Spændende job som kontorassistent/kundesupporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Hos Spektrumshop har vi oplevet en kæmpe udvikling de sidste par år. Vi er en web-baseret forretning med kontor og lager i Løgstrup

Med mange idéer og et drive til at udvide vores forretning, så er der mange arbejdsopgaver. Derfor søger vi nu efter flere hænder.

Vi søger en frisk kontorassistent på 30 timer, som er klar på et alsidigt arbejde. Stillingen vil bestå af opgaver såsom, varebestilling, mailkorrespondancer, lagerføring, samt webshop vedligeholdelse. Der vil være et tæt samarbejde med alle kollegaer, specielt med kontorchefen, som du vil have din daglige rutine sammen med.

Spektrumshop er familiedrevet virksomhed med en flad struktur, hvor alle giver en hånd med, der hvor der nu er travlest og brug for det. Derfor skal du også være klar på, at der kan være skiftende arbejdsopgaver og at du ikke kommer til at sidde på din kontorstol hele dagen.

Nogle dage har vi mange pakker der skal sendes, hvor vi forventer at du vil hjælpe med.

Der er gang i butikken, samt nye idéer og udfordringer hver dag. Vi leder efter en frisk person, som kan se de gode fordele ved et alsidigt arbejde, hvor dagene sjældent er ens.

Ansvarsområder

I denne stilling er det afgørende, at du er utrolig serviceminded og kan yde en sikker og professionel kunderådgivning. Hvis du har erfaring med kognitive handicaps er det en fordel men ikke et krav.

Det vigtigste er dog, at du trives i et, til tider, hektisk miljø med mange bolde i luften, og at du sætter en ære i at levere og fastholde et højt serviceniveau.

Blandt dine opgaver er derudover:

    • Bistå med telefonisk support til vores mange danske kunder
    • Evt.bogholderi hvis lysten og interessen er der
    • Lagerstyring
    • Databasevedligehold
    • Oprettelse af nye varer i vores webshop
    • Pakning af ordre i travle perioder
    • Tilbud og ordrehåndtering
    • Bidrage aktivt med input til forbedringsforslag
    • Involvering i projektopgaver
    • Ad hoc


Kvalifikationer:

Som person brænder du for at yde en god support - både til dine kolleger og til kunderne. Du trives i et miljø, hvor du dagligt kommunikerer med mange forskellige typer kunder.

Det er vigtigt, at du er proaktiv samt kvalitetsbevidst - og du er nysgerrig efter at tilegne dig ny viden ved både at være lyttende og opmærksom.

Derudover besidder du følgende kvalifikationer:

    • Relevant erfaring med salg, support og kundeservice
    • Du har sprogøre, og hvis du kan et tredje sprog (fx Svensk) vil det være en fordel, men er ikke et krav
    • Du forstår at holde hovedet koldt og du har et godt overblik
    • Det er en fordel, hvis du har kendskab til CRM-systemer
    • Du behersker MS Office-pakken


Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en spændende stilling med masser af ansvar og gode kolleger i en voksende virksomhed. Arbejdsstedet er Hjarbækvej i Løgstrup. Her tilbyder vi et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur. Vi prioriterer en indholdsrig og motiverende arbejdsdag for alle ansatte

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, så send snarest muligt dit CV samt en motiveret ansøgning, dog senest den 9. maj 2021. ansøgning kan sendes til: [email protected]

Ved konkrete spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Peter Nielsen på telefon 77 35 87 86.

Om os:

Spektrumshop blev oprindelig startet af Landsforeningen Autisme I 2007. (det hed dengang Autismeforlaget) Formålet var at sikre at relevant litteratur om autisme, fortsat ville blive udgivet på dansk.

For at sikre at der var penge til at udgive bøger til så smalt et område i så lille et sprogområde blev det samtidig besluttet at vi også skulle forhandle forskellige hjælpemidler til målgruppen

Vores målgruppe er primært mennesker med kognitive vanskeligheder og deres pårørende, samt offentlige og private institutioner

1.maj 2011 blev forlaget solgt til Samrådet af specialskoler for børn med autisme, og navnet skiftede samtidig navn til SPEKTRUMSHOP.
Den 1. november 2015 blev alle aktiviteter i Spektrumshop solgt til den hidtidige forretningsfører Peter K. H. Nielsen og selskabet omdannet til SpektrumShop ApS

I spektrumshop lægger vi stor vægt på at give noget tilbage til det område vi udspringer af, og at tage et socialt ansvar. Derfor er alle vores sansedyner produceret af mennesker med autisme. Og når vi ansætter personale, så ansætter vi så vidt det er muligt folk i skåne eller flexjob.

Når DU handler hos spektrumshop er du således med til at tage et socialt ansvar.

Mission

Det er spektrumshops mission at gøre livet lettere og mere indholdsrigt for personer med kognitive vanskeligheder, og deres pårørende. Dette vil vi gøre ved at sælge produkter der øger deres muligheder for at mestre deres eget liv, på en værdig måde.

Vision

Spektrumshop vil være Danmarks førende ”onestop” shop for bøger og hjælpemidler, herunder kurser til mennesker med kognitive vanskeligheder og deres pårørende. Læs mere på www.spektrumshop.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Skive
  • Mandag den 07. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 8
18. august 2024 10
17. august 2024 10
16. august 2024 9
15. august 2024 9
14. august 2024 9
13. august 2024 9
12. august 2024 9
11. august 2024 10
10. august 2024 10
9. august 2024 10
8. august 2024 9