Vikarstilling: Vikar til administrationssektionen ved Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Skive

Vil du gerne være en del af en spændende arbejdsplads, og vil du være med til at servicere og administrere frivillige medlemmer i Hjemmeværnet? Så er denne stilling måske noget for dig.

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjylland er en operativ militær enhed under Landsdelsregion Vest. Vi opstiller, uddanner og indsætter enheder fra Hærhjemmeværnet.

Vi er en spændende og engageret arbejdsplads med plads til personlighed og udvikling. Vi opfatter åbenhed og troværdighed som nogle af de mest fundamentale værdier for det moderne Hjemmeværn.
Hos os er der ansat både militære og civile medarbejdere. Vores team består af en leder og tre administrative medarbejdere.

Vi forvalter 1360 frivillige hjemmeværnsmedlemmer. Vi yder støtte til det omkringliggende samfund. Vi samarbejder også med det øvrige Forsvar, hvor vi deltager i fælles uddannelses- og øvelsesaktiviteter samt i international tjeneste.

Vi er kendetegnet ved et højt serviceniveau i forhold til den frivillige struktur. Vi er til for dem, og det kendetegner os i vores daglige virke. Omgangstonen er åben, ligefrem og ærlig.

Om stillingen

Du skal indgå i et team i administrationen, hvor vores vigtigste opgave er, at levere administrativ støtte til frivillige, derfor det er vigtigt at du trives i den rolle.
Dine arbejdsopgaver er blandt andet:

• Forvaltning af frivilligt personel
• Besvarelse at telefonopkald
• Løbende ajourføring af telefonliste
• Sagsbehandling på hjv.dk
• Arbejdstid
• Deltage i diverse møder

Der må forudses nogen rejseaktivitet i forbindelse med kurser, seminarer og møder. Der vil nogle gange forekomme aften- og weekendarbejde.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse. Som person er du en motiveret og struktureret. Du skal kunne håndtere, at have flere forskellige opgaver af gangen.

Du vil have kontakt med mange mennesker igennem en arbejdsdag, så for at trives i denne stilling, skal du være imødekommende af natur.

Du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du skal kunne samarbejde med kollegaer, frivillige hjemmeværnssoldater og reservepersonellet, og du møder dem, hvor de er, herunder særligt at have respekt og forståelse for diversiteten.

Det er ønskeligt at du har kendskab til brugen af Office-pakken, DeMars (SAP) og har du kendskab til Forsvarets elektroniske sags og dokumenthåndteringssystem er det klart en fordel men ikke et krav. Du har kørekort til kategori B.

Afhængigt af dine forudgående kvalifikationer må du påregne kursus- og uddannelsesvirksomhed.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Afhængigt dine kvalifikationer og færdigheder, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte, overassistent Jane Drejer på mail [email protected] eller på telefon 7242 0623.

Har du spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sheeba Krause på telefon 3266 5036.

Ansøgningsfristen er 8. januar 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt derefter.
Stillingen er til besættelse den 1. februar 2023 eller efter aftale.

Ansættelsen er tidsbegrænset til den 31. december 2023.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed forbedrer opgaveløsningen.
Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN Hjemmeværnet er en frivillig, militær beredskabsorganisation. Hjemmeværnskommandoen (HJK) er Hjemmeværnets øverste myndighed og er en værnsfælles styrelse under Forsvarsministeriet. HJK er ansvarlige for den strategiske og operative ledelse af Hjemmeværnet som organisation og omfatter Chefen for Hjemmeværnet og den Kommitterede for Hjemmeværnet, der tilsammen udgør Hjemmeværnsledelsen, samt Hjemmeværnsstaben.
HJK er ansvarlige for opstilling og uddannelse af frivilligt personel og enheder og deltager som en del af det militære forsvar i løsningen af de opgaver, der påhviler Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet samt disses hjælp til civile myndigheder. HJK står for information om Hjemmeværnet, strategisk rekruttering og fastholdelse af frivillige, planer, programmer og studievirksomhed for Hjemmeværnets udvikling. HJK med Hjemmeværnsstab, divisioner og afdelinger har til huse på Vordingborg Kaserne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Skive
  • Søndag den 08. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 5
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 9
11. juni 2024 9
10. juni 2024 11
9. juni 2024 12
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14