Vikarstilling: Beskæftigelsessagsbehandler til ambitiøst Ungeteam - barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Taastrup

Kan du se dig selv arbejde med Ungeteamets vision, som er:

”Ungeteamets vision, er at vi gennem en helhedsorienteret og koordineret sagsbehandling, understøtter vores borgere, så hurtigt som muligt til at blive afklaret i forhold til uddannelse og beskæftigelse og sikrer et værdigt forsørgelsesgrundlag.”

Så bliv en del af vores stærke og relationsorienterede arbejdsfællesskab, hvor vi er nysgerrige og går gerne nye veje og prøver nye metoder af. Hos os i ’Job og Kompetence’ skal det nemlig være sjovt og rart at gå på arbejde.

I Ungeteamet arbejder du sammen med 5 engagerede kolleger med høj faglighed. Vi har et godt arbejdsmiljø med plads til selvstændighed og initiativ. I Ungeteamet vi os af indsatsen for ledige borgere under 30 år og har til formål at understøtte, at borgerne hurtigst muligt får en tilknytning til uddannelsessystemet.

Din opgave bliver at motivere og vejlede uddannelseshjælpsmodtagere i forhold til uddannelsessystemet. Du tror på, at vejen frem for den ledige er uddannelse og du trives med at arbejde med dialog som redskab i en travl hverdag, hvor du møder mange forskellige borgere på en dag.

Du har passion for at flytte mennesker og skabe resultater, og det kommer til udtryk, når du arbejder mod konkrete mål og skaber resultater, tager ansvar og deltager positivt i teamets opgaver.

Din funktion som beskæftigelsesrådgiver indebærer, at du arbejder engageret og ressourceorienteret med borgeren med henblik på at få tilrettelagt en konstruktiv og realistisk plan for tilbagevenden til uddannelse eller arbejdsmarkedet.

For de borgere, som ikke kan vende tilbage til det ordinære uddannelsessystem eller arbejdsmarked, vil du skulle forberede sagen til rehabiliteringsteamet og frem til anden forsørgelse. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde systematisk, dynamisk og målrettet i din opgaveløsning.

Når du sætter borgeren i centrum, betyder det, at du har en stålfast tro på, at alle borgere på den ene eller anden måde kan tage aktiv del i af uddannelsessystemet. timer. Du bidrager aktivt med nye tanker og ideer både i relationen til borgeren og som sparringspartner for dine kolleger. Du kan bevare overblikket, prioritere din tid og arbejde struktureret.

Vi lægger desuden vægt på, at du:
  • Er uddannet socialrådgiver/socialformidler
  • Har kendskab til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet og mulighederne for småjobs
  • Har erfaring med at have myndighedsansvar
  • Har gode formidlingsevner både skriftligt og mundtligt
  • Kan samarbejde bredt og på tværs både internt og eksternt


Du har styr på lovgivningen på området og har et godt kendskab til arbejdsopgaverne og tilhørende lovgivning i et jobcenter. Du har et grundigt kendskab til lov om aktiv beskæftigelsesindsats og lov om aktiv socialpolitik, og et grundlæggende kendskab til forvaltningsloven, offentlighedsloven og retssikkerhedsloven på det sociale område. Du har ligeledes gerne overordnet kendskab til lov om handicapkompenserende ydelser.

Vi er inkluderende og sørger for, at du får en god start, det betyder, at du får en systematisk oplæring og mulighed for tæt faglig og ledelsesmæssig støtte i hverdagen. Du bliver blandt andet tilknyttet en mentorordning, hvor din faste kontaktperson introducerer dig for arbejdsgangene mm.

Vi har en anerkendende og støttende leder med tillidsbaseret ledelsesstil, der beror på gensidig respekt. Hun balancerer smidigt mellem at støtte os, når vi har behov for det og selvstændigt at lade os drive vores opgaver. Hos os er der rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Om os
Vi er organiseret i 3 myndighedsafdelinger, som varetager opfølgningen på modtagere af a- dagpenge, fleksjob og virksomhedsrettede tilbud samt kontanthjælp, sygedagpenge, jobafklarings- og ressourceforløb.

Afdelingen Job og Kompetence består af et Ungeteam (LAB 6.4, 6.5 og 6.8), Projekt Flere Skal Med 2, Projekt Kvinder på Vej, Afklaringsteam og Integrationsteam. Vi arbejder i hverdagen tæt sammen med vores kollegaer i Beskæftigelses- og Arbejdsmarkedscentret samt de øvrige centre i kommunen, leverandører af beskæftigelsestilbud og virksomheder.

Ansøgningsfristen er den 11. januar 2022.
Vi holder ansættelsessamtaler mandag den 17. januar 2022.

Ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbevis sendes via kommunens rekrutteringssystem.

Fakta om jobbet
Stillingen er på 37 timer om ugen med opstart hurtigst muligt eller senest den 1. marts 2022. Stillingen er et barselsvikariat.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Vi indhenter referencer fra tidligere ansættelser.

Hvis du er blevet nysgerrig på jobbet og vil høre mere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ena Winther på 2425 5192 eller fagspecialist Aysel Sahin på 4359 1488.

Vi glæder os til at høre fra dig – og ikke mindst til at byde dig velkommen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Taastrup
  • Tirsdag den 11. januar 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for at sikre hotelbranchen de bedst mulige vilkår? Er du verdensmester i at skabe den gode samtale? Så har vi et job til dig i 3F København, som vi er sikre på, at du kan levere på. .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Er du initiativrig, selvstændig og struktureret? Har du nemt ved kontakt med mange mennesker både pr. telefon og mail, og kan du holde et struktureret overblik? Er du kontoruddannet og ved..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    On behalf of our customer, L’Oréal, we are looking for a Supply Chain Specialist to join L’Oréal’s Operations department in Havneholmen from February. You will be employed by [xxxxx] in..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 2
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3