Energisk og driftsorienteret sekretær søges til administration af Region Sjællands pati...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Er du driftsorienteret og struktureret? Kan du lide at have ansvar for dit eget område og samtidig være åben for andres input? Har du lyst til at være en del af et team i Sundhedsstrategisk Planlægning, Koncern Sundhed med meget forskelligartede opgaver. Så er du måske vores nye kollega.

Vores erfarne kollega på patienterstatningsområdet går på pension efter mange år. Vi søger derfor en ny kollega, der har lyst til at have ansvar for den administrative del af Region Sjællands patienterstatningssager.

Om jobbet

Koncern Sundhed er én af tre enheder i Sundhedsstrategisk Planlægning og spiller en væsentlig rolle i kvalitets- og patientsikkerhedsarbejdet i Region Sjælland. Enheden sikrer, i samarbejde med regionens øvrige enheder, solid beslutningsstøtte til Regionsråd og Koncerndirektionen.

Enheden varetager en bred vifte af opgaver, der blandt andet omfatter implementering af Det Nationale Kvalitetsprogram for Sundhedsvæsenet, styrkelse af patientsikkerheden, kvalitetssikring og vedligeholdelse af kliniske retningslinjer, administration af patienterstatningsager og patientbehandling i udlandet samt patientvejledning. Enheden har derudover ansvar for kvalitetssikring af det sundhedsfaglige indhold i Sundhedsplatformen.

Patienterstatningsområdet favner bredt. Det omhandler blandt andet patienterstatning, ankesager, regres, tilbagebetaling, svar på borgerhenvendelser, journalisering, korrespondance med skifteretten, advokater samt rådgivningsfirmaer, lovgivning m.m.

Dine opgaver

  • Administrere sager via Patienterstatningens elektroniske journalsystem
  • Sikre, at Region Sjælland overholder lovgivning i forhold til deadlines og tidsfrister på patienterstatnings- og klageområdet
  • Administrere klage- og erstatningspostkassen, som bl.a. indeholder ankesager fra Ankenævnet for Patienterstatningen samt klagesager fra Styrelsen for Patientklager
  • Afholde årlige møder med regionens virksomhedsområder
  • Samarbejde med jurister, økonomer og sundhedsfaglige kolleger om diverse sager
  • Indgå i Koncern Sundheds øvrige drifts- og koordineringsopgaver; art af opgaver afhænger af erfaring, kompetencer og interesse

Din profil

Vi forventer, at du:

  • Er glad for at drifte, da det er en stor administrativ opgave med stor værdi for regionens borgere
  • Kan strukturere og bevare overblikket og har administrative kompetencer, som sikrer god og effektiv sagsbehandling
  • Er god til at udfærdige breve, skabeloner m.m. i bl.a. word og excel
  • Kan arbejde selvstændigt og samtidig inspireres af andres gode idéer og kreative forslag på dit ansvarsområde
  • I perioder kan lide at have travlt
  • Er en stærk kommunikator, da du vil have mange telefonsamtaler
  • Tør stille spørgsmål til daglig praksis og har lyst til at være med til at udvikle dit ansvarsområde
  • Vil deltage aktivt i en igangværende proces omkring læring af klager, erstatningssager og utilsigtede hændelser til gavn for regionens borgere

Vi tilbyder

Koncern Sundhed er en nyetableret enhed med 30 ansatte, som varetager en bred vifte af opgaver i relation til kvalitet og patientsikkerhed og dele af Sundhedsplatformen.

Koncern Sundhed er en enhed, hvor vi forventer, at du påvirker retning og indhold i egne arbejdsopgaver og hvor du har mulighed for relevant kompetenceudvikling.

Vi lægger vægt på at have et godt og udviklende arbejdsmiljø, et godt kollegialt samarbejde, en uformel omgangstone, fleksible arbejdsforhold og en god balance mellem arbejdsliv og familieliv. Du vil blive en del af en stor afdeling med en bred opgaveportefølje og deraf mange dygtige, engagerede og hjælpsomme kollegaer med forskellig faglig baggrund.

Om Sundhedsstrategisk Planlægning

Sundhedsstrategisk Planlægning er et tværgående center i Region Sjælland, som har til opgave at understøtte regionens ledelse og virksomhedsområder.

Sundhedsstrategisk Planlægning består af Koncern Sundhed, Koncern Plan, Koncern Byg, Lægeuddannelse samt et sekretariat. I alt ca. 65 medarbejdere, der beskæftiger sig bredt med opgaver i relation til sundheds- og Sygehusvæsenet i Region Sjælland.

Sundhedsstrategisk Planlægning har en mission om at tilvejebringe det strategiske og taktiske grundlag for udviklingen af et fortsat mere specialiseret og nært sundhedsvæsen med borgeren i centrum. Vi har en overordnet ambition om, at koncernens opgaver inden for planlægning, udvikling, ledelse og rådgivning varetages på et højt fagligt niveau. Det gælder både opgaver af strategisk karakter og driftsopgaver.

I Sundhedsstrategisk Planlægning prioriterer vi tværfaglighed og vi lægger vægt på et godt og ligeværdigt samarbejde med vores samarbejdspartnere, både internt og eksternt.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Arbejdspladsen er beliggende i Sorø. Ansættelse på 37 timer.

Ansættelse pr. 1. december 2019. Der vil være overlap med afgående kollega i december måned.

Hvis du vil vide mere

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen og om Sundhedsstrategisk Planlægning ved henvendelse til Teamleder Mette Katrine Hvestendahl på tlf. 5173 5738 eller på [email protected]

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest d 17. oktober 2019.

Forventede ansættelsessamtaler i uge 43, 2019.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Sorø
  • Torsdag den 17. oktober 2019

Lignende jobs

  • Department Assistant

    Are you a team player with a service-oriented mindset and a positive attitude? We have an exciting opportunity for you to join our team as a department assistant for PP Production Support. In this .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Konsulenter til Sekretariatet i Det Nære Sundhedsv...

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Høj service er nøgleordet for os, og vi søger en kollega, der .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Kontorassistent til VS-afdeling

    Er du servicemindet, fleksibel og struktureret? Trives du i en koordinerende rolle, hvor samarbejde og opfølgning er en del af hverdagen? Har du lyst til at indgå i en uformel og dynamisk afdeling..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Byggesagsbehandler – Bliv en del af den spændende ...

    Om jobbet Vi søger en engageret byggesagsbehandler, som enten allerede har erfaring eller er motiveret for at lære byggesagsbehandling. Hos os bliver du en del af et ambitiøst og dynamisk team, h..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1