Sekretær for ledelsen af Psykiatrien Thy-Mors

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Vi søger en ny kollega, der er faglig dygtig og serviceorienteret og trives med at have en bred kontaktflade og selvstændige opgaver.

Er du vores nye bindeled, der i høj grad medvirker til et godt samarbejde på kryds og tværs af Psykiatrien, med kommuner, institutioner, politi, kriminalforsorg mm. Som sekretær får du et udadvendt job med en stor berøringsflade, hvor du også får en tæt relation til Psykiatri Klinik Nord, som vi er en del af. Din hverdag bliver præget af mange forskellige og skiftende opgaver, men uanset opgavens karakter er du med til at gøre en forskel for vores ansatte og bidrager til, at vi har fokus på vores kerneopgave – sammenhængende og effektive patientforløb og reel patientinddragelse.

Stillingen er placeret hos ledelsen af Psykiatrien Thy-Mors og opgaver løses i tæt kontakt med ledelsen og den Kliniske Afsnitskoordinator (KAK) i sengeafsnittet og den Kliniske Ambulatoriekoordinator (KAK) i ambulatoriet.

Om Jobbet
Psykiatrien Thy-Mors udreder og behandler ambulante og indlagte patienter fra Thisted og Morsø kommuner. Som sekretær bliver du en del af et tværfagligt team, som består af læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, psykologer, fysioterapeut, ergoterapeut, lægesekretærer, socialrådgivere og peermedarbejder.

Du arbejder tæt sammen med ledelsen, og som sekretær kommer du til at varetage fortrolige opgaver, koordineringsopgaver og administrativt arbejde, f.eks. personaleforhold, budgetopfølgning, korrespondance, kalenderstyring, dokumenthåndtering, kursus- og rejseplanlægning, indkøb, lønindberetning m.m, referatskrivning, stillingsopslag, ansættelsesprocedure og velkomst til nye medarbejdere.

Der er et bredt samarbejde med alle medarbejdere i både ambulatoriet og sengeafsnittet. Du vil få indblik i en stor organisation med udpræget selvstændighed og kommer til at have mange bolde i luften.

En af sekretærens fornemmeste opgaver er at sikre, at det administrative og servicemæssige niveau er højt. En stor del af hverdagen er præget af ad hoc-opgaver, det er derfor vigtigt, at vores nye kollega har overblik og er omstillingsparat.

Om dig
Vi ønsker en kollega med relevant uddannelse og med flere års erfaring inden for kontorfaget og gerne med erfaring med arbejde i et ledelsessekretariat.

Har kendskab og erfaring med Office pakken og kan anvende eller tilegne sig it systemerne Web øs, ILS online, Tjenestetid, E- DOC og Emply.

Du skal kunne trives i en hverdag med mange forskelligartede opgaver og hyppige opgaveskift.

Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og vilje til at tingene kan lykkes i en travl hverdag. Der lægges vægt på at du kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere opgaver.

Du skal være god til at kommunikere – både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads, hvor forsat udvikling prioriteres højt. Et job med høj grad af selvstændighed, hvor godt samspil med ledelsen og øvrige medarbejdere prioriteres højt.

En afvekslende stilling med en bred blanding af administrations- samt planlægnings- og koordineringsopgaver for ledelsen.

Du vil have mulighed for at udbygge dine personlige og faglige kompetencer.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du at få mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Leder af Psykiatrien Thy-Mors Mette Kjær på 23108683.

Praktiske oplysninger
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer med tiltrædelse den 1. september 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Vi modtager kun ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail vil ikke blive behandlet.

Ansøgningsfrist d. 8. juni.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 15. juni.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Thisted
  • Onsdag den 08. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3