Er du vores nye ressourcechef?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

For første gang har du nu chancen for at få et utroligt spændende og meningsfuldt job som ressourcechef for Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg (SOSU STV). Stillingen er nyoprettet som led i en reorganisering af ledelsen på skolen. Der vil være rige muligheder for både at sætte et solidt præg på skolens udvikling og drift og forme indholdet i dit eget job.

SOSU STV er meget optaget af at være en uddannelsesinstitution, der spiller en vigtig rolle i at forme fremtidens velfærdssamfund. Vi uddanner kompetente social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, pædagogiske assistenter, ligesom vi bedriver både før- og efteruddannelse inden for området. Vi sætter en ære i at være en bæredygtig og bevægelig skole præget af høj faglighed og sunde udviklende fællesskaber.

Vi tilbyder
  • At blive en del af en mindre organisation i trivsel, med en velfunderet pædagogisk faglighed og en høj grad af tillid.
  • At være en del af et miljø, der er præget af stor diversitet og medmenneskelighed.
  • At blive en del af en ambitiøs chef- og ledergruppe, der i høj grad er bærer af vores værdier; meningsfuldhed, ordentlighed, åbenhed og trivsel, og som står sammen og bag hinanden.
  • At være en betydelig del af skolens strategiske arbejde og dermed være med til at male billedet af, hvordan vi i fremtiden bedst muligt løfter denne vigtige samfundsopgave, vis forudsætninger udvikler sig progressivt.
  • At blive nærmeste leder for ca. 20 dedikerede medarbejdere, der er garanter for sikker drift og smil og grin i hverdagen.
  • En nyoprettet chefstilling, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på skolen og dit job.

Det er vigtigt at du både mestrer den overordnede ledelse af forandringsprocesser og har en tillidsbaseret og dialogorienteret ledelsesstil overfor medarbejderne uden at tabe blikket på den strategiske retning og resultater i dagligdagen. Du bliver chef i tre afdelinger hvilket stiller krav til din synlighed og nærvær overfor den enkelte medarbejder.

Dine opgaver
Som ressourcechef vil du have et bredt opgavemæssigt ansvarsområde og dermed være chef for følgende områder:
  • Elev- og kursistadministrationen
  • Økonomi og ressourcestyring
  • Ejendom og service (herunder kantinedrift)
  • IT og data
  • Bibliotek

Du vil desuden have ledelsesmæssigt ansvar for skolens IT-drift og de IT-systemer, der understøtter skolens arbejdsgange. Pædagogisk IT ligger under uddannelseschefen.

Dine kompetencer
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og erfaring inden for økonomi, jura og/eller administration.
Det er vigtigt, at du kan synliggøre, hvorledes du nærmer dig alle de faglige områder stillingen rummer ud fra din uddannelses- eller erfaringsmæssige baggrund.
Desuden er det vigtigt, at du har erfaring eller indgående kendskab til uddannelse, erhvervsskoleverdenen og/eller uddannelsesledelse i bred forstand.
Herudover forventer vi at du har:
  • Erfaring med at lede i en politisk ledet organisation, gerne på chefniveau.
  • Dokumenterede forudsætninger for at kunne forstå en institutionsøkonomi og herunder at kunne stille skarpt på økonomiske udfordringer og muligheder, træffe de nødvendige beslutninger og føre dem ud i livet.
  • Erfaring med strategiarbejde, herunder erfaring med at designe og gennemføre relevante forandringsprocesser.
  • En ledelsesstil der bygger på tillid, dialog og rum til forskellighed og ikke mindst er synlig over for alle de medarbejdere, for hvem du er nærmeste leder - også på distancen.
  • En oprigtig interesse i skolen og i det felt, vi uddanner indenfor.
  • En lydhør, imødekommende og tillidsskabende adfærd og en interesse i mennesker, både elever, samarbejdspartnere og medarbejdere og med blik for deres styrker og behov.
  • Har en både fleksibel og struktureret tilgang til det daglige arbejde – ofte gerne med godt humør og smil på læben.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst jf. cirkulære for Ledere og Lærere ved SOSU-skoler (Lønramme 34) med mulighed for tillæg + pension på 17,6 %. Dertil udarbejdes en årlig resultatlønskontrakt.
Ressourcechefens arbejdstid er fordelt mellem de tre fysiske lokationer i Skive, Thisted og Viborg. Din base vil være afdelingen i Skive.
Stillingen er uden øverste arbejdstid, dog tilstræbes et gennemsnit på 37 timer/uge.

Vil du vide mere?
Se mere om stillingen vores Job- og kompetenceprofil for Ressourcechef. For eventuelle yderligere oplysninger eller spørgsmål kan du kontakte direktør Peter Møller Pedersen, [email protected] eller 2038 5873.

Ansøgning og tidsplan
Ansøgningsfrist: 3. december 2023
Første samtalerunde forventes afholdt den 13. december 2023
Anden samtalerunde forventes afholdt den 19. december 2023

Tiltrædelse: 1. februar 2024 (eller efter aftale)

SKOLENS VÆRDIGRUNDLAG
SOSU STV ønsker at stå på et stærkt værdimæssigt grundlag. Vi – og vore elever, kursister og samarbejdspartnere – skal kunne genkende vores værdier i os selv og i det aftryk og indtryk, vi efterlader på vores omverden.

Bevægelig
- vi vil sætte retning og bevæge os

Bæredygtig
- vi vil sætte bæredygtige spor i menneskers liv

Faglig
- vi vil danne og uddanne til faglighed, der gør en forskel

Fællesskab
- vi vil skabe sammen

Se i øvrigt skolens hjemmeside.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Skive
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 8
18. august 2024 10
17. august 2024 10
16. august 2024 9
15. august 2024 9
14. august 2024 9
13. august 2024 9
12. august 2024 9
11. august 2024 10
10. august 2024 10
9. august 2024 10
8. august 2024 9