3 administrative medarbejdere til team virksomhedstilsyn og takografkort i Kolding, Aalborg og København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Færdselsstyrelsen søger 3 administrative medarbejdere til team virksomhedstilsyn og takografkort med tjenestested på Færdselsstyrelsens lokationer i København, Kolding eller Aalborg

Brænder du for at yde en god service til borgere og virksomheder? Vil du være med til at løse vores nye opgaver på takografkortområdet? Så er du måske vores nye kollega.

Færdselsstyrelsen
Færdselsstyrelsen er i rivende udvikling. Siden 2016 har vi været placeret i Ribe som en del af Trafikstyrelsen, men den 1. januar 2020 blev Færdselsstyrelsen en selvstændig styrelse under Transportministeriet. Den 1. oktober 2021 overtager vi en ny stor opgave på kørekortområdet og takografkortområdet, som mere end tredobler vores organisation. Vi står med andre ord over for en periode med store og ambitiøse mål på færdselsområdet.

Du vil blive en del af et fagligt fællesskab med både jurister, teknikere og administrative medarbejdere. Dit team har egen teamleder, som refererer direkte til kontorchefen.

Om stillingerne

Du bliver en del af et team, hvis kerneområde i dag er administration af og tilsyn med køre- og hviletidsområdet, hvor produktionen er styret af målkrav fastsat på EU-niveau. Tilsynet udføres både i Færdselsstyrelsen og ude hos virksomhederne og omfatter bl.a. aflæsning og kontrol af chaufførernes køre- og hviletid. Teamets opgaver omfatter endvidere minister- og departementsbetjening, bidrag til regeludvikling, deltagelse i EU-arbejde (arbejdsgrupper og komiteer) samt generel vejledning af borgere og virksomheder på alle teamets områder.

Fra den 1. oktober 2021 skal teamet også varetage styrelsens nye opgaver på takografkortområdet, som bl.a. omfatter modtagelse og behandling af ansøgninger om takografkort, daglig kontakt til kortproducenten, tilsyn med kortproducenten, udbud af kortkortproduktion mv. Derudover får teamet nye opgaver i forbindelse med det udkørende tilsyn og skal primo 2022 som noget nyt udføre kontrol med arbejdstid.

I teamet anvender vi tavlestyring til at styre vores produktion og arbejder kontinuerligt med at optimere vores sagsgange og udvikle vores IT-fagsystemer, så vi sikrer den bedste understøttelse af vores opgaveløsning.

Du vil i første række skulle løse opgaver på takografkortområdet med modtagelse og behandling af ansøgninger om takografkort på Færdselsstyrelsens lokationer i København, Kolding eller Aalborg, hvor ansøgere ved personlig henvendelse vil kunne indlevere ansøgninger om takografkortkort. Du vil således blive en del af et team, som befinder sig på flere lokationer, og hvor du skal arbejde tæt sammen med dine kolleger i Ribe og de øvrige 2 lokationer. Du vil i din dagligdag desuden møde kolleger fra andre teams i Færdselsstyrelsen, der ligesom dig, har arbejdssted i København, Kolding eller Aalborg. Du vil skulle påregne at deltage i møder og andre aktiviteter i Ribe ca. 1 gang om måneden.

Om dig:
Vi lægger vægt på, at

  • du har bestået kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration eller har tilsvarende relevant uddannelsesmæssig baggrund eller erfaring
  • du har erfaring fra lignende stilling
  • du er indstillet på at arbejde i et effektivt miljø, hvor der stilles krav til kvaliteten i arbejdet samtidig med, at der ydes en høj service til borgere og virksomheder
  • du er udpræget systematisk, omhyggelig og har blik for detaljen
  • du arbejder effektivt, struktureret, selvstændigt og kan bevare overblikket
  • du udviser engagement, tillid, deler din viden og er god til at samarbejde – også med kolleger, du ikke møder fysisk hver dag
  • er venlig med et glimt i øjet og brænder for god service og korrekt sagsbehandling

Løn og ansættelsesforhold

Stillingerne er tidsbegrænsede til 1 års varighed. Arbejdstiden vil være 37 timer pr. uge. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og er til besættelse snarest muligt.

Det er en betingelse for ansættelsen, at sikkerhedsgodkendelse kan opnås og opretholdes under hele ansættelsen.

Hvis du vil høre mere om stillingerne er du meget velkommen til at kontakte teamleder Helle Andersen på 41875503 eller kontorchef Kirsten Søndergaard Munck på 41871812 eller sende SMS, så ringer vi tilbage.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter via Færdselsstyrelsens ansøgningsportal på www.fstyr.dk senest den 6. august 2021.

Samtaler forventes afholdt i uge 33 i Ribe.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ribe
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

  • Handelselev

    Vi søger elever til Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har faglighed og .
    • Administrativ medarbejder
    • Vejen
    Få mere info
  • Faglig sagsbehandler søges til HK Sydjylland

    Faglig sagsbehandler søges til HK Sydjylland Brænder du for at være med til at skabe gode arbejdspladser, løn og arbejdsvilkår? Er du god til at møde mennesker i øjenhøjde – også på telefonen..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Myndighedssagsbehandler til spændende stilling i M...

    Myndighed, Handicap og Socialpsykiatri søger 1 myndighedssagsbehandler til en fast stilling på 37 timer pr. uge fra den 1. november 2024.I Social og Sundhed i [xxxxx] sætter ”Værdif..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Barselsvikariat som sundhedsadministrativ medarbej...

    Barselsvikariat som sundhedsadministrativ medarbejder er en begivenhedsbestemt ansættelse med opstart den 1. november 2024 eller før.Vi søger vikarkollega med et godt humør til et fælles team for..
    • Administrativ medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Ribe over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0