Vi søger fogeder til Driftscenter Roskilde i Gældsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Er du udadvendt og har mod på at blive pantefoged hos Gældsstyrelsen i Roskilde?
Kan du arbejde med ordentlighed og empati på den ene side samt faglighed og effektivitet på den anden? Har du engagement og ansvarsfølelse, og er du en tydelig kommunikator? Så lad os mødes og drøfte mulighederne.


Du sikrer effektiv og dialogbaseret inddrivelse først som sagsbehandler – på sigt som foged

Vi søger nu et antal kolleger til vores fogedenheder i Roskilde. Indtil du kan blive autoriseret som pantefoged, vil du samtidig med jobbet som sagsbehandler i arbejdstiden blive trænet og uddannet, så du i et naturligt tempo bliver klædt på til fogedopgaven.

Din hverdag kommer til at bestå af følgende arbejdsopgaver:

  • At sikre at fordringer inddrives på et korrekt retsgrundlag
  • At foretage inddrivelsesvendt analyse af virksomhedernes regnskabsoplysninger, med henblik på vurdering af næste inddrivelsesskridt. Det er derfor vigtigt, at du kan håndtere en stor informationsmængde og træffe en beslutning om sagens videre forløb
  • At vurdere sagens videre forløb for borgere, virksomheder og selskaber, efterbehandling og opfølgning samt udgående udlægsforretninger


I fogedopgaven vil du få en bred berøringsflade, hvor de involverede parter primært er borgere, virksomheder og selskaber, men også revisorer og advokater.

Tydelig kommunikator med lyst til at lære nyt

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Det kan være som fx kontoruddannet, professionsbachelor eller diplomuddannelse inden for offentlig forvaltning og administration, revision eller lignende. Du kan også have erfaring fra en lignende stilling på et advokatkontor, i den finansielle sektor eller anden styrelse, hvor du har haft kundebesøg.

I opgaveløsningen har du fokus på kvalitet og ordentlighed. Du er omstillingsparat og arbejder målrettet og detaljeorienteret. Du skal navigere i forskellige regelsæt bl.a. inden for forældelse og retspleje, det er derfor vigtigt, at du har lysten og evnen til hurtigt at tilegne dig ny viden og mestrer de mest gængse IT-værktøjer.

Både som sagsbehandler, men særligt som foged, er du naturligt myndighedsudøvende samtidig med, at du er serviceminded og professionel. Du har de personlige kompetencer, som skaber en empatisk tilgang til opgaven og skyldner. Vi arbejder med mennesker, som ofte står i en økonomisk svær situation, og det er derfor vigtigt, at du formår at etablere og fastholde en konstruktiv dialog baseret på gensidig tillid og forståelse.

Autorisation som foged

For at opnå autorisation som foged skal du udover at have ovenstående baggrund deltage i vores teoretiske videreuddannelse inden for områderne inkassojura, formueret- og civilproces samt foged-og konkursret.

Vi klæder dig naturligvis på til opgaverne

I forbindelse med dit opstart kommer du til at deltage i et fælles onboardingforløb for nyansatte i Gældsstyrelsen (afvikles fysisk eller digitalt). Derudover får du en grundig undervisning i den gældende lovgivning vi arbejder med og den mere praktiske opgavevaretagelse mv.

Vi tilbyder derudover:

  • Gode arbejdsvilkår med fleksibel arbejdstilrettelæggelse
  • Opgaver med et stort ansvar
  • Et godt fagligt og socialt miljø
  • Gode udviklingsmuligheder i form af relevant uddannelse og kurser
  • En præstations- og teamorienteret kultur, hvor vi er løsningsorienterede og løfter i flok.


Webinar-informationsmøde

Hvis du har lyst til at vide mere om os og Gældsstyrelsen og de opgaver, vi arbejder med, inden du sender os en ansøgning, så er du velkommen til at deltage i vores webinar-informationsmøde:

Tirsdag den 19. maj 2020, kl.: 16:30-17:30. For at deltage i arrangementet er det en forudsætning, at du tilmelder dig på følgende mail: [email protected] , senest d. 18. maj 2020.

Ansøgning og kontakt

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV sammen med relevante eksamensbeviser og eventuelt yderligere materiale senest den 24. maj 2020 via linket ”Søg stillingen”.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, opgaver, organisationen m.v. er du velkommen til at kontakte en af funktionslederne Sussi Madsen på telefon 72 38 24 46, Knud-Erik Hansen på telefon 22 96 92 92 eller Birgit Volthers på telefon 72 38 66 25.

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 22 og 2. samtaler i uge 24, 2020. For ansøgere der går videre i processen, vil der indgå en personanalyse og en logisk test. Samtaler afholdes for tiden via Skype, Teams eller lign.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Forud for ansættelse foretager vi restancetjek for så vidt angår restancer til det offentlige samt indhenter straffeattest.

Arbejdsstedet vil indtil videre være Universitetsvej 2, 4000 Roskilde. Forventet tiltrædelse vil være per 15. august 2020 eller snarest herefter.

Om Gældsstyrelsen

’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Roskilde
  • Søndag den 24. maj 2020

Lignende jobs

  • Vagtplanlægger til kardiologisk afsnit på Holbæk S...

    Vagtplanlægger søges til Hjerteteamet på Holbæk Sygehus. Da vores vagtplanlægger har søgt anden stilling, søger vi en ny person til denne stilling. Så har du stort overblik og multitalent inden..
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Department Assistant

    Are you a team player with a service-oriented mindset and a positive attitude? We have an exciting opportunity for you to join our team as a department assistant for PP Production Support. In this .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Konsulenter til Sekretariatet i Det Nære Sundhedsv...

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Høj service er nøgleordet for os, og vi søger en kollega, der .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Kontorassistent til VS-afdeling

    Er du servicemindet, fleksibel og struktureret? Trives du i en koordinerende rolle, hvor samarbejde og opfølgning er en del af hverdagen? Har du lyst til at indgå i en uformel og dynamisk afdeling..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 3