Struktureret administrativ medarbejder til Beredskab 4K

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Trives du med at være organisationens midtpunkt? Brænder du for at yde god service og hjælpe dine kollegaer, i et miljø, hvor alle arbejder på at spille hinanden gode? Er du en dygtig og struktureret administrativ medarbejder, der også har mod på at tænke nyt?

Så bliv en del af Beredskab 4K, hvor du bliver rygraden i kontoret og hvor du understøtter driften og får planlagt, styret og optimeret vores hverdag og vores mange forskelligartede opgaver. Du kommer til at indgå på lige fod med de øvrige medarbejdere og skal med din positive og vedholdende tilgang kunne udfordre os, mens du giver dit bidrag til at strukturere processer, optimere arbejdsgange og opgaveløsningen.

Dine opgaver bliver, udover ovenstående, fakturering, betaling af regninger og administration i forbindelse med de øgede indtægtsdækkede aktiviteter. Hertil kommer der i 2022 en lang række af nye opgaver og projekter, såsom etablering af et ungdomsberedskab og en kursus- og uddannelsesafdeling. Jobbet er nyoprettet og det endelige indhold vil du selv være med til at definere i samarbejde med resten af organisationen.

Du er den rette for os, hvis du:
  • Har erfaring med administrative opgaver
  • Er struktureret og serviceminded
  • Har sans for detaljen og er stærk i at samarbejde


Du trives i en alsidig hverdag, hvor der løbende sker forandringer og hvor ikke to dage ligner hinanden. Du vil få indflydelse på den fortsatte udvikling af vores fælles kultur og bliver omdrejningspunktet i at samle trådene mellem faste medarbejdere, brandfolk, frivillige og den indtægtsdækkede virksomhed.

Vi er ambitiøse og nysgerrige på alle felter og har mod på at prøve nye ideer af. Vi har alle berøring med alt og tager det bedste af hinandens ideer og udvikler dem videre sammen. Vores tone er direkte og ligefrem og vi taler åbent til hinanden i hverdagen.

Til jobbet som administrations-blæksprutte, har vi brug for dig, som:
  • Er uddannet indenfor offentlig administration, regnskab eller lignende
  • Har øje for at tage organisationens ”best practice” og bidrage til, at det bliver vores ”next practice”
  • Har lyst til en afvekslende stilling, med fokus på at skabe et stærkt og sammenhængende beredskab
  • Trives med kombinationen af rutine og forandring
  • Har lysten og evnen til at bidrage bredt i organisationens øvrige opgaver


Vi vægter personlige egenskaber højt, så tøv ikke med at sende en ansøgning, selvom du ikke rammer 100% ”inden for skiven” – men vis hvem du er, og hvad du kan bidrage med som vores nye kollega.

Beredskab 4K er beredskabet for Greve, Høje-Taastrup, Ishøj og Vallensbæk og har eksisteret siden januar 2020. Siden har vores primære fokus været på sikker drift af de opgaver, som vi varetager for beredskabets 4 ejerkommuner. Vi har en vision om at være et fagligt, moderne og attraktivt fællesskab, hvilket for os betyder at vi prioriterer udvikling, uddannelse og faglige diskussioner over vanetænkning og selvfølgeligheder.

Strukturen i beredskabet er flad og baseret på at vi hjælper hinanden på tværs og værdsætter samarbejde i et uformelt miljø med en positiv tilgang til hinanden og til de opgaver og udfordringer vi i dagligdagen støder på - med humor og stor ansvarlighed. Vores hverdag afspejler sig ligeledes i beredskabschefens personlige ledelsesgrundlag, som du kan se her. Alle medarbejdere har egne opgaver med selvstændigt ansvar, men berører naturligt alle dele af et beredskabs opgaveportefølje.

Yderligere information
Jobbet er på op til 37 timer om ugen. Arbejdstiden er som udgangspunkt indenfor normal arbejdstid, men aften og weekendarbejde kan forekomme i meget begrænset omfang.
Tiltrædelse senest pr. 1. januar 2022. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn.

Vi vil bede dig om at medbringe referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med en evt. samtale. Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og andre relevante dokumenter sendes via E-rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er den 24. oktober 2021
1. samtalerunde gennemføres i uge 44. Der gennemføres personprofil med tilbagemelding mellem 1. og 2. samtale. Evt. 2. samtalerunde gennemføres i uge 46.

Da det er os alle som søger nye kollegaer, er du velkommen til at kontakte én eller flere af os, hvis du vil høre mere. Du kan kontakte:
  • Projektmedarbejder Josephine Luxford på tlf. 30 706 243
  • Beredskabsinspektører Torben Bang-Christensen på tlf. 29 339 960
  • Beredskabschef Dennis Ottosen på tlf. 40 382 601

Vi kan alle kontaktes på alle dage frem til ansøgningsfristens udløb.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Taastrup
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Er du nyuddannet og ivrig efter at starte din karriere inden for planning and order management og supply chain? Er du klar til at tage ansvar i en dynamisk rolle, hvor hver dag byder på nye udfordr..
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 4
2. juni 2024 5