Løn- og personalekonsulent til Psykiatrien i Region Syddanmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Psykiatrisygehuset søger en erfaren og faglig stærk løn- og personalekonsulent

Får du energi af at levere en serviceorienteret og imødekommende support til vores medarbejdere og ledere? Er du energisk og nysgerrig og har fokus på den fælles opgaveløsning? Så er du måske vores nye kollega.

Dine primære arbejdsopgaver

  • rådgivning og sparring til ledere og personaleadministratorer i forbindelse med ansættelse og lønindplacering, arbejdstidsregler, ferie m.m.
  • udarbejdelse af løntilbud, ansættelsesbreve og ændringer samt udmøntning af tillæg
  • refusionsanmodninger i forbindelse med sygdom og barsel
  • selvstændigt ansvar for egne opgaver
  • udarbejdelse af rapporter og datatræk
  • deltagelse i interne og eksterne arbejds- og vidensgrupper
  • deltagelse i forhandlinger med faglige organisationer
  • deltage aktivt i det løbende arbejde med at forbedre processerne i HR med henblik på øget kvalitet og effektivitet i opgaveudførelsen.

Vi stiller herudover en række IT-løsninger til rådighed for vores ledere, og decentrale brugere til understøttelse i deres daglige arbejde med rekruttering, ansættelser, tjenestetidsplanlægning, kørsel osv. Vi arbejder målrettet på at opnå en højere grad af digitalisering af arbejdsgange på lønområdet. Her vil du få mulighed for at afprøve dine særlige interessefelter og have indflydelse på, hvordan vi kan løse opgaven

Lidt om dig

  • Du har erfaring fra en lignende stilling - gerne i en politisk ledet organisation. Derudover er du vant til at arbejde teambaseret, hvor alle forventes at byde ind og hjælper hinanden med at løse opgaverne.
  • Du har erfaring med Silkeborg Løn og kan formidle kompliceret (aftale- og overenskomst) stof på en letforståelig måde – måske har du endda erfaring i at holde oplæg.
  • Du har pondus og er relations- og samarbejdssøgende – også, hvis der er ”knaster”.
  • Du trives i en hverdag, hvor opgaverne kan variere fra dag til dag. Det du havde planlagt kan blive udskudt pga. en anden presserende opgave.
  • Du har blik for effektiviseringsprocesser – også for din egen funktion og arbejdsgange – og bidrager med løsningsforslag på opgaver inden for det samlede teams opgaveportefølje.
  • Din opgaveløsning er helhedsorienteret og du anvender dine kompetencer i samspil med andre fagligheder, så vi sammen opnår gode og holdbare løsninger.
  • Du er nysgerrig på, hvordan vi løser opgaverne i dag og kommer gerne med input til forbedringsforslag.
  • Du har mod på at løse opgaver, som du måske ikke lige kender svaret på.

    Yderligere kendetegner det din arbejdsstil, at du er struktureret, initiativrig og naturligt opbygger gode relationer til dine samarbejdspartnere.


Hvad kan vi tilbyde dig
Du får mulighed for at arbejde med forskelligartede opgaver inden for løn- og personaleområdet, indflydelse på afdelingens udvikling, mulighed for at søge særlige interessefelter og få andel i, hvordan opgaver prioriteres, planlægges og løses.

Vi lægger vægt på balance mellem arbejdsliv og privatliv og har fleksible arbejdstider med en daglig telefontid fra 9-14. Du har dermed mulighed for at tilrettelægge dit arbejde inden for vores overordnede rammer, aftaler og deadlines. Vores fysiske rammer og gode erfaringer fra covid har medvirket, at det vil være muligt at arbejde hjemmefra i et passende omfang.

Du får kompetente kollegaer, som værdsætter et tæt samarbejde og godt humør. Mange af de nuværende løn- og personalekonsulenter har arbejdet sammen i mange år, og der er en stærk fællesskabsånd i teamet. Med jobbet følger faglige udfordringer og muligheder for personlig udvikling.
Psykiatrisygehuset arbejder med den syddanske forbedringsmodel og mange af vores arbejdsgange og processer vil derfor naturligt gennemgå en revidering.

Om afdelingen
HR er en del af Administrationen i Psykiatrisygehuset i Region Syddanmark. I HR får du 27 motiverede kollegaer.
Opgaverne i HR spænder over Kompetenceudvikling, Arbejdsmiljø, Sundhedsfaglige uddannelser, Løn- og personaleadministration, Forhandlinger, Overenskomstfortolkning og Personalejura.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat pr. 1. august 2021.
Psykiatrien i Region Syddanmark har afdelinger fordelt i hele Region Syddanmark. Indimellem vil dit arbejde foregå på en af afdelingerne og det er derfor en forudsætning, at du har gyldigt kørekort.
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Aflønningen vil derudover afhænge af dit kompetenceniveau med mulighed for forhandling af individuelle tillæg efter principperne i ”Ny løn”.
Administrationen for Psykiatrien i Region Syddanmark ligger i Vejle og har adresse på Lille Grundet Hulvej 25.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte løn- og personalekonsulent Kirsten Franciska Hansen på tlf.nr. 99 44 48 17 eller konstitueret HR-chef Mette Nedergaard Knudsen på tlf.nr. 23 29 00 42

Ansøgning
Send din ansøgning samt dit cv senest onsdag den 23. juni 2021
Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.

Samtaler
Samtaler forventes, i videst muligt omfang, afholdt fredag den 25. juni 2021.
Eventuelle 2. samtaler afholdes efter nærmere aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vejle
  • Onsdag den 23. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. september 2024 7
17. september 2024 8
16. september 2024 9
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 5
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 2
20. august 2024 3
19. august 2024 2