februar. Der er mulighed for forlængelse.

Timelønnen er 130 kr. pr time.

Den ugentlige arbejdstid er 32-37 timer i tidsrummet 08:00-16:00 eller 08:30-16:30.

Ansøgning

Vi arbejder løbende med de indsendte ansøgninger, så send derfor din ansøgning hurtigst muligt, hvis opslaget har fanget din interesse.

Hvis du har spørgsmål angående jobbet er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 66 10 65 00, imellem kl. 10.00-15.00.

Om vores kunde

Vores kunde er en handelsvirksomhed med et godt og uformelt arbejdsmiljø. Virksomheden har store sæsonudsving og arbejder indenfor den grønne branche.

Om os

GO:WORK er et vikar- og rekrutteringsbureau, som arbejder sammen med mange spændende og forskellige virksomheder. Vi kan tilbyde både midlertidige og permanente stillinger inden for en række forskellige fagområder. Hos GO:WORK sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. GO:WORK er den perfekte løsning for dig, der har brug for et job, du kan tilpasse din hverdag.

Find os på: https://www.facebook.com/GoWork-1038258832854234/?fref=ts


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense SV
  • Fredag den 03. april 2020

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder til Center for Indsatser...

    Har du erfaring og lyst til at arbejde med de tre specialer: løn, personale og IT, så skal du skynde at søge denne stilling. Har du mod på at omsætte dine færdigheder til praksis, så er denne still..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Vikarstilling: Administrativ medarbejder til Kommu...

    Da vores dygtige administrative medarbejder skal udvide sin familie, søger vi en barselsvikar.Om osVi er 15 medarbejdere; audiologopæder, ergoterapeuter, IKT-tekniker og den administrative me..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Entreprisejurist

    Entreprisejurist til Projektorganisationen for Nyt OUH Har du lyst til at prøve kræfter med byggeri i kæmpeskala? Projektorganisationen for Nyt OUH i [xxxxx] søger en erfaren jurist t..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Rengøringskonsulent til OUH Rengøring og Hospitals...

    Vil du være med på en spændende rejse mod det nye OUH?Vi søger en dedikeret rengøringskonsulent, som vil spille en central rolle i udviklingen af fremtidens arbejdsplaner på hospitalet. Din hoved..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1