Disponent til moderne og entreprenant fødevareproduktion i Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NV

Blume Food er i vækst og søger lige nu en medarbejder til at styrke administrationen

Vi søger en kompetent og engageret medarbejder til at styrke vores team. Vi har en moderne administration, hvor vi løfter i flok og har et tæt samarbejde omkring disponering af råvarer og emballager til produktionen af vegetabilske og veganske fedtstoffer.

I administrationen laver vi også ordrehåndtering, fragtdisponering, lagerregnskab og vedligeholdelse af stamdata. Vi er et lille team med hver vores opgaver, men samarbejder løbende, så vi kan supplere, afløse og udvikle hinanden. Endelig har vi en stor berøringsflade og er løbende i dialog med både lager, produktion og økonomi i Dragsbæk Gruppen, som vi er en del af.

Som Disponent får du blandt andet følgende opgaver

  • Produktoprettelser i Ax / IPW
  • Disponering af emballage og råvarer (olie)
  • Ordrehåndtering
  • Vedligeholdelse af stamdata
  • Lagerafstemning, øko- og palmeolieregnskab
  • Månedlig lagerstatus og afstemning i Ax
  • Ad hoc

Disponent med mod på en dynamisk hverdag

Vi forventer, at du har minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed – ikke nødvendigvis fødevarebranchen, men det er en fordel, hvis du har prøvet kræfter med og trives i et foranderligt miljø med et til tider højt tempo. Din erfaring er vigtigere end din uddannelse. Du har et solidt IT-kendskab, du er vandt til at jonglere store Excel filer og arbejde med Ax eller andre ERP-systemer.

Som person har du lyst til at være en del af et team, hvor man har selvstændige opgaver, men i høj grad også hjælper hinanden. Du er serviceminded og har en positiv tilgang i en pulserende hverdag. Du er god til at skabe struktur på dit arbejde, har en næse for detaljer og stærk talforståelse. Samtidig formår du at bevare det store overblik. Du udviser ansvarlighed og handlekraft, og spørger hellere en gang for meget og siger det højt, hvis du spotter en mulighed for at optimere og arbejde smartere.

Vi ser frem til at høre fra dig!

I Dragsbæk Gruppen får du et spændende job i en organisation, som er præget af sammenhold og entreprenørskab. Vi har en flad organisation med højt til loftet, og vi fokuserer løbende på kvalitet og udvikling i skøn forening.

Hvis du har spørgsmål til jobbet som Disponent, er du velkommen til at ringe til Fabrikschef Mikkel Søndergaard, mobil: 3085 8294. Der er ansøgningsfrist d. 31. oktober, men send da straks din ansøgning og cv, hvis vi har fanget din interesse!

Blume Food – en del af Dragsbæk Gruppen i Danmark
Dragsbæk A/S er en velkonsolideret og moderne international fødevarevirksomhed med hovedsæde i Thisted i Nordvestjylland.

Hos Dragsbæk A/S går vi forrest i innovationen og udviklingen af fremtidens bæredygtige fødevarer, og vi deler viden og erfaring med vores kunder for at sikre fremskridt og vækst. Vi har en markant position på det internationale marked for produktion af faste og flydende fedtstoffer, og med næsten 100 års erfaring er vi eksperter inden for vores forretningsområder. Dragsbæk Gruppen består i dag af fem produktionsenheder i Jylland og står blandt andet bag flere velkendte brands indenfor plantebaserede fødevarer, herunder Naturli’. Dragsbæk Gruppen beskæftiger omkring 500 ansatte og eksporterer til mere end 40 lande på verdensplan.

Blume Food I/S ligger i Randers og producerer vegetabilske og veganske fedtstoffer. Der er 30 medarbejdere, som alle bidrager til en virksomhed i rivende udvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Randers NV
  • Søndag den 31. oktober 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Horsens

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 8700 Horsens
    • Administrativ medarbejder
    • Horsens
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Brænder du for at være en del af et samarbejdende og anerkendende administrativt team i en dynamisk hverdag fuld af godt kollegaskab og sætter du en lid i at løfte en samfundsmæssig vigtig opgave m..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Århus C

    Vil du være en del af en stor international og ambitiøs virksomhed, hvor du kan gøre en forskel for andre mennesker? Kan du nemt holde mange bolde i luften og kommunikere information på en forståel..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus N

    Vil du være med i den næste spændende udviklingsperiode for Danmarks største professionshøjskole? Er du proaktiv i din topledelsesunderstøttelse, og er du god til at bevare ro og overblik, når mang..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Randers NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Randers NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Randers NV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1