Engagerede medarbejdere til vigtig samfundsopgave til Gældsstyrelsen i Thisted - 7700

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

I Gældsstyrelsen har vi mange forskellige opgaver i arbejdet med inddrivelse af gæld. Fra første dag vil du blive mødt af mange forskellige fagudtryk; fordringer, retskraftig, afvigelser og forældelsesafbrydende skridt. Vi forventer ikke, at du forstår, hvad vi faktisk mener – men vi sikrer, at du hurtigt får dem ind under huden.

Vi søger nye dygtige kolleger, der er skarpe på specialiseret sagsbehandling og brænder for at sikre god kvalitet og gennemføre omhyggelig sagsbehandling - og ikke mindst har lyst til at blive en del af en løsningsorienteret arbejdsplads med fokus på udvikling af vores medarbejdere til gavn for vores kerneopgave.

Sammen om en vigtig opgave
I Gældsstyrelsen har vi ansvaret for at inddrive al gæld til det offentlige. Det er en opgave, der har stor samfundsmæssig betydning, og hvor du sammen med kompetente medarbejdere og ledere bidrager til at opretholde retssikkerheden og den danske velfærdsmodel. Vi bestræber os altid på at kombinere den højeste faglighed med den største forståelse for menneskers omstændigheder.

Grundig sagsbehandling på en kompleks opgave
Dit arbejde vil bestå af sagsbehandling af gældsposter, hvor der er tvivl om, hvorvidt gælden kan inddrives på lovlig vis. Du får mulighed for at arbejde med komplekse forældelsesregler efter processer, hvor korrekthed og omhyggelighed i opgaveløsningen er helt centralt. Du skal bl.a. sikre kvaliteten af de enkelte gældsposter, som skal inddrives, hvilket skal dokumenteres, inden der rettes henvendelse til borgere og virksomheder.

Effektiv sagsbehandler med ordentlighed og empati.
Vi lægger vægt på, at vores nye medarbejdere både har lysten til at lære og engagere sig i vores opgaver og den arbejdsplads, du bliver en del af. Vi leder efter en bestemt type sagsbehandlerprofil – én, som kan arbejde med et komplekst regelsæt samtidig med, at der er fokus på og forståelse for de menneskelige udfordringer, der kan ligge bag. Du vil få rig mulighed for at slippe din indre faglige nørd fri og løse udfordrende sager til gavn for fællesskabet.

Med en uddannelse i baghånden, som fx finansøkonom, bachelor, kontorassistent, en intern uddannelse i Skatteforvaltningen er du godt på vej. Da vi arbejder i forskellige IT-systemer, nye som gamle, er dine IT-egenskaber, eller lysten til at udvikle disse, afgørende for en succesfuld opgaveløsning. Hos os er der ikke to dage, der er ens, men det er vigtigt, at du faktisk kan trives med ensartede opgaver.

Få kolleger med holdånd, der bakker dig op
I Gældsstyrelsen hjælper vi hinanden med opgaverne. Vi arbejder for fælles mål og udnytter hinandens styrker og kompetencer. Vi fokuserer på at fungere som et hold, og vi hjælper hinanden til at blive bedre. Gode kolleger skaber gode arbejdsdage og gode resultater. Vi er ét hold – her har du kolleger, der bakker dig op. Vi er ambitiøse, tager ansvar og søger gerne nye løsninger samtidig med, at vi dyrker arbejdsglæden. For os er det nøglen til et udviklende arbejdsliv i trivsel. Dertil tilsætter vi løbende opfølgning og sparring via 1:1 samtaler og fokus på at gribe de udviklingsmuligheder, der byder sig. Vi giver dig plads til at vokse både menneskeligt og fagligt. Vi klæder dig godt på gennem et onboarding-forløb, hvor du bliver introduceret til Gældsstyrelsen, og får en grundig undervisning i den gældende lovgivning og til dine arbejdsopgaver. Introduktionen vil også give et rigtig godt udgangspunkt for dit fremtidige samarbejde.

Ansøgning og kontakt
Har du fået lyst til nye udfordringer, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV sammen med relevante eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale senest den 3. juni 2020. Vi forventer at afholde samtaler løbende og senest i uge 24 og 25.

Har du spørgsmål vedrørende:

  • Opgaver, organisationen mv. er du velkommen til at kontakte funktionsleder Fredrik Yde på telefon 72379867.
  • Rekrutteringsprocessen, løn mv. er du velkommen til at kontakte Mette Lade på 7237 2622.


Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende AC-overenskomst, HK-overenskomst eller DTS-overenskomst. Ansættelsen sker på baggrund af relevant uddannelsesmæssig baggrund og er betinget af, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

Der vil blive foretaget et restancetjek for så vidt angår restancer til det offentlige.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil være Thisted Kystvej 4, Thisted. Ansættelse pr. 1. september 2020.

Bor du ikke i forvejen i nærheden af Thisted, men drømmer du om at flytte til Thy med partner og evt. børn tilbyder Thisted Kommune at hjælpe din partner med at finde job i området. Du kan læse mere om indsatsen her samt læse andres oplevelser af at flytte til Thy her.

Har du spørgsmål til vedrørende flytning, er du velkommen til at kontakte Christian Volmer Nielsen fra Thisted Kommune, som kender områdets skoler, lokalmiljø, ejendomsmæglere mv. på telefon 99 17 41 47 eller [email protected].

Gældsstyrelsen – din nye arbejdsplads
’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Thisted
  • Onsdag den 03. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1