Administrationselev til Danmarks førende jobportal

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Valby

Her kommer du ikke bare til at kopiere og hente kaffe. Hos os får du en elevplads, hvor du bliver en del af det hjerte, der holder hele koncernen i gang.

“At sidde i hjertet af Jobindex er enormt givende og samtidig en virkelig vigtig rolle. Du er det førstehåndsindtryk, kunder og kandidater får af Jobindex, og den første, dine kolleger ser om morgenen,” siger administrationselev Natasia Scarpi.

Kom ind under vingen i et stærkt team


Vores nuværende administrationselev Natasia vil stå for at lære dig op, så du er godt klædt på til de mange opgaver, der venter dig. Natasia afslutter sin elevtid til februar men den nærmeste kollega kommer aldrig til at være længere end et spørgsmål væk.

Allerede nu står vi 9 kolleger klar til at byde dig velkommen i administrationen. Vi er i vidt forskellige aldersgrupper, men har det til fælles, at vi er effektive og gode til at kommunikere, så hverdagen spiller for alle. Og så kan vi ikke lade være med at drille hinanden på den gode, varme måde.

Vi går meget op i, at du bliver en del af teamet – vi har nemlig ikke glemt, hvordan det er at være ny. Samtidig er vi også klar til at lære af dig.

”Jeg vil altid gerne høre dine gode idéer, hvis du spotter, hvordan vi kan gøre tingene smartere. Og hvis du synes at noget af det, vi andre sidder med, er spændende, kan du sagtens blive oplært i det også,” fortæller administrationschef Berit Bothe.

Du bliver et kendt navn i huset


Når Natasia stopper bliver du den eneste fuldtidsansatte i administrationen udover administrationschefen. Så du får en hverdag med stort ansvar og selvstændighed. Alle dage vil være forskellige, og der er altid mange ting at holde styr på.

Du bruger bl.a. tiden på at:

  • hjælpe kunder og kandidater med at bruge vores hjemmeside, brugerside og ansøgningssystem – det foregår både online og over telefonen
  • indkøbe alt fra kontorartikler til specialøl
  • holde styr på vores lager og gøre status
  • stå for mødeopdækning og -afrydning
  • modtage gæster i receptionen og sørge for, at alle føler sig velkomne.

Vores gode humør smitter af – også på dig


Når du sidder bag skranken i receptionen, kan du heller ikke undgå at lære dine over 300 kolleger fra resten af huset at kende – og det skal du glæde dig til. Vi er en virksomhed, hvor vi vil hinanden og fællesskabet, og hvor der ofte er en fredagsbar eller en temafest under opsejling.

Du bliver glad i hovedet af at give god service


Du er typen, der ikke kan lade være med at sige godmorgen og smile til dine kolleger, når de går forbi. Og du er lige tålmodig, uanset om det er 1. eller 14. gang du får et spørgsmål. For glæden ved at hjælpe andre er dit brændstof, uanset hvor stor eller lille opgaven er.

”At vide at din gode service er med til at gøre en kollegas dag en smule bedre er det, der gør jobbet fedt,” siger Natasia.

Samtidig er du god til at få noget fra hånden, og du mister ikke overblikket over det, du var i gang med, når du bliver afbrudt. Endelig er det helt naturligt for dig at dele viden med dine kolleger og selv at være opsøgende for at finde svar på det, du ikke ved i forvejen.

Er du klar til at vokse hos os?


Du skal have gennemført EUX eller HHX. Har du en anden studentereksamen, skal den suppleres med et EU's på 5 uger.

Hvis du har spørgsmål til elevjobbet, er du velkommen til at kontakte administrationselev Natasia Scarpi på tlf. 3832 3424 eller HR-konsulent Nadia Zaabi på tlf. 7245 9044.

Send din ansøgning samt CV via ansøgningslinket ”Søg jobbet online”. I ansøgningen ser vi gerne, at du fortæller lidt om dig selv og hvorfor, du netop gerne vil tilbringe din elevtid hos os.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Valby

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Stilling som faglig sekretær i Byggegruppen i 3F Bygge-, Jord - og Miljøarbejdernes Fagforening København Fagforeningen søger en alsidig og gerne rutineret faglig sekretær til ansættelse i vore..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for at sikre hotelbranchen de bedst mulige vilkår? Er du verdensmester i at skabe den gode samtale? Så har vi et job til dig i 3F København, som vi er sikre på, at du kan levere på. .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2