Bliv en del af samarbejdet om det gode akutte patientforløb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Vi takker regeringen og Danske Regioner for at sikre 1000 ekstra sygeplejersker til landets sygehuse. Vi vil bruge vores andel på at igangsætte Danmarks måske mest ambitiøse forbedringsprojekt indenfor det akutte patientforløb. Derfor søger Akutafdelingen på Slagelse Sygehus 20 ekstra sygeplejersker.

Vi er i fuld gang med at gentænke de akutte patientforløb på vores sygehuse. Vores patienter skal have sammenhængende forløb, hvor faglighed og sømløse overgange mellem afdelinger og sektorer er i fokus. Patienterne skal opleve, at vores sygehuse er organiseret ud fra deres behov og værdier, således at fagligheden er, hvor patienten befinder sig. De skal have færrest mulige flytninger og føle sig som en aktiv samarbejdspartner i beslutninger om forløb, diagnose og behandling.

Med dette ambitiøse projekt vil vi gerne agere rollemodel for andre akutsygehuse. For at vi skal lykkes, så har vi brug for yderligere 20 dygtige og engagerede sygeplejersker, der tænker samarbejde før silotænkning og kan skabe høj kvalitet og sammenhæng for vores akutte patienter på tværs af faggrupper, specialer, afdelinger og sektorer.

Sammen om den akutte patient

75% af alle indlæggelser på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse sker via Akutafdelingen, som modtager over 70.000 patienter årligt. Vi lover dig derfor, at du som sygeplejerske på Akutafdelingen på Slagelse Sygehus får et arbejdsliv, der udfordrer dig, udbygger din faglighed og kræver det bedste af dine samarbejdsevner. Du bliver del af en afdeling, hvor faglighed, engagement, humor og sammenhold skaber de gode relationer til både kolleger og patienter.

Vi er Region Sjællands største akutafdeling, hvor i alt 140 sygeplejersker og sosu’er, ca. 50 læger og 40 lægesekretærer dagligt samarbejder om de gode akutte patientforløb, høj faglig kvalitet og med et skarpt fokus på et godt arbejdsmiljø. Selvom vi er et etableret team af gode og dygtige ledere og medarbejdere, så sætter vi en ære i hele tiden at forny os.

Arbejdet i vores akutafdeling
At arbejde i en akutafdeling er noget ganske særligt. Vi tager imod mange forskellige patienter, som vi gerne vil have skal føle sig trygge, velkomne, velinformeret og godt behandlet. Vi modtager et bredt udsnit af Danmarks befolkning i alle aldre. Vi kender derfor til bredden af sygdomme og ikke til dybden, som man gør andre steder i de respektive specialer.

Hos os har sygeplejerskerne rigtig mange delegerede opgaver og et meget tæt samarbejde med lægerne, som er tilstede i akutafdelingen hele døgnet. Vores hverdag er spændende og varieret og spænder vidt fra rolige dage til travle dage. Vi har en kultur i afdelingen, der gør, at vi altid finder en vej selv i svære situationer - det gør vores sammenhold tæt og det faglige kollegaskab udviklende.

Det rette mindset
Dit mindset er vigtigt – du skal altid have patienten i fokus.

Du skal i perioder kunne tåle at arbejde under pres, være omstillingsparat, fleksibel og måske også lidt modig. Modighed handler om aldrig helt at vide, hvad dagen bringer og glad kaste sig ud i det. Som person skal du trives med, at det sommetider skal gå fra o-100 på 2 sekunder.

En akut sygeplejerske har en bred faglig viden, stærke kompetencer og kan begå sig alle steder. Vi ved godt, at man ikke kan det hele fra dag 1, men hvis du har det rette mindset og ønsker at byde ind til fællesskabet, så vil vi sørge for, at du bliver grundigt klædt på fagligt.

Vi sørger selvfølgelig for ordentlig oplæring, og her vil du aldrig komme til at stå i situationer, hvor du føler dig utryg.

Vi holder Åbent hus den 4. marts kl. 15-17
Har du lyst til at se, hvem vi er, og se hvordan det er at arbejde i en Akutafdeling, så holder vi åbent hus onsdag den 4. marts i tidsrummet kl. 15-17 (Akutafdelingen, Ingemannsvej 50).

Hvis du ikke kan vente med at se, hvem vi er, så se en lille film om os her: LINK

Du er også velkommen til at komme forbi, når det passer dig, til en snak og en kop kaffe. Kontakt afdelingssygeplejerske Tenna Børnig Mortensen på tlf. 27 39 57 29 eller på mail [email protected].

Vi afholder løbende samtaler, så upload din ansøgning hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Slagelse
  • Tirsdag den 31. marts 2020

Lignende jobs

  • Vagtplanlægger til kardiologisk afsnit på Holbæk S...

    Vagtplanlægger søges til Hjerteteamet på Holbæk Sygehus. Da vores vagtplanlægger har søgt anden stilling, søger vi en ny person til denne stilling. Så har du stort overblik og multitalent inden..
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Department Assistant

    Are you a team player with a service-oriented mindset and a positive attitude? We have an exciting opportunity for you to join our team as a department assistant for PP Production Support. In this .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Konsulenter til Sekretariatet i Det Nære Sundhedsv...

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Høj service er nøgleordet for os, og vi søger en kollega, der .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Kontorassistent til VS-afdeling

    Er du servicemindet, fleksibel og struktureret? Trives du i en koordinerende rolle, hvor samarbejde og opfølgning er en del af hverdagen? Har du lyst til at indgå i en uformel og dynamisk afdeling..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 5
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 4
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 7
1. september 2024 6
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 6
20. august 2024 6