Administrativ medarbejder og kunderådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Kunne du tænke dig at bruge 30-37 timer om ugen på en stilling, der byder på både administrative opgaver, kundeservice, kunderådgivning og receptionsarbejde?

Hos OK byder dagen på lidt af hvert. Så du kan regne med variation i dine opgaver, som du løser sammen med et team af skønne og erfarne kolleger.

OK – meget mere end bare benzin

Vi er et dansk, kundeejet selskab med det bredeste energisortiment af alle virksomheder i Danmark. Udover benzin og el tilbyder vi blandt andet fyringsolie, naturgas, varmepumpeløsninger, elbilopladning, mobiltelefoni og forsikringer.

Skab glade kunder

På Åhave Parkvej, hvor Aarhus møder Viby, finder du din nye arbejdsplads. Her bliver du en del af team Salgsbackup med 10 kolleger i Privatkundecenteret.

Du tager del i teamets mission om at sikre den højest mulige kundetilfredshed. Din hovedopgave bliver at besvare kunders henvendelser på mail, men du hjælper også til med diverse administrative opgaver efter behov.

I løbet af en typisk arbejdsuge kan du regne med at:

  • besvare mails med spørgsmål fra kunder
  • efterbehandle salg – her håndterer du eventuelle administrative opgaver, der skal udføres
  • foretage udgående opkald for at hjælpe kunder med at flytte deres el-/gasaftaler, sørge for registrering af måleraflæsning, informere om serviceaftaler osv.
  • bemande receptionen ved behov.

Hos OK når vi sammen i mål

Vi har hver især vores fokusområder, som vi har ansvar for, men vi står aldrig alene. Her i teamet hjælper og støtter vi alle hinanden på kryds og tværs.

“Alle er rigtig gode til at koordinere dagens opgaver indbyrdes. Så der er fuld tillid fra min side og frihed til selv at planlægge hverdagen,” fortæller din nye leder Brian Mohr Christiansen.

Kan du yde fantastisk kundeservice?

God kundeservice ligger i dine gener. Du sætter en ære i at give kunderne en god oplevelse hver gang, og du forstår, at det gøres bedst gennem positiv kommunikation og evnen til at sætte dig selv i kundens sted. Du er umådelig god til at lytte og finde frem til kernen af kundernes problemer, og så har du en evig lyst til at opsøge den rigtige viden og finde de rigtige løsninger på ethvert problem.

“Vi har en bred palet af produkter og services, så du får en varierende hverdag. Men det kan ikke undgås, at du får dyb viden inden for nogle områder med tiden. Så du kan også blive specialist, hvis du er nysgerrig nok,” forklarer Brian.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring med skriftlig kommunikation, reklamationsbehandling og servicekald, evt. fra tidligere stillinger som fx supporter eller kundeservicemedarbejder
  • har erfaring fra tidligere job indenfor energisektoren, fx el og naturgas – det er ikke et krav, men en kæmpe fordel
  • eventuelt har erfaring med kundefastholdelse
  • taler og skriver flydende dansk.

Er du klar til at sige OK?

Så skynd dig at sende os en ansøgning og dit CV ved at klikke på “søg stillingen”. Vi kalder løbende til samtale, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder for Salgsbackup Brian Mohr Christiansen på 61 67 55 77.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. oktober 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 2