Vi søger 2 medarbejdere til Nordfyns Klima-team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Otterup

Vi søger 2 medarbejdere til Nordfyns Klima-team med fokus på henholdsvis den borger-/virksomhedsrettede del (Profil 1) og kommunen som virksomhed (Profil 2).

Der er fuld fart på den grønne omstilling i Nordfyns Kommune, men vi har travlt, hvis vi skal nå i mål med CO2 reduktionerne. Derfor søger vi to nye kollegaer til at indgå som en del af et hold, der arbejder med aktivering af vores DK2020 plan. Målet er CO2 reduktion på hele linjen.

Du vil blive en del af et fællesskab, der varetager mange spændende opgaver i et bredt felt inden for den grønne omstilling og klima. Vi arbejder med en borgerrettet del - sammen med Landdistriktsrådet, en erhvervsrettet del - sammen med NEET (Nordfyns Erhverv og Turisme) og kommunen selv som virksomhed.

Det store fælles mål er, at vi skal være 70 % CO2 neutrale i 2030 og 100% senest i 2050. Kommunen som virksomhed skal allerede i 2030 være CO2 neutral. Vi arbejder ud fra et Roadmap med konkrete tiltag for at nå en nul-emission, og du skal arbejde for at indfri de målsætninger, der er opstillet via konkrete tiltag og handlinger både selvstændigt og sammen med en spændende tværfaglig kollegagruppe.

Profil 1: De nordfynske borgere og virksomheder skal være aktive på klimaområdet og spare CO2
Du skal primært arbejde med at aktivere borgerrettede initiativer, så vores borgere, unge som gamle, føler sig velinformerede, og skal have mulighed for at deltage i kampagner og tiltag, der gør, at vi får reduceret vores CO2 udslip. Du skal bidrage til, at budskabet om at vælge den grønnere vej kommer klart igennem – i samarbejdet med landdistriktskoordinator og Landdistriktsråd, men også i foreninger og klubber. Du har klimaviden på den brede pallette og kan stå for øget borgerinddragelse og dialog som motivator, kampagneleder og kommunikator på områder, hvor det gør en forskel.

Dine opgaver er:

  • at identificere, udarbejde og være tovholder på kommunens borgerrettede energi og klima-kampagner indenfor dk2020
  • at følge med i og formidle ny, relevant viden og lovgivning på klimaområdet
  • at identificere nye indsatser, der kan indfri kommunens målsætninger
  • at styrke indsatsen over for borgere via borgerinddragelse ved udvalgte projekter
  • at have forståelse for beregninger og vurdering af klimaaftryk for konkrete indsatser
  • at understøtte lokale klimahandlingsplaner med fokus på tæt samarbejde med både eksterne og interne samarbejdspartnere
  • øvrige arbejdsopgaver i teamet.


Om dig - profil 1:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund med stærk faglighed indenfor formidling og gerne megen viden om klima, cirkulær økonomi, energi og/eller miljø. Du skal have en stor forståelse af området og kunne indgå dialog om CO2 reduktioner, energibesparelser og cirkulær økonomi i det private regi.

Du skal kunne bidrage med viden og ideer til de interne samarbejdspartnere, være åben over for de forskelligartede dagligdage, som medarbejderne har. Du skal kunne arbejde selvstændigt, være åben og imødekommende og have lysten til at gøre en forskel. Du nyder også at arbejde med data og beregninger og kan lide at formidle dem videre på en overskuelig måde.

Profil 2: Kommunen som virksomhed skal reducere CO2 udslip
Du skal primært arbejde med aktivering af initiativer i kommunen som virksomhed, så vi kan være helt CO2 neutrale inden 2030. Vi servicerer den grønne omstilling ude i hele organisationen, og det er derfor vigtigt, du har samarbejdsevnerne i orden. Du har kendskab til og viden om de gængse redskaber og metoder til CO2 reduktion og kan bruge denne indsigt i arbejdet med at motivere vores kollegaer i både institutioner, skoler, indkøb og drift til at gøre kommunen grønnere, og du vil helt konkret præge arbejdet med klima og CO2-reduktion.

Processen med vores klimaregnskab indebærer håndtering og indhentning af data fra mange forskellige dele af kommunen, og du vil derfor være i tæt dialog og skal samarbejde med personale og konsulenter, som bidrager til CO2 regnskabet. Så du er en god blanding af motivator og integrator og kan lide en udviklingsrolle. Har du konkrete erfaringer med klimaregnskaber, effektmål eller LCA, vil du få rig mulighed for at sætte dine evner i spil. Vi søger en kollega, der kan udfordre den daglige opgaveløsning og bidrage til teamet med specialiseret viden inden for emner som energi, klimatiltag og CO2 reduktion.

Dine opgaver er:

  • at være tovholder på udvalgte klima- og energiprojekter, dvs. f.eks. konkretisere og booste opgaver og klimafokus i decentrale institutioner
  • at følge med i og formidle ny, relevant viden og lovgivning
  • at identificere nye indsatser, der kan indfri kommunens målsætninger
  • at styrke indsatsen på effektmål i arbejdet med CO2-reduktion
  • at beregne og vurdere klimaaftryk fra konkrete indsatser
  • at medvirke i udarbejdelse af kommunens klimaregnskab
  • at understøtte lokale klimahandlingsplaner med fokus på tæt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere
  • øvrige arbejdsopgaver i teamet.

Om dig - profil 2:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund med stærk faglighed indenfor klima, cirkulær økonomi, energi og/eller miljø. Du skal have en stor energi- og klimaregnskabsforståelse og kunne indgå dialog om CO2 og Klimaregnskaber.

Du skal kunne bidrage med viden og ideer til de interne samarbejdspartnere og være åben over for de forskelligartede dagligdage, som medarbejderne har. Du skal kunne arbejde selvstændigt, være åben og imødekommende og have lysten til at gøre en forskel. Du nyder også at arbejde med data og beregninger og kan lide at formidle dem videre på en overskuelig måde.

Om os:
Når virksomhederne skal give karakter til kommunernes arbejde med den grønne udvikling, så opnår Nordfyns Kommune en førsteplads på Fyn og nr. 18. plads i Danmark. Det er vi stolte af, men der skal gøres endnu mere. Det er en stor opgave, og vi har ambitioner og er resultatorienterede. Sammen går vi efter at nå vores klimamål og at gøre en stor forskel. Du bliver del af et fast klimateam på 3, med mange kollegaer med i teamet på skift alt efter tema og arbejdsopgave.

  • Et job med højt til loftet og muligheden for at være med i frontlinjen af den grønne omstilling
  • En varieret arbejdsdag
  • Engagerede og dygtige kollegaer, der sætter pris på et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med udgangspunkt i værdibaseret ledelse
  • Vi behandler hinanden, samarbejdspartnere og borgerne med tillid og respekt.

Praktiske informationer:
Stillingerne er begge fastansættelser og ønskes besat hurtigst muligt. Ansættelserne er på fuld tid.

Du vil blive ansat i Teknik, Erhverv og Kultur, på Otterup Rådhus, men kommer til at arbejde på tværs af andre afdelinger og forvaltninger.

Ansøgningsfrist er den 28. oktober 2022.
Vi forventer at holde samtaler den 3. og 4. november 2022.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte driftschef Louise Rasmussen på telefon 23 46 99 28, klimakoordinator og programleder Lene Høxbro Larsen på nr. 21 44 65 61 eller send en SMS og du vil blive kontaktet.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d0288a9e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Otterup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Otterup
  • Fredag den 28. oktober 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Kerteminde

    Kan du ikke finde et ledigt job, der matcher din profil, hører vi gerne fra dig alligevel. Send os din motiverede ansøgning samt CV via ansøgningslinket, hvor du også vil blive bedt om at udfylde e..
    • Administrativ medarbejder
    • Kerteminde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Middelfart

    Er du selvstændig, omhyggelig og serviceminded, og god til at holde mange bolde i luften? Så er det dig vi er på udkig efter. Bliv en del af en succesfuld entreprenørvirksomhed[xxxxx] er en l..
    • Administrativ medarbejder
    • Middelfart
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense S

    Er du selvstændig, omhyggelig og serviceminded, og god til at holde mange bolde i luften? Så er det dig vi er på udkig efter. Vi tilbyder et spændende job i en nyoprettet stilling som kontorassiste..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Middelfart

    Har du en teknisk og/eller mekanisk baggrund, en passion for at holde styr på detaljer og evnen til at håndtere mange små opgaver samtidigt? Så skal du læse mere her, for Sulzer Danmark søger en dy..
    • Administrativ medarbejder
    • Middelfart
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Otterup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Otterup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Otterup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0