Cand. scient indenfor life science med flowcytometri-erfaring søges til fast stilling på Patologiafdelingen, Region S...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Cand. scient indenfor life science med flowcytometri-erfaring søges til fast stilling på Patologiafdelingen, Region Sjælland, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Har du lyst til at bidrage til hæmatologisk cancerdiagnostik og være med i en god udvikling indenfor molekylærpatologi? Har du erfaring med flowcytometri? Så søg stillingen og bliv en del af et ambitiøst team af blandt andet molekylærbiologer, bioanalytikere, laboranter og patologer.

Stillingen ønskes besat 1. juni 2022 eller snarest derefter.

Stillingsprofil

Vores nye kollega har en baggrund som cand.scient. i eksempelvis molekylærbiologi, genetik, biokemi, biomedicin, humanbiologi, medicinalbiologi eller bioteknologi. Endvidere forventes erfaring med flowcytometri på avanceret brugerniveau og kompetence til resultattolkning. Kompetencer indenfor patologi, hæmatologi og/eller cancer samt erfaring med laboratoriemæssig drift og produktion indenfor sundhedsområdet vil være en fordel. Vi vægter gode kommunikationsevner højt, da vores nye kollega kan forvente at deltage i udarbejdelsen af patologisvar til patienter og rekvirenter.

Patologiafdelingen udfører en række molekylære laboratorieanalyser indenfor de hæmatologiske cancersygdomme. Baggrunden for stillingen ligger i et ønske om at styrke afdelingens flowcytometriske analyser i spektret af myeloid og lymfoid cancer. Det forventes, at du har en vis erfaring med molekylærbiologisk arbejde – såvel i laboratoriet som ved selvstændig tolkning af analyseresultater. Afdelingens nuværende apparatur omfatter BD FACSCanto med tilhørende analysesoftware BD FACSDiva.

Udover flowcytometri skal vores nye kollega forvente at blive inddraget i nogle af afdelingens øvrige molekylære analyser, eksempelvis Next-Generation Sequencing, Nanostring, GeoMX, ddPCR, klonalitetsanalyser eller HPV-genotypning.

Forventninger

Som ansat i stillingen kan du forvente:

  • At bistå et team af dedikerede bioanalytikere i flowcytometri-arbejde og resultattolkning

  • At have fagligt ansvar for afgivelse af patientsvar i samarbejde med patologer

  • At være ansvarlig for kontinuerlig kvalitetssikring indenfor flowcytometri og dermed sikre analysesvar af højeste kvalitet

  • At deltage i indkøbsproces ved nyanskaffelse af apparatur indenfor en kort tidshorisont

  • At indgå aktivt i et udviklingssamarbejde, der har til formål at styrke afdelingens spektrum af laboratorieanalyser

  • At deltage i interne og eksterne forskningssamarbejder og udføre selvstændig forskning og/eller metodeudvikling

  • At udføre dit arbejde i Roskilde og Næstved samt at deltage i aktiviteter udenfor afdelingen

  • At bidrage til uddannelse af kollegaer, herunder bioanalytikere, patologer og afdelingens ansatte generelt.


Vi lægger vægt på, at du er kvalitetsbevidst, initiativrig, analytisk tænkende, struktureret, selvmotiverende og samarbejdsorienteret på tværs af faggrupper og laboratorier. Vi har et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø og forventer også, at du bidrager positivt til dette. Desuden har Patologiafdelingen et meget nært samarbejde med andre af sygehusets afdelinger om de flowcytometriske analyser, og det forventes at du arbejder for at gavne og bevare dette gode samarbejde til patientens bedste.

Løn og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst, samt lokale aftaler med mulighed for forhandling af relevante tillæg.

Patologiafdelingens organisering og profil

Patologiafdelingen på Sjællands Universitetshospital er placeret med afsnit i Roskilde og Næstved. Afdelingen betjener således alle regionens sygehuse, praksissektoren, privathospitaler og regionens tandlæger. Afdelingen deltager aktivt i bioanalytiker-, lægesekretær- og speciallægeuddannelsen.

Patologiafdelingens afdelingsledelse består af den Ledende overbioanalytiker og den Ledende overlæge. Patologiafdelingen beskæftiger i alt ca. 160 ansatte. Der er til afdelingen knyttet et professorat indenfor molekylærbiologi samt et lægeligt forskningslektorat, og vi har en moderne apparaturpark, der løbende udvides og fornyes.

Afdelingens flowcytometriske analyser foretages i laboratorier beliggende i Roskilde, mens mange øvrige molekylære analyser hovedsageligt udføres i Næstved. Der kan forventes fremmøde og et nært samarbejde med kollegaer i begge afdelingens afsnit.

Vi forventer at samle hele afdelingen på Sjællands Universitetshospital i Køge, når bygningerne er klar til indflytning indenfor en årrække.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte molekylærbiolog Gitte Andersen (tlf. 23 34 43 92), patolog Mette Ølgod (tlf. 20 52 20 47) eller Ledende overbioanalytiker Mette Weidinger Nordmann (tlf. 24 98 77 28).

Samtaler

Har stillingen din interesse, skal ansøgning, CV og relevante bilag sendes via linket i dette stillingsopslag. Ansøgningsfristen er den 25. april 2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 18 eller 19.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Roskilde
  • Mandag den 25. april 2022

Lignende jobs

  • Er du vores nye miljøsagsbehandler?

    Om jobbet Vi søger en erfaren miljøsagsbehandler til [xxxxx]s affaldsgruppe. Vi tilbyder et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job med personlige og faglige udviklingsmuligheder .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Deltidskontorassistent

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 4030 Tune
    • Administrativ medarbejder
    • Tune
    Få mere info
  • Vagtplanlægger til kardiologisk afsnit på Holbæk S...

    Vagtplanlægger søges til Hjerteteamet på Holbæk Sygehus. Da vores vagtplanlægger har søgt anden stilling, søger vi en ny person til denne stilling. Så har du stort overblik og multitalent inden..
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Department Assistant

    Are you a team player with a service-oriented mindset and a positive attitude? We have an exciting opportunity for you to join our team as a department assistant for PP Production Support. In this .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 2
17. august 2024 3