Økonomiassistent med digitalt mindset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Sætter du en ære i at levere høj kvalitet og ser du økonomifunktionen som en samarbejdspartner for forretningen? Brænder du for driftsøkonomi og kan du tilføre værdi ved at optimere arbejdsgange? Så er du måske den økonomiassistent, vi søger til et barselsvikariat i vores Økonomiafdeling i Energi Fyn. Energi Fyn er en moderne og velkonsolideret energikoncern ejet af vores fynske kunder. I økonomiafdelingen håndterer vi økonomistyring og rapportering for alle koncernens selskaber.

Som økonomiassistent får du medansvar for et af koncernens selskaber og varetager bogføring i selskabet. Dit arbejdsområde spænder bredt, lige fra finansbogføring, afstemninger til opstilling af månedsregnskaber. Afdelingen står midt i en digitaliseringsopgave og du får igennem procesoptimering, mulighed for at præge jobbet.

Dine primære opgaver bliver håndtering af debitorer og kreditorer, finansbogføring og omposteringer, ind- og udbetalinger, herunder afstemninger af bank- og balancekonti, opstilling af resultatopgørelser og balancer samt klargøring af materiale til revisor.

Du bliver en del af et team på 15 erfarne og fagligt stærke kollegaer med reference til regnskabschefen. I fællesskab leverer afdelingen pålidelige måneds- og årsregnskaber til tiden og i rette kvalitet. Du får et tæt samarbejde med vores økonomicontrollere og selskabernes budgetansvarlige.

Analytisk, stærke Excel kompetencer og flere års erfaring Du har en relevant uddannelse indenfor økonomi/regnskab med flere års erfaring som bogholder/økonomiassistent og derigennem en bred erfaring med alle aspekter i økonomifunktionen. Du har et godt kendskab til Office pakken, er superbruger i Excel og evner at udvikle arbejdsredskaber og er vant til at tænke i digitale muligheder for at optimere processer. Har du erfaring med Axapta vil det være en fordel.

Som økonomiassistent er du målrettet, du har fokus på kvalitet og overholdelse af deadlines, du er detaljeorienteret, tager ansvar for dit arbejdsområde og er en god, åben og hjælpsom kollega og sparringspartner for selskabet.

Som person er du positiv, rolig og fleksibel. Du er analytisk og skarp til at gennemskue problemstillinger og udviser en naturlig nysgerrighed til at lære nyt og forholder dig til dine opgaver med en procesoptimerende tankegang.

En erfaren afdeling med fokus på høj kvalitet Du får en god og erfaren afdeling i ryggen og et team af kompetente kollegaer, som tager ansvar og selvstændigt løser deres opgaver med fokus på høj kvalitet.

Din succes bygger på, at du på kort sigt kan løse dine opgaver selvstændigt. På lidt længere sigt forventes det, at du bidrager til fokus på proceseffektivisering evt. ved automatisering og digitalisering.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en økonomiassistent, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Stillingen er begivenhedsestemt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense SV
  • Søndag den 09. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1