Vil du være med til at give verdens bedste betjening af boligejere, gennem styrket og løbende implementering af korre...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

”Der er i den grad gang i produktionen i Driftscenter 4, Vurderingsstyrelsen. Det er særligt ved skærmene, på workshops og i møder, men også trappegange, kontorer og samtaler i Driftscenter 4 emmer af en grundlæggende vilje til at lykkes - sammen. Der er ikke mindst gang i, og et udpræget fokus på, at alle øver sig i konkrete (nye) arbejdsprocesser og i det bedst mulige sociale samspil i Driftscenter 4 som arbejdsplads. Boligskatter og tilbagebetaling er ikke ligetil, og derfor er du nærværende, tålmodig og ’ud af boksen’ løsningsorienteret i din måde, at hjælpe andre i jeres fælles opgaver”

En del af Vurderingsstyrelsen og sammen om vigtige opgaver
Driftscenter 4 søger et antal nye kolleger, der kan bidrage med dyb faglighed og træfsikker projektledelse eller brænder for at sagsbehandle og træffe skattemæssige afgørelser inden for ejendomsområdet. Som medarbejder i Driftscenter 4, vil du hver dag skulle støtte op om at gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at være i kontakt med Skatteforvaltningen, samt at sikre korrekt ejendomsbeskatning.

I Vurderingsstyrelsen udarbejder vi vurderinger af alle landets ca. 1,7 millioner ejerboliger og ca. 0,5 millioner andre ejendomme, herunder ca. 400.000 erhvervsejendomme og ca. 100.000 landbrugs- og skovejendomme. Det er vores fornemste opgave at gøre ejendomsvurderingerne mere retvisende og gennemskuelige, og sikre korrekt betaling af skatten på baggrund af disse.

Vi har brug for dig og dit fokus bl.a. til at bidrage til en fortsat vellykket implementering af det nye ejendomsvurderingssystem, til at realisere automatiseringsgevinster, og til at sagsbehandle. Din faglighed eller skarpe blik, gør dig netop i stand til at bidrage konstruktivt og konkret til at automatiseringer og løbende drift betyder fortsat korrekthed i beregninger og afgørelser til boligejerne.

Vores hverdag er i høj grad præget af den omstilling, der er forbundet med overgang til nye systemer og regler, og det befinder vi os godt med.

I Driftscenter 4 tilbyder vi
En mulighed for at arbejde med vigtige opgaver omkring beskatning af fast ejendom og/eller tilbagebetalingsordningen. Herunder, bidrage til effektiv kvalitetssikring og validering af de afgørelser som træffes. Der er tale om et område kendetegnet af stor samfundsmæssig vigtighed hvor opgaverne til stadighed er under udvikling, og hvor vi som arbejdsplads derfor også vedvarende er på jagt efter, og nysgerrige på, synergier og mere effektive arbejdsgange.

En unik mulighed for at blive en del af et engageret, dynamisk og stærkt miljø, som er præget af pionerånd og vilje til at lykkes.

Medarbejdere med styr på detaljen
Vi søger medarbejdere til implementering og håndtering af de nye boligskatteregler, samt sagsbehandling af opgaver indenfor beskatning af ejendomme. Herunder implementering af den automatiserede tilbagebetalingsordning, gradvis implementering af Boligforlig 2017 frem mod 2024, samt træffe skattemæssige afgørelser.

Vi arbejder med sagsbehandling, og vi skal have sans for detaljen og de forvaltnings- og skatteretlige regler. Det er derfor centralt, at vi formår at have borgeren i centrum, og vi evner at kommunikere på en enkel og letforståelig måde.

Om dig
”Du er saglig, og bruger din faglighed i samarbejdet med kollegaer og samarbejdspartnere, der har brug for dine input. Du agerer aktivt og kan selvstændigt vurdere og handle i kritiske situationer. Du kan reflektere over og forklare dine faglige valg. Andre vil sige, at du bidrager til et godt arbejdsmiljø.”

Vi er åbne for hvilken baggrund du kommer med, så længe du kan bevare fokus på opgaven og har forudsætningerne til at bidrage til at rydde udfordringer af vejen. Du er måske uddannet indenfor skat, finansøkonom, kontor eller har en tilsvarende erfaring og baggrund. Du kan også have opnået tilsvarende relevant faglighed, kvalifikationer og kompetencer indenfor skat eller ejendomsområdet gennem dit erhvervsarbejde og måske have lyst til at videreuddanne dig.

”Du får energi af at have flere komplekse opgaver samtidig, men også af opgaver der fordrer betydelig koncentration og præcision – du trives med alsidige opgaver. Du handler med moden bevidsthed om værdien af gode relationer til kollegaer og samarbejdspartnere.”

Afgørende er det, at du har den rette indstilling og er fagligt interesseret i ejendomsbeskatning og ejendomsvurderinger. Dine gode kommunikative evner gør dig i stand til at kommunikere med udgangspunkt i at smidiggøre de situationer vi møder borgerne i, både i skrift og i tale.

Der er tale om flere stillinger, hvorfor vi gerne hører fra dig, om du motiveres af projektledelse, implementering af ny lovgivning eller ”traditionel” sagsbehandling.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et fagligt miljø på ca. 130 medarbejdere i Svendborg. Vi lægger stor vægt på at kunne sparre med hinanden og sikre en konstant faglig udvikling via samarbejde på tværs af alle enheder, den samlede styrelse og den øvrige del af Skatteforvaltningen.

Vi tilbyder desuden gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og der er således mulighed for kompetenceudvikling samt over tid, helt naturligt løbende tilpasning af opgaver ift. din profil.

Vi sætter pris på at have et godt miljø – både fagligt og socialt. Vi har perioder med stor travlhed, men med respekt for balancen mellem arbejde og fritid. Fælles for enhederne i Driftscenter 4 er, at vi både sammen og i de enkelte enheder bidrager til den fælles opgaveløsning.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via linket "Søg stillingen" senest den 27. februar kl. 10.00.

Vi indkalder til samtaler løbende, og der afholdes 1. samtaler den 28. februar og 1. marts.

Der kan indgå en logik test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Anden runde samtale er planlagt til den. 10 og 11 marts.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Jens Winther Erendal Haastrup på tlf. 72 37 61 25 eller funktionsleder Gitte Jørgensen på tlf. 72 37 58 37. I uge 7 kan du sende en sms, og du vil blive kontaktet.

Forventet tiltrædelse er snarest muligt og senest 1. maj.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC) overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive trukket referencer og indhentet straffeattest.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Bryghusvej 30, 5700 Svendborg.

Der vil blive indhentet straffeattest forud for ansættelse.

Vurderingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Svendborg
  • Søndag den 27. februar 2022

Lignende jobs

  • Uopfordret ansøgning - Administration

    Kan du ikke finde et ledigt job, der matcher din profil, hører vi gerne fra dig alligevel. Send os din motiverede ansøgning samt CV via ansøgningslinket, hvor du også vil blive bedt om at udfylde e..
    • Administrativ medarbejder
    • Kerteminde
    Få mere info
  • Service Office Assistant (Hourly paid)

    Til vores servicekontor i Rudkøbing søger vi en servicemindet og udadvendt kollega til at indgå i den daglige kundeservice og drift på kontoret. Stillingen er timelønnet, og vi søger en medarbejder..
    • Administrativ medarbejder
    • Rudkøbing
    Få mere info
  • Engageret og erfaren administrativ medarbejder søg...

    Brænder du for at levere en god service til borgerne? Elsker du administrative processer og har gode samarbejdsevner? Har du lyst til at sikre, at processen med visitation af børn på specialområdet..
    • Administrativ medarbejder
    • Fyn
    Få mere info
  • Entreprisejurist

    Entreprisejurist til Projektorganisationen for Nyt OUH Har du lyst til at prøve kræfter med byggeri i kæmpeskala? Projektorganisationen for Nyt OUH i [xxxxx] søger en erfaren jurist t..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 5
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 7
21. august 2024 5
20. august 2024 5