Administrativ Koordinator med placering i receptionen (deltid)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Rollen



Når vi siger, at jobbet som Administrativ Koordinator hos Flügger group ikke bliver kedeligt, så mener vi det! For at beskrive rollen er herunder nogle realistiske scenarier fra en arbejdsdag:

Marlene, som er leder af HR, kommer forbi receptionen og vil gerne bede om hjælp til at booke en flyrejse til Polen, men du må lige afbryde, fordi der kommer gæster ind i receptionen, som du skal byde velkommen. Egentlig var du midt i at forny el-ladekortet til puljebilen, men det må du huske at færdiggøre senere.

Bagefter er to kollegaer ude og hente kaffe i receptionen, men der mangler mælk i kaffemaskinen. De bliver glade, da du forklarer dem, hvordan de selv kan løse problemet. Så ringer telefonen med en insisterende, men charmerende sælger, som skal stilles videre til Agnete, og lige derefter ringer en potentiel kunde, som i denne uge skal stilles videre til Michael, fordi Helene er på ferie i Tyrkiet.

I går var den dag på ugen, hvor I er to i receptionen, og derfor kunne du og René fra Procurement have møde med rengøringsleverandøren. Her fortalte leverandøren, at der måske var en utæthed ved kølerummet, da væggen var fugtig, så du ringer til Mark fra Facility og ved fælles hjælp finder I ud af, hvad der skal gøres ved det. Nu kan du komme tilbage til at behandle indkomne mails til receptionen.

Efter den fælles morgenmad i afdelingen bad din leder Morten om hjælp til at indhente tilbud på en ny vandkøler. Han har som vanligt været ude i lidt for dårlig tid, så du må vente til i morgen med at hjælpe kantinen med at undersøge, hvor mange der kommer og spiser hen over sommeren.

Flüggers ejer og Chief DNA Officer kommer for at bede om hjælp til at betale nogle regninger. Hans hverdag er mangeartet, og han har brug for hjælp med alverdens forskellige ting, så måske kommer han forbi med en helt anden type opgave i morgen. Kan du se dig selv navigere og trives i ovenstående scenarier? Så læs endelig videre!

Hvem er du?



Det vil passe dig perfekt at arbejde tre dage om ugen de fleste uger, men du er samtidig så fleksibel, at du kan arbejde, hvis din kollega i receptionen skal have ferie eller er syg.

Du er næsten altid i godt humør om morgenen og du elsker at hjælpe andre uanset om det er kunder, gæster eller kollegaer. En af de ting, som du roser dig selv for, er at være i stand til at sige fra på en positiv og professionel måde, når det er nødvendigt.

Du trives med at snakke med mange forskellige mennesker i løbet af en dag, men også med at passe receptionen selv og tage de selvstændige beslutninger, som det kræver.

Dine kollegaer beskriver dig som ordensmenneske med et solidt overblik og roser din evne til at tænke et skridt fremad. Og så sætter de stor pris på din humoristiske sans.

I dine tidligere jobs har det på en eller anden måde altid været påkrævet, at du skulle tage selvstændigt ansvar og yde god service - både på dansk og på engelsk.

Du læser ikke PC-magasiner i din fritid, men du er god til at sætte dig ind i nye systemer og er faktisk så habil i Outlook, at du nogle gange har hjulpet andre kollegaer.

Værd at vide



  • Et fantastisk og sjældent udbudt job, som byder på stor variation og 3 dages arbejde (de fleste uger)
  • Arbejde i en velrenommeret dansk koncern med en spændende historie og en endnu mere spændende fremtid
  • Din kommende arbejdsplads er propfuld med søde, spændende og sjove kollegaer
  • Du kan blive forstyrret fire gange, mens du forsøger at logge ind på [xxxxx]
  • Du kan risikere at blive ringet op om morgenen på din normale fridag for at blive bedt om at arbejde den dag, hvilket heldigvis ikke sker så tit
  • Vi har brug for dig på kontoret, så jobbet kræver fysisk fremmøde
  • Vi har både træningsfaciliteter, massageordning og kantineordning
  • Hvis dit soveværelse trænger til at blive malet, så har vi nogle vildt fede farver og en virkelig god personalerabat

Tænker du, at det er dig, vi har brug for, så send os dit CV. Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 13.08.2024
  • Administrativ medarbejder
  • Rødovre

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 7
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 5
18. august 2024 7
17. august 2024 7
16. august 2024 7
15. august 2024 7
14. august 2024 7
13. august 2024 8
12. august 2024 7
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 6
8. august 2024 6