Vil du bruge dine erfaringer med økonomi og regnskab i en afvekslende og selvstændig stilling?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Vil du have en varieret arbejdsdag, hvor du både er på udgående kontrolaktioner, foretager kontrolarbejde og varetager sagsbehandling? Har du en baggrund inden for skat, moms, regnskab eller revision og har du erfaring med udlandsbeskatning? Så er du måske vores nye kollega i Viborg.

Lige nu søger vi flere erfarne og dygtige kolleger til Projekt Social Dumping. Der er tale om faste fuldtidsstillinger i en nyopstartet enhed i afdelingen Større Erhvervsvirksomheder. I enheden arbejder vi overordnet med at begrænse skattegabet på virksomhedsområdet, herunder social dumping ved hjælp af forskellige former for kontrol, analyser og udvikling af nye arbejdsmetoder.

Spændende opgaver med udenlandske virksomheder og arbejdstagere
Projekt Social Dumping er et landsdækkende projekt med stort politisk fokus og offentlig interesse. Projektet har til formål at skabe ordnede forhold på arbejdsmarkedet. Skattestyrelsens opgave er her at sikre, at udenlandske virksomheder og arbejdstagere, med aktiviteter i Danmark, betaler den korrekte skat og afgift.

Kontrolopgaverne løser vi som udgangspunkt ved udgående kontrolaktioner i forskellige brancher. Det efterfølgende kontrolarbejde omfatter bl.a. vurdering af skatte- og momsforhold for udenlandske personer og virksomheder med aktiviteter i Danmark samt egentlig regnskabsmæssig gennemgang. Kontrollerne medfører ofte reguleringer af moms, A-skat og indkomstskat.

Du kommer til at arbejde selvstændigt og med dine egne sager. Arbejdet involverer også samarbejde med andre myndigheder, bl.a. Arbejdstilsynet og Politiet, og med kolleger andre steder i forvaltningen.

Det meste af arbejdet foregår på skattecenteret, og vi planlægger de udgående kontroller, så du i god tid ved, hvornår der er aktioner. Der kan i mindre omfang opstå akutte opgaver.

Din faglighed kommer i fokus
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være på bachelor- eller kandidatniveau inden for skat, moms, afgifter, regnskab, revision eller tilsvarende. Det er en fordel, hvis du har erfaring med udlandsbeskatning, sagsbehandling, kontrol og/eller revision. Du kan også have opnået relevante kvalifikationer eller kompetencer gennem din karriere i et revisionshus eller en større virksomheds økonomi- eller regnskabsenhed.

Vi søger medarbejdere der skaber struktur, er detaljefokuseret og vedholdne. På det personlige plan er det vigtigt, at du kommunikerer præcist i skrift og tale, er robust, fleksibel og har gennemslagskraft i forbindelse med de udgående kontroller. Du skal kunne bevare overblikket i pressede situationer og yde en ekstra indsats, hvis det er nødvendigt.

Vi søger en kollega der:

  • er en teamplayer, som også træffer selvstændige beslutninger
  • deler ud af sin viden til sine kollegaer, og som værdsætter faglig sparring
  • har gode sprogegenskaber, da vi ofte er i kontakt med udenlandske virksomheder og medarbejdere
  • fordyber sig i faglige problemstillinger og arbejder målbevidst
  • har et højt engagement og motivation for at lære mere.

Vi ønsker, at du har det godt – det har vi nemlig
At vi er gode til at holde på vores medarbejdere, fortæller tallene os. Den gennemsnitlige anciennitet i Skattestyrelsen i 2020 var 16 år. Det skyldes, at vi har fokus på balancen mellem trivsel og præstationer, og mellem arbejdsliv og familieliv.

”Du kan se frem til en spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor fleksibilitet er en mulighed, så det hele hænger sammen.” sigerfunktionsleder Camilla Houmann og fortsætter: ”Med dine nye kolleger får du desuden en unik mulighed for at være med til at opbygge og præge et nyt skattecenter og en ny enhed.”

Du får en grundig onboarding, hvor vi bl.a. introducerer dig til vores systemer og arbejdsopgaver med udgangspunkt i dine konkrete behov. Introduktionen foregår i tæt samarbejde med din leder, erfarne kollegaer og en mentor. Vi laver en plan for din udvikling og for relevant efter- eller videreuddannelse både internt og eksternt.

Hvis du vil vide mere om denne og andre interessante stillinger hos Skattestyrelsen i Viborg, er du velkommen til at deltage på vores webinar, der løber af stablen onsdag d. 29. september kl. 13.00 – 14.00.

Tilmeld dig gennem dette link.

Vi glæder os til at se dig
Send din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt yderligere relevant materiale via linket ”Søg stillingen” hurtigst muligt og senest torsdag d. 14. oktober 2021. Tiltrædelse 1. december 2021 eller efter aftale.

Vi forventer at indkalde til samtaler løbende og at de afholdes i uge 41 og 42. Samtalerne afholdes fysisk, men afhængig af COVID-19 situationen, kan det blive virtuelle samtaler på Teams. Forud for ansættelse indhenter vi referencer og straffeattest.

Din arbejdsplads bliver fra efteråret 2021 på adressen Brovej 20-22, 8800 Viborg. Indtil lokationen er etableret, vil arbejdet foregå virtuelt, men med mulighed for at arbejde på Skattestyrelsens andre adresser.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte funktionsleder Camilla Houmann på telefon 7237 3074.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Skive
  • Torsdag den 14. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 5
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 9
11. juni 2024 9
10. juni 2024 11
9. juni 2024 12
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14