Rekrutteringsfirma

Energisk kontorassistent med erfaring og passion for god kundeservice søges til Nikosti...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Energisk kontorassistent med erfaring og passion for god kundeservice søges til Nikostine i Viborg


Har du solid erfaring med at yde god kundeservice, kan du holde begge ben på jorden, når det bliver hektisk, og stadig bevare overblikket, og kan du lide en hverdag, hvor ikke to dage er ens? Kan og vil du gøre en forskel både internt og eksternt, så er det lige præcis dig, vi søger til teamet, hvor du kommer med på holdet i en spændende, innovativ virksomhed i vækst og positiv udvikling.


Nikostine er en virksomhed med fokus på leg og gode oplevelser for alle aldre. Nikostine tilbyder et bredt produktsortiment, som bl.a. byder på møbler, legepladser, cykler og legetøj. Nikostine arbejder hver dag på at gøre kunderne tilfredse gennem gode udviklings-, indkøbs- og salgsprocesser. Hver eneste medarbejder skaber værdi på daglig basis ved både de individuelle og fælles arbejdsopgaver. Nikostine støtter Børns Vilkår og er dermed med til at gøre en forskel, hvilket du også vil komme til.

Du vil få en central rolle i kontakten med kunderne, og du sikrer, at der bliver taget hånd om alle de henvendelser, der kommer. Vi lever i et land med sæsonudsving, og når det er sæson, går det rigtig stærkt, og det er vigtigt, at det bl.a. er det, der driver dig, så du altid er med til at give vores kunder den gode oplevelse.

Dine opgaver vil bl.a. indbefatte:

  • Ordrebehandling
  • Kundeservice og salg på telefon og mail
  • Leverandørkontakt og bestilling af varer
  • Bogføring af varer
  • Sekretærfunktion for den lokale salgskonsulent
  • Div. ad hoc-opgaver på tværs af kontoret

Du skal være indstillet på en bred og spændende palette af opgaver, hvilket kræver fleksibilitet, lyst og evne til at lære nyt og ikke mindst være nysgerrig på vores forretningsområde.

Din baggrund
Du er uddannet inden for kontor og har en solid erfaring inden for de ovenfor beskrevne arbejdsopgaver. Kunderne kan fornemme din gode energi og dit smil i telefonen, og du sætter en ære i at hjælpe kunderne og finde de gode løsninger.

Du er god til at kommunikere på alle niveauer i en organisation, og du vil være med til at løfte dit arbejde og Nikostine til et højere niveau. Du arbejder struktureret, til trods for at du ofte har rigtig mange bolde i luften, og du har en positiv tilgang til opgaver, kunder og kollegaer. Du er udadvendt, serviceminded og har en proaktiv tilgang til dine opgaver.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics C5 og er en erfaren bruger af Microsoft Office-pakken.

Nikostine tilbyder
For den rette kandidat er der tale om en meget spændende og attraktiv stilling i en virksomhed, der er inde i en meget interessant udvikling og i vækst. Der er højt til loftet og masser af humor. I Nikostine er der mange ansatte med lang anciennitet og et stærkt DNA.

Du vil blive en del af et ungt team, hvor idéer bliver værdsatte, og hvor tonen er god. Du vil få kompetent og faglig sparring fra dine kollegaer på daglig basis, og din leder lytter til dig som medarbejder.

Du vil få en grundig oplæring og indsigt i det kommunale system, så du er klar til at løse dine opgaver.

Løn forhandles efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring er en del af lønpakken.

Om Nikostine
Hos Nikostine handler det om én ting - tilfredse kunder. Så når du handler med os, kan du altid regne med, vi gør, hvad der står i vores magt, for at du får den bedste oplevelse og løsning.
I Nikostine sælger vi produkter til leg for alle aldre.

Vi er leveringsdygtige inden for:
✔ Legepladser - med fokus på sikkerhed og oplevelse.
✔ Institutionscykler - vi har et bredt sortiment af institutionscykler.
✔ Møbler og garderober - hvor kvalitet og funktionalitet har højeste prioritering.
✔ Legetøj - her har vi fokus på udvikling og relevans for den enkelte aldersgruppe.

Vi er godkendt til handel med det offentlige og kan levere e-handels kataloger til alle e-handels systemer, der bliver brugt af det offentlige.

Vi holder rigtig meget af børn, og derfor har vi lige siden 2007 støttet Børns Vilkår. Børns Vilkår arbejder hver eneste dag for, at alle børn i Danmark har det godt, og det arbejde er vi utroligt stolte af at kunne bidrage til.

Læs mere her: https://www.nikostine.dk/



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Viborg
  • Onsdag den 01. april 2020

Lignende jobs

  • Sagsbehandlere til udbytterefusion - Viborg

    Vil du arbejde i Danmarks største styrelse, hvor der er fleksible arbejdsforhold og en god balance mellem arbejde og fritid? Har du interesse for udenlandske selskabs-/ fondskonstruktioner og sagsb..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Sagsbehandlere til udbytterefusion - Viborg

    Vil du arbejde i Danmarks største styrelse, hvor der er fleksible arbejdsforhold og en god balance mellem arbejde og fritid? Har du interesse for udenlandske selskabs-/ fondskonstruktioner og sagsb..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Vestervangskolen søger en engageret og serviceminded skolesekretær. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse den 1. november 2024.Vi søger en person, som brænder for at arbejde med admi..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Glæder du dig til en arbejdsdag, hvor personaleadministration, arbejdstidstilrettelæggelse og fremstilling af ledelsesinformation er dine opgaver?Så skal du søge en planlægger stilling i POLARI..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 8
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 3
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1