Flere administrative medarbejdere til Nationalt Center for It-Kriminalitet i National enhed for Særlig Kriminalitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Valby

Vil du være med til at bekæmpe It-relateret økonomisk kriminalitet? Vi søger strukturerede og selvstændige administrative medarbejdere, der vil være en del af politiets Nationale Center for It-Kriminalitet (NCIK).

Din nye hverdag
NCIK er et landsdækkende center og er en del af National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK).
En af centret kerneopgaver er at modtage anmeldelser, foretage visitation samt forestå den indledende efterforskning af borger- og virksomhedsrettet it-relateret økonomisk kriminalitet.

Vi er omkring 90 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde bl.a. politiuddannede, anklagere, administrativt personale samt akademikere, som alle arbejder sammen for at opklare, forebygge og forhindre forbrydelser i sager om it-relateret økonomisk kriminalitet.

Vi søger derfor nogle administrative medarbejdere, der kan indgå i arbejdet med visitation af anmeldelser og bistå sagsbehandlingen og samtidigt er indforståede med, at der er rutineprægede opgaver i den daglige drift.

Vi søger i øjeblikket at besætte flere faste stillinger samt et vikariat med en varighed på 12 måneder. Når du sender din ansøgning, beder vi dig venligst angive, hvis du ikke er interesseret i begge stillingstyper.

Dine primære arbejdsopgaver vil være administrativ understøttelse til den indledende efterforskning, herunder selvstændigt at forestå visitation og lettere sagsbehandling. Derudover vil du yde skriftlig rådgivning og vejledning til borgere og virksomheder.

Vi tilbyder en hverdag på en socialt harmonisk og fleksibel arbejdsplads med høj faglighed, hvor du er med til at gøre en forskel i bekæmpelsen af it-relateret økonomisk kriminalitet.

Vores nye kollega
Som person er du selvstændig og begår dig uden problemer i en politisk styret organisation.

Du vil blive en del af et center med tværfaglige teams med mange fagligheder. Derfor er det vigtigt, at du kan se perspektiver i et samarbejde på tværs af drift, efterforskning, forebyggelse, analyse og udvikling. Det hænger naturligt tæt sammen med din evne til at være i stand til at hæve dig og fange helhedsbillederne af arbejdet, der bliver udført i de andre sektioner.

Du kan se dig selv i en spændende, men til tider travl hverdag med et stort sagsflow, hvor overblik over nye tendenser i sager er en faktor i det daglige arbejde. Du arbejder struktureret og metodisk og formår at overholde frister, også i perioder med mange opgaver.

Arbejdet i centret bliver løbende, ligesom meget af politiets øvrigt arbejde, mere datadrevet, og det er derfor et vigtigt, at du besidder en god almen teknisk sans og forståelse. Da du arbejder i flere af politiets systemer – bl.a. Polsas – er det en fordel at du har kendskab disse, men det er ikke et krav da vi nok skal sikre, at der sker en sidemandsoplæring. Vi ser desuden gerne, at du kan anvende de mest almindelige programmer i Office-pakken.

Derudover er det vigtigt, at du har gode kommunikationsegenskaber, både skriftligt og mundtligt, og lysten til at sikre den gode drift, så borgere og virksomheder får en god, hurtig og effektiv behandling af deres anmeldelser.

Vi ønsker en bred sammensætning af medarbejdere, der alle har mod på at afprøve nye metoder, evaluere og lære af hinandens erfaringer, så vi sammen kan fortsætte udviklingen i jobbet og tilrettelægge indsatsen bedst muligt mod den it-relaterede kriminalitet.

Kommer du til samtale i NCIK, vil du blive bedt om at løse en mindre opgave af ca. 10 minutters varighed. Der kræves ingen forberedelse til denne.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Skatteministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt ansættes du på anden relevant overenskomst.

Der er til stillingen knyttet en fuldt arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Hvis du allerede er ansat som kontortjenestemand i politiet, kan du bevare denne ansættelsesform.

Dit arbejdssted bliver National enhed for Særlig Kriminalitet med adresse på Gammel Køge Landevej 3, 2500 Valby.

NCIK ligge i gåafstand fra Valby Station, og der er parkeringsmuligheder i relation til adressen.
Det forventes, at NCIK i 3. kvartal 2024 flytter til en ny adresse i Glostrup.

Din arbejdstid er 37 timer pr. uge inkl. frokost, og der er flekstid i stillingen. Arbejdstiden ligger primært inden for normal kontortid.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt og opretholde den under hele din ansættelse.

Stillingen kan besættes, så snart processen for sikkerhedsgodkendelsen er gennemført. Vi forventer at det bliver senest 1. juni 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 8.
Hvis du på grund af ferie er forhindret i at deltage i samtaler denne uge, bedes du gøre os opmærksomme på det i din ansøgning.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Martin Sommer på telefon 6112-1018 eller på mail: [email protected].
Bemærk at mailen IKKE kan anvendes til ansøgninger.
Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold, kan du kontakte rekrutteringskonsulent Sebastian Oehlenschlæger på 6198-6299.

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger, bedes du uploade en motiveret ansøgning og et CV pr. ansøgt job.

Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så titlen på den stilling du søger fremgår. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Alle dokumenter bedes uploadet i pdf-format. Du skal ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du bør slette dokumenterne knyttet dertil.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 12. februar 2024

OM NATIONAL ENHED FOR SÆRLIG KRIMINALITET
National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) er en landsdækkende specialenhed i politiet og anklagemyndigheden.

Vi håndterer de mest komplekse og alvorlige sager om økonomisk kriminalitet, organiseret kriminalitet og cyberkriminalitet og har egen anklagemyndighed, der fører vores straffesager. Vores efterforskning og strafforfølgning er målrettet de sager, hvor kriminaliteten gør størst skade på samfundet, og hvor vores indsats har den største effekt.

De komplekse sager, som NSK har ansvar for, kan være inden for eksempelvis organiseret hvidvask, organiseret skatteunddragelse, svindel, bandekriminalitet samt organiseret narkotikakriminalitet og våbensmugling.

Vi understøtter derudover hele dansk politi med specialiseret ekspertise inden for blandt andet kriminalteknik, it-efterforskning samt analyse- og efterretningsarbejde.

Vi er ca. 1.100 dedikerede medarbejdere. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsbaggrunde, som skaber en god dynamik og alsidighed i vores samarbejde og opgaveløsning.

I NSK har vi fokus på vores opgaveløsning, som kræver høj faglighed og kvalitet i vores arbejde. Vi er en arbejdsplads, hvor dygtige medarbejdere bliver endnu dygtigere, både gennem vores daglige arbejde og udfordringer og via løbende kompetenceudvikling. Derudover vægter vi trivsel, godt samarbejde samt balancen mellem dit job og privatliv højt.

NSK har hovedsæde i Ejby ved Glostrup og har derudover lokationer i Karlslunde, København, Randers, Aarhus og Fredericia samt en midlertidig lokation i Silkeborg.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Valby
  • Mandag den 12. februar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Er du struktureret, og mestrer du det store overblik? Har du erfaring med ledelsesbetjening, kalenderstyring, journaliseringssystemer og generelle administrative opgaver? Og har du lyst til at arbe..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2