Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en controller til NEXT Budget & Kvalitet.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Profil

Du skal sammen med dine kollegaer i Budget og Kvalitet tage del i at udvikle og implementere NEXT’s styrings- og budgetmodel.

Dit primære fokus vil være økonomistyring, men med en tæt kobling til kvalitet. Du skal tage del i den løbende controlling, udarbejdelse af budget/estimat i samarbejde med lokale budgetansvarlige, vedligeholdelse samt opbyggelse af rapporter i skolens budget- og rapporteringsløsning (AccoSTAT med Cubus samt PowerBI).

NEXT står over for implementering af et nyt studieadministrativt system, som vil kræve tilpasning og udvikling af skolens styringsværktøjer og –rutiner, her vil budget & kvalitet spille en aktiv rolle.

Om os
Du bliver en del af et energisk og dedikeret team på fire, der hver dag arbejder for at gøre økonomi supporten til driften endnu bedre. Samarbejde, faglig sparring og fleksibilitet vægtes højt, og vi har en god, uformel omgangstone. Vi lægger vægt på at være opsøgende i forhold til NEXT’s budgetansvarlige. Vi skal bidrage til, at de enkelte chefer og ledere på NEXT hver især oplever at være godt hjulpet, når det handler om at varetage budgetansvaret for egen afdeling.

Du bliver en del af en spændende proces, hvor du i samarbejde med dygtige mennesker arbejder hen i mod at skabe de bedst mulige uddannelser til hovedstadsområdets unge og efteruddannelseskursister.

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Din profil

Du er en aktiv teamspiller og kan arbejde selvstændigt og analytisk med en proaktiv tilgang til afdelingens arbejdsopgaver. Du er robust og har et smittende godt humør. Ikke mindst har du styr på dine ting samt, gode formuleringsevner både skriftligt og mundtligt.

Generelle kvalifikationer

Vi forventer, at du har en uddannelsesmæssig baggrund med fokus på økonomistyring, og ikke mindst at du har gode samarbejds- og formidlingsevner.

Du skal, uden at miste fokus på, hvad der er forretningsmæssigt relevant, kunne arbejde i et miljø, hvor ikke to dage er ens. Du skal have overblik og kunne arbejde på tværs i vores organisation. Du er proaktiv og følger dine opgaver til dørs - hver gang. Du skal have nogle års erfaring fra en lignende stilling og være bruger af Excel på ekspertniveau.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for budget & kvalitet Kate Rosendahl Pedersen på mobil tlf. 2921 6772, mail [email protected]

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og er placeret i Valby. Du bliver ansat efter gældende overenskomst.

Vi ønsker du begynder den 1. oktober 2020 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kurister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Valby
  • Tirsdag den 25. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1