Administrativ medarbejder til Sønderjyllands største leasingselskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Padborg

Brænder du for administrative opgaver, hvor du med dit skarpe øje for struktur og detaljer holder overblik i en travl hverdag? Hvis ja, så har vi måske drømmejobbet til dig på vores hovedkontor i Padborg. Administrativ medarbejder til Compliance afdeling
Til vores Compliance afdeling søger vi en kollega, som kan supportere afdelingen med centrale administrative opgaver. Du bliver en del af et mindre team, som supporterer hele Fleggaard Leasing gruppen, når det kommer til juridiske opgaver. Vi arbejder med lovgivning inden for forskellige juridiske områder alt sammen for at sikre, at vi er compliant på al relevant lovgivning inden for leasingbranchen, som hele tiden udvikler sig.

Du får en arbejdsdag fyldt med varierende administrative opgaver. Afhængig af dine præferencer kan stillingen også være en deltidsstilling. Du får en bred kontaktflade til resten af huset, samt kontakt med relevante offentlige myndigheder.

Om jobbet

Du vil få en hverdag, som er fyldt med en række spændende administrative opgaver. Nogle af opgaverne er faste, mens andre kommer ad-hoc og håndteres løbende. Du vil bl.a.

  • Samle materiale til og besvare af henvendelser fra Motorstyrelsen
  • Kontraktudarbejdelse ud fra skabeloner (Forhandlerfinansieringsaftaler, samarbejdsaftaler, selvskyldnerkautionserklæring mm. )
  • Løbende håndtere henvendelser i Compliance Leasing Postkassen enten ved at besvare henvendelserne selv eller videresende til relevant kollega
  • Ad hoc opgaver

Din erfaring
Indgangsvinklen til stillingen kan være mange. Måske har du nogle års erfaring som kontorassistent eller indenfor kundesupport. Vigtigst er, at du har lyst til - og interesse for - at arbejde med administrative opgaver. Det er ikke et krav, at du har erfaring med compliance eller fra juridisk arbejde tidligere, men interesse for området er et plus. Det er afgørende, at du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på dansk.

Din person
Du er disciplineret, punktlig og evner at arbejde selvstændigt. Du arbejder struktureret og følger altid dine opgaver til dørs. Desuden har du et godt humør, tilgår tingene med positivt sind og har lyst til at gøre en forskel for vores kollegaer. Du er gerne vant til at arbejde i en større organisation med mange snitflader, og er bevidst om, at god kommunikation er vejen til et godt samarbejde.

Om Fleggaard Leasing
Fleggaard Leasing gruppen har hovedsæde i Padborg og på tværs af vores 4 forretningsben, er vi i alt 130 medarbejdere. Vi er i dag et af Danmarks største privatejede og uafhængige leasingselskaber.

Hos Fleggaard Leasing bliver du en del af et stærkt fællesskab. Vi dyrker fællesskabet på forskellige niveauer, dels i afdelingerne og naturligvis på organisationsniveau. Vi lykkes som et samlet hold, og skaber derigennem gode kundeoplevelser og resultater.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, og kan derudover bl.a. tilbyde følgende:

  • Mulighed for hjemmearbejde
  • Fleksible arbejdstider i tidsrummet 7:00-17:00
  • Attraktiv frokostordning og gratis frugtordning
  • Kompetenceudvikling og e-learning via vores Fleggaard Group Academy (Learning Management System)
  • Gode rabataftaler såvel internt i Fleggaard koncernen og med eksterne virksomheder
  • Betalt fri på Grundlovsdag, samt den 24/12 og 31/12
  • Sundhedsforsikring og pensionsordning
  • Forskellige fællesarrangementer i løbet af året arrangeret af vores Arbejdsglædegruppe

Yderligere oplysninger
Du vil have din daglige gang på vores kontor i Padborg, men det vil efter aftale også være muligt at benytte vores kontor i Vejle nogle dage om ugen. Angiv venligst i din ansøgning, om du søger fuldtid eller deltid, herunder hvilke timetal, du ønsker.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Compliance Manager Kamil Ergin på +45 5086 2818

Send os gerne allerede i dag et par ord om dig selv - og hvorfor vi skal vælge dig ved at klikke på ”Søg stillingen” ude til højre. Ansøgningsfrist er 4. august 2024. Vi forventer, at afholde samtaler i august.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Padborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Padborg
  • Søndag den 04. august 2024

Lignende jobs

  • Handelselev

    Vi søger elever til Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har faglighed og .
    • Administrativ medarbejder
    Få mere info
  • Faglig sagsbehandler søges til HK Sydjylland

    Faglig sagsbehandler søges til HK Sydjylland Brænder du for at være med til at skabe gode arbejdspladser, løn og arbejdsvilkår? Er du god til at møde mennesker i øjenhøjde – også på telefonen..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Myndighedssagsbehandler til spændende stilling i M...

    Myndighed, Handicap og Socialpsykiatri søger 1 myndighedssagsbehandler til en fast stilling på 37 timer pr. uge fra den 1. november 2024.I Social og Sundhed i [xxxxx] sætter ”Værdif..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Barselsvikariat som sundhedsadministrativ medarbej...

    Barselsvikariat som sundhedsadministrativ medarbejder er en begivenhedsbestemt ansættelse med opstart den 1. november 2024 eller før.Vi søger vikarkollega med et godt humør til et fælles team for..
    • Administrativ medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Padborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Padborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Padborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1