Driftssikker Administrationschef til Psykiatrien i Region Syddanmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Er du motiveret for og kompetent til at stå i spidsen for psykiatrisygehusets administration - så læs videre her.

Med direkte reference til sygehusledelsen får du det overordnede ansvar for sygehusets centrale administrative støttefunktioner med ca. 100 velkvalificerede medarbejdere. Administrationen består af en flok ambitiøse medarbejdere, som er meget engagerede i opgaverne. Psykiatrien er under konstant forandring i disse år og arbejdsfeltet har stor politisk bevågenhed. Vi søger en generalist som har udsyn og som kan understøtte de politiske visioner med gode administrative processer, således implementering sker på gode måder.

Jobbet som administrationschef

En væsentlig opgave bliver at lede den fortsatte udvikling af Administrationen, som en effektiv serviceorganisation, hvor du vil være det naturlige bindeled i understøttelsen af sygehusets kliniske afdelinger og sygehusledelsen. Udover fire medarbejdere i direktionssekretariatet er der fem funktionsledere, som refererer direkte til dig. Du har en vigtig rolle i at understøtte koordineringen af opgaverne både på tværs af funktioner, men også fra sygehusledelsen og ned i Administrationens funktioner. Det kalder på flair for oversættelse nedad, opad og udad i organisationen.

Du formår i tæt samspil med dine funktionsledere at nytænke og optimere de administrative processer i en politisk styret kontekst, hvor de til tider skiftende krav ses som spændende udviklingsmuligheder.

Psykiatrisygehuset har de seneste år igangsat en del nye projekter og udviklingstiltag, og der er brug for en administrationschef, som kan fastholde fokus på det lange seje træk og få implementeret igangsatte projekter i bund. Det kræver godt kendskab til ledelsesværktøjer, hvor du som administrationschef er klar til at gå i ”maskinrummet” og få smurt og skruet systemerne de rigtige steder. Vedholdenhed og en insisterende tilgang til opgaveløsningen er derfor relevante kompetencer i dette job.

Psykiatrisygehuset

Som leder i psykiatrisygehuset er du med til at omsætte politiske ambitioner fra bl.a. Region Syddanmarks psykiatriplan. Endvidere har psykiatrisygehuset en udviklingsplan som rammesætter vores opgaver: Vi sætter patienten først - og stræber efter at skabe sammenhæng, bedre behandling og mere sundhed for mennesker med psykisk sygdom.

Du vil indgå i sygehusets øverste ledergruppe sammen med de øvrige primært kliniske afdelingsledere. Se organisationsplanen .

Psykiatrisygehuset arbejder med et systematisk arbejdsmiljøledelsessystem og det stiller krav om, at du som leder kan være tydelig på dit ansvar og din rolle i forhold til gældende arbejdsmiljølovgivning, og derigennem have særlig fokus på det gode arbejdsmiljø.

Den Syddanske Forbedringsmodel rummer værktøjskassen, som understøtter din opgave med at opstille klare og tydelige mål og følge op på de fælles indsatsområder. Forbedringsmodellen bidrager til at medarbejdere og ledere kontinuerligt kan gennemføre og lede forbedringer, hvor formålet er at skabe sammenhængende og gode patientforløb.

Psykiatrisygehuset arbejder kontinuerligt med at professionalisere ledelse. Det er konkretiseret i et ledelsesgrundlag, der beskriver Psykiatrisygehusets forventninger til god ledelsesadfærd. Du kan læse mere .

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være, at

  • varetage den overordnede ledelse af Administrationen, der omfatter Direktionssekretariatet, Økonomi og Planlægning, HR, Klinisk IT samt Kvalitet og Sikkerhed
  • sikre de rette ressourcer og kompetencer i Administrationen med et skarpt øje for psykiatrisygehusets mål og vision – i et tæt samspil med dine funktionsledere
  • reducere kompleksitet i den til tider komplekse opgaveløsning
  • have fokus på og inddrage medarbejderne aktivt i arbejdet med at skabe et godt arbejdsmiljø og en god trivsel bl.a. via samarbejdsfora (LMU) og arbejdsmiljøgruppen
  • gå foran med implementeringen af psykiatrisygehusets nye arbejdsmiljøledelsessystem
  • indgå i psykiatrisygehusets ledergruppe og deltage i den strategiske prioritering og implementering af sygehusets indsatser
  • have fokus på kontinuerlige forbedringer i Administrationens opgavevaretagelse herunder at optimere arbejdsgange med udgangspunkt i Den Syddanske Forbedringsmodel
  • indgå som sparringspartner med de kliniske afdelinger og sygehusledelsen i forskellige mødefora
  • indgå i et effektivt og konstruktivt samarbejde med vores interessenter bl.a. regionshuset

Faglige og personlige kompetencer

Du har en relevant uddannelse og ledelseserfaring fra en administrativ funktion i en politisk styret organisation. Det vil være en fordel, at du har erfaring med ledelse af ledere.

Du er kendt for en dialogpræget og motiverende ledelsesstil samt dit talent for at skabe og vedligeholde gode samarbejdsrelationer, internt såvel som eksternt på alle organisatoriske niveauer. Med andre ord er du stærk på det relationelle felt.

Du er robust og kan praktisere insisterende involvering - du evner balancekunsten mellem at stå fast og inddrage.

Du har vilje og mod til at udfordre det bestående og stille nysgerrige spørgsmål.

Du har selv visioner for, hvordan en effektiv og moderne administration skal indrettes og drives, og du har modet til at gå i front for at realisere dem.

Du kan give et kvalificeret modspil til de mange interessenter både internt og eksternt, og bevare overblikket også i pressede situationer.

Du kan balancere mellem mange vigtige opgaver og nå i mål til rette tid med dem alle.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår aftales i henhold til overenskomst for akademikere i regionen. Administrationschefstillingen opslås med grundløn på trin 51. Din løn fastsættes på baggrund af dine kvalifikationer og i forhandling med din forhandlingsberettigede faglige organisation.

Arbejdsstedet vil være Lille Grundet Hulvej 25, 7100 Vejle.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din ansøgning senest den torsdag d. 29 juli 2021.

Vi afholder 1. samtale d. 10. august 2021 og 2. samtale d. 19. august 2021. Der anvendes case og test i løbet af rekrutteringsforløbet.

Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Charlotte Rosenkrantz Josefsen på e-mail [email protected] eller telefon 29177035.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vejle
  • Torsdag den 29. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. juli 2024 12
3. juli 2024 11
2. juli 2024 9
1. juli 2024 8
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 5
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 7
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 8
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 6
10. juni 2024 7
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 11
5. juni 2024 11
4. juni 2024 11