Kompetencer inden for strategi, administration, HR og økonomi? Har du lyst til at være en del af udviklingen og sætte...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

I Psykiatrien, Region Sjælland er det besluttet at styrke den administrative indsats, og vi er således på udkig efter en stabsleder, som kan understøtte sikker drift og holde et vedholdende fokus på at skabe kvalitet samt værdi for vores patienter.

Høje ambitioner og understøttelse af vores dedikerede personale

En væsentlig forudsætning for at vores kliniske personale kan levere høj kvalitet er, at vi har en stabil og understøttende administration, som også løser sine opgaver med høj kvalitet. Din fornemmeste opgave bliver at sørge for, at de administrative funktioner yder den bedst mulige støtte og sikre, at vi har en god og sikker drift - herunder god økonomistyring.

En central opgave for stabslederen er at understøtte stabens daglige drift. Hverdagen vil derfor være alsidig med behov for løsninger på både praktiske problemer og større strategiske udfordringer lokalt, men også politisk.

Jobbet rummer masser af krydspres, hvor der løbende skal balanceres. Ambitionerne for afdelingsledelsen er høje, og du vil få en vigtig rolle i den daglige drift og løbende udvikling.

Det er et job med alsidige og fagligt udfordrende arbejdsopgaver. Der er højt til loftet, forstået som en fælles tillid, der rummer et stort handlerum til at finde de gode løsninger i tæt samarbejde med resten af organisationen.

Dit ansvar og arbejdsopgaver som stabsleder

Du skal understøtte og lede de administrative funktioner inden for hovedområderne økonomi, drift, HR og stabs-/sekretariatsbetjening. Samt en hel del mere!

Stillingen er alsidig med en bred opgaveportefølje. Nogle af de centrale opgaver er:

  • Ledelsesbetjening af afdelingsledelsen

  • Koordinering af afdelingens udviklingsaktiviteter – herunder projektledelse.

  • Daglig personaleledelse i henhold til de til enhver tid gældende personalepolitiske mål og værdier samt Region Sjællands referenceramme for ledelse.

  • At sikre at de nødvendige faglige kompetencer er til stede i afdelingsledelsens stab.

  • At der arbejdes for et godt arbejdsmiljø og en effektiv information og kommunikation til sikring af et åbent og tillidsfuldt forhold mellem ledelse og medarbejdere samt mellem personalegrupper og medarbejdere indbyrdes.


Du får det direkte personaleansvar for 9 medarbejdere. Du får dertil ansvaret for koordinering af det tværsektorielle samarbejde og for samarbejdet med de interne og eksterne leverandører inden for IT, bygninger og arealer, drift, rengøring, kost mm.

Du kommer til at stå i spidsen for videreudviklingen af den administrative understøttelse af Psykiatrien Øst.

Du skal kunne drive arbejdsområderne, så afdelingsledelse, ledere og klinikere fortsat får en kvalitets- og værdiskabende administrativ understøttelse samtidig med, at staben oplever sammenhæng mellem opgaver, forventninger og ressourcer.

Lidt om dig

Vi forestiller os, at du kan genkende dig selv i følgende personlige egenskaber:

  • Empatisk, lyttende og reflekterende med gode relationelle kompetencer for at styrke dialog og samarbejde intern og eksternt.

  • Analytisk tilgang med høj grad af selvstændighed og ansvar.

  • Løsningsorienteret og i stand til at afslutte - kunne holde styr på og trives med at have mange opgaver og projekter i gang.

  • Kan veksle mellem både større analytiske opgaver, og samtidig løse mindre ad hoc-opgaver med korte deadlines.

  • Organisatorisk indsigt og forståelse - tænker i helhedsløsninger og evner at indgå som sparringspartner på alle organisatoriske niveauer.

  • Har sans for detaljer og præcision, både når det kommer til løsning af skriftlige opgaver samt dialogen med dine ansatte og kommunikationen til samarbejdspartnere.


Kvalifikationer

For at blive taget i betragtning til stillingen kan du nikke genkendende til flere af nedenstående kompetencer:

  • Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau; gerne inden for det samfundsvidenskabelige område (fx offentlig administration, økonomi eller jura).

  • Gerne relevant lederuddannelse

  • Du har ledelseserfaring fra en lignende stilling; du har flair for ledelse og synes, at ledelsesopgaven er spændende.

  • Du er strategisk dygtig både på det politiske plan og i den lokale udvikling.

  • Du har erfaring med at etablere strukturer for administrative arbejdsgange og for interne og eksterne samarbejdsrelationer.

  • Erfaring fra det regionale sundhedsvæsen er ikke et krav, men vil være en fordel.


Vi glæder os til at høre fra dig

Vi tilbyder et spændende job, som du selv får mulighed for at videreudvikle, da du er første person på posten. Du vil få et tæt samarbejde med en ambitiøs, men uformel afdelingsledelse.

Du vil referere til afdelingsledelsen.

Kom gerne på besøg

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller du kan ringe og høre nærmere hos Ledende oversygeplejerske Janet Baumann Nielsen på mobil: 23 44 79 85, mail: [email protected] eller Ledende overlæge Nicolas Hansen på mobil: 93 56 85 34, mail: [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst.

Der er selvfølgelig også mulighed for deltagelse i kurser, konferencer og efteruddannelser efter behov.

Stillingen er til besættelse den 1. januar 2022.

Søg via linket på siden senest den 14. november 2021. Du bedes uploade CV og relevante uddannelsesbeviser sammen med din motiverede ansøgning.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 46

Om Psykiatrien Øst

Psykiatrien Øst har 81 senge, heraf udgør PAM 8 åbne senge og en skærmet enhed med 4 senge i Roskilde

Der findes distriktspsykiatri i Køge og Roskilde, distriktspsykiatri for ældre - der alle er i gang med at implementere FACT-modellen. Vi huser 2 psykiatriske klinikker, der behandler ikke–psykotiske tilstande, hertil kommer Klinik for Selvmordsforebyggelse og Shared Care.

Vi har regionsfunktion for bl.a. angst, personlighedsforstyrrelse, udviklingsforstyrrelser, ældre, skizofreni og andre psykoser.

Vi er forskningsaktive bl.a. inden for områderne: Personlighedsforstyrrelser og debuterende psykoser(OPUS) samt Recovery. Forskningen foregår i samarbejde med den Psykiatriske Forskningsenhed

Du kan læse mere om Psykiatrien Øst her: https://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/psykiatrien/behandlingssteder/Sider/resultatside.aspx?dim=Behandlingssteder geografisk&qp=Roskilde&k=owstaxIdPsykByMetaData%3A%2304f070a9c-a0e3-471e-809a-0220d0dbb0f1


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Roskilde
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Slagelse

    En af vores lægesekretærer er gået på pension og vi søger derfor en ny kollega til vores Distriktspsykiatri. Der er tale om en fuldtidsstilling, men vi imødekommer gerne en deltidsansættelse såfrem..
    • Administrativ medarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Kære sygeplejerske Vi er 23 sygeplejersker, 12 social- og sundhedsassistenter, 6 faste timeafløsere ansat på Nefrologisk sengeafsnit. Vi har et unikt fællesskab og brænder for at yde den bedste..
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Psykiatrien er sat på dagsordenen.. Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus. Vi ønsker at arbejde med Recovery i ordets fornemmeste .
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Do you have a talent for delivering exceptional administrative support? Are you interested in joining an ambitious team? We have an open position for a Personal Assistant to the Corporate Vice Pres..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 12
1. juli 2024 12
30. juni 2024 12
29. juni 2024 12
28. juni 2024 13
27. juni 2024 11
26. juni 2024 11
25. juni 2024 10
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 8
20. juni 2024 11
19. juni 2024 9
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 9
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 13
6. juni 2024 12
5. juni 2024 11
4. juni 2024 11
3. juni 2024 9
2. juni 2024 11