Administrativ medarbejder til [xxxxx] & Miljø - Kontorets blæksprutte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Er du vores nye blæksprutte på kontoret? Vi søger en dygtig, selvstændig og servicemindet kollega med flair for personaleadministration og administration generelt. Vi tilbyder et spændende job med afvekslende arbejdsopgaver, som du selv kan være med til at udvikle.

Du bliver en del af Team Administration & Kørsel, her har en stor del af dine opgaver en understøttende funktion for hele Teknik & Miljø, der består af cirka 85 medarbejdere fordelt på ni teams. I Team Administration & Kørsel varetager vi blandt andet opgaver vedrørende økonomi, personaleadministration, buskørsel, administrative opgaver, affaldshåndtering, forsikringssager og meget andet.

Vi søger en medarbejder med interesse i og erfaring med borgerservice, personaleadministration, understøttende sekretærfunktioner i forhold til ledelsen, indkøb, kommunikation og forsikringsadministration. Det er vigtigt, at du er en erfaren IT bruger, da vi anvender mange IT-værktøjer i vores hverdag. Derudover skal du være god til at samarbejde på tværs og til at kommunikere både på skrift og i telefonen.

I Vejen Kommune har vi fokus på at yde en god service for vores borgere og virksomheder og er i 2022 blevet kåret, som Danmarks mest erhvervsvenlige kommune. Denne placering i toppen er vi stolte af og ønsker at fastholde.

I Teknik & Miljø tilbyder vi dig en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte og en bred vifte af kolleger. Her værdsætter vi det gode samarbejde med et socialt og arbejdsmæssigt fællesskab på tværs af faggrænser.

Dit arbejdssted bliver på rådhuset i Vejen, som ligger midt i Vejen by, tæt ved banegården og få minutters kørsel fra motorvejen.

Dine opgaver
  • Servicere borgere på telefon og mail
  • Sekretærfunktion for ledelsen i Teknik & Miljø
  • Personaleadministration
  • Lettere sagsbehandlingsopgaver
  • Kvalitetssikring af dagsordenpunkter til de politiske udvalg
  • Fakturakontrol og indkøb
  • Forsikringsadministration
  • Administrative ad hoc opgaver også på tværs i Teknik & Miljø

Faglige kvalifikationer
Du har en administrativ baggrund, bachelor eller anden relevant uddannelse. Det er en fordel, at du gennem dine ansættelser har erfaring med kommunal administration/personaleadministration, og at du har erfaring fra en politisk styret organisation. Dog er dette ikke et krav.

Personlige kvalifikationer
  • Tager ansvar for dine opgaver og kan arbejde selvstændigt
  • Kan skabe et overblik og kan lide at løse opgaver af høj kvalitet
  • Er systematisk og god til at overholde deadlines
  • Er i stand til at samarbejde med mange parter og har en udadvendt personprofil
  • Trives i en travl og omskiftelig hverdag, med en åben omgangsform med mange deadlines og opgaver, der varierer over året.
  • Du er en god kommunikator både skriftlig og mundtlig
  • Du er stabil, positiv og har et godt humør

Det praktiske
Løn- og ansættelsesvilkår er efter kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er på 37 timer ugentlig, og vi har flekstid.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Chef for Teknik & Miljø, Peter Hansen tlf. 2445 5621, e-mail [email protected] eller medarbejder Camilla Sindberg Nielsen tlf. 7996 6293.

Ansøgningsfrist er søndag den 22. januar 2023.

Samtaler forventes afholdt den 26./27. januar 2023.

Har det vakt din interesse så send en ansøgning online via Vejen Kommunes hjemmeside "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt øvrige relevante bilag.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dbeac3b1)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vejen
  • Søndag den 22. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Vejen over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1