Uddannet og erfaren lægesekretær søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Urologisk ambulatorium i Roskilde søger uddannet, erfaren lægesekretær

Mit navn er Margit, og jeg er ledende lægesekretær på Urologisk afdeling, Sjællands Universitetshospital på Roskilde og Næstved. Jeg pendler mellem de to matrikler. Jeg har en souschef på hver matrikel, som støtter op om den daglige ledelse.

Jeg søger uddannet og erfaren lægesekretær, som vil være med til at arbejde i vores ambulatorium på Roskilde primært på hjemmearbejdsplads. Jeg ønsker, at sekretariatet i Urologisk afdeling kendes på, at vi yder en professionel klinisk administration af høj faglig kvalitet i en atmosfære præget af tillid, respekt, samarbejde og arbejdsglæde, hvilket skal afspejles i vores daglige arbejde med patienter, samarbejdspartnere og hinanden.

Jeg har været leder i mange år og prioriterer at være synlig og nærværende i forhold til personalet. Synlighed er ikke nødvendigvis visionært, men også telefonisk og pr. mail. Jeg har meget fokus på kvaliteten i vores opgaveløsning, et fælles læringsmiljø samt et sundt arbejdsmiljø.

Hvem er du?

Du skal være uddannet lægesekretær og erfaren indenfor urologien samt ambulante arbejdsgange i Sundhedsplatformen herunder registreringspraksis. Du kan lide at have medindflydelse og arbejde med kvalitet i det daglige arbejde, fordi det gør vi rigtig meget. Du arbejder selvstændigt og kan prioritere dine arbejdsopgaver ud fra givne rammer.

Du skal være omstillingsparat, da stillingen er planlagt til at skulle støtte op om disse arbejdsopgaver for begge matrikler ved sygdom m.v.

Du værner om det gode arbejdsmiljø, og deler gerne ud af dine erfaringer – ligesom du gerne lytter, når andre deler deres. Det, mener vi nemlig, skaber den respekt og tryghed, vi har på vores afdeling. Her værner vi om vores fællesskab.

Om os

Vi er 31 lægesekretærer, som dækker alle klinisk administrative opgaver i urologisk afdeling. Vi arbejder sammen som et team, men sidder fysisk i mange grupper på 2 matrikler. Vi har både udredning af benigne og maligne patientforløb, hvilket gør, at vi er rigtig gode til registrering af kræftpakker, maksimale ventetider, udredningsret og behandlingsgaranti.

Du kan se frem til kolleger med forskellig alder og baggrund. Vi drager omsorg for alle, både patienter, pårørende og for hinanden både mono- og tværfagligt. Vi har et super samarbejde med læger og sygeplejersker i afdelingen, og vi har en Afdelingsledelse, som vægter alle fire faggrupper i afdelingen. Vi er gode til at hjælpe hinanden og prioriterer bl.a. at spise frokost sammen.

Vores arbejdsopgaver i ambulatoriet er tæt på patientforløbene, hvor vi følger op på alle ambulante besøg ved at læse notater, foretage ordinerede bestillinger, sende henvisninger, opfølgning på telefonkonsultationer og brevsvar m.v.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Ansættelsen er fra den 1. august 2020. Du vil blive ansat på 37 timer. Arbejdssted er primært hjemme hos dig, men du skal påregne mødeaktivitet i både Næstved og Roskilde ifm møder, undervisning samt opgaver. Du vil få udleveret en arbejdstelefon, som du kan bruge til kommunikation med afdelingen i Roskilde og Næstved.

Du vil få et introduktions- og oplæringsprogram med en mentor, som følger din oplæring.

Deadline for ansøgninger 30.12.19.

Venlig hilsen

Margit Winberg
Ledende lægesekretær, Urologisk afdeling, SUH
Tlf.nr.: 47 32 35 03
E-mail: [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Roskilde
  • Mandag den 30. december 2019

Lignende jobs

  • Department Assistant

    Are you a team player with a service-oriented mindset and a positive attitude? We have an exciting opportunity for you to join our team as a department assistant for PP Production Support. In this .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Konsulenter til Sekretariatet i Det Nære Sundhedsv...

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Høj service er nøgleordet for os, og vi søger en kollega, der .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Kontorassistent til VS-afdeling

    Er du servicemindet, fleksibel og struktureret? Trives du i en koordinerende rolle, hvor samarbejde og opfølgning er en del af hverdagen? Har du lyst til at indgå i en uformel og dynamisk afdeling..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Byggesagsbehandler – Bliv en del af den spændende ...

    Om jobbet Vi søger en engageret byggesagsbehandler, som enten allerede har erfaring eller er motiveret for at lære byggesagsbehandling. Hos os bliver du en del af et ambitiøst og dynamisk team, h..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 3