Mødebooker til OK Energiteknik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Er du tillidsvækkende, og kan du tale med alle typer mennesker? Så læs med her…

Vi oplever et stigende behov for specialistrådgivning hos private, som skal træffe en beslutning om valg af varmepumpe. Det er disse potentielle kunder, vi er i kontakt med i mødebooker-teamet. Her er vores vigtigste opgave at afdække det indledende behov hos kunden. Vi hjælper med at afklare, om vi er den rette leverandør, men også med at sikre et godt udgangspunkt for kunden og vores tekniske konsulenter inden et eventuelt møde.

Du ringer til eksisterende kunder og de der har tilkendegivet interesse

Dine primære opgaver bliver at booke kvalitetsmøder til vores konsulenter, hvor fokus er på at give kunden en positiv oplevelse med at kontakte OK, og med at sørge for at kunden er klædt på til at afholde mødet. Desuden er du med til at sikre, at konsulentens tid bliver brugt på de kunder, der er langt nok i deres overvejelser til at tage det næste skridt.

Vi tager imod indgående opkald fra såvel eksisterende og potentielle kunder, og vi ringer ud til dem, der har kontaktet os via vores hjemmeside og lignende kanaler. I samtalerne vil du være godt hjulpet af et velfungerende team og OK’s stærke brand.

Hvem er du?

Måske har du været kørende sælger, arbejdet med kundeservice hos en grossist, erfaring fra en telemarketingafdeling, været planlægger eller noget helt andet. - Det vigtigste for os er, at du har erfaring med den værdiskabende kundedialog og har lyst til at tale med alle typer mennesker.

Vi lægger hertil vægt på, at du er:

  • Rolig, velargumenterende og en stærk formidler
  • Struktureret, omhyggelig, og præstationsorienteret

Har du teknisk indsigt, er det et plus, da du skal tilegne dig viden på varmepumpeområdet, ligesom det er en fordel at have sans for hovedregning.

Det er også et plus, hvis du er hjemme i den danske geografi, da vi booker besøg hos kunder i hele landet. Her er det vigtigt, at vores tekniske konsulenters kalendere er organiseret hensigtsmæssigt i forhold til køreafstande mellem møderne.

Lidt om os

Du bliver en del af OK Energiteknik, et datterselskab i OK-koncernen. Vi har stærke ambitioner om at bidrage til den grønne omstilling og er inde i en massiv vækstperiode.

Vi er knap 100 medarbejdere fordelt på kontoret i Taastrup og Viby J samt en masse kolleger på farten. 30 kolleger er tilknyttet OK’s hovedkontor i Viby J. Her bliver du en del af vores mødebookerteam, som i forvejen tæller fem medarbejdere og en teamleder.

”Vi vægter vores samarbejde højt, har en uformel omgangstone og sunde værdier. Det vil du helt sikkert kunne mærke, når du træder ind ad døren.” Fortæller teamleder, Søren Nielsen.

Mere end bare et OK sted at arbejde

Vores værdier er ikke noget, vi har stående på væggene på kontoret, eller noget, der er skrevet spalte op og spalte ned om i vores personalehåndbog – det er noget, vi efterlever med hinanden. Vi har en høj anciennitet i virksomheden, og det er fordi vi behandler hinanden med respekt, vægter det gode samarbejde og værner om det sociale:

OK vægter det sociale i alle aldre – vi har OK Ung for de unge under 30 år, en ’seniorklub’ og alt derimellem, og vores personaleforening er gode til at arrangere tiltag for hele OK. Vi har derudover fællesspisninger, julefrokoster, og her til sommer har vi en sommerfest for hele OK.

Vi tilbyder

  • En stilling på 37 timer på vores hovedkontor i Viby J, primært i tidsrummet kl. 9-17
  • En velassorteret kantine med lækker mad for enhver smag og fredagskage
  • Løn efter kvalifikationer, attraktiv pension, ulykkesforsikring og sundhedsforsikring
  • En social virksomhed med mange arrangementer som f.eks. kunstforening, personaleforening, sommerfest, julefest mv.
  • En virksomhed i rivende udvikling og med fokus på den grønne omstilling
  • En virksomhed, der tager medansvar for det samfund og den branche, vi er en del af

Vil du være en del af holdet?

Så søg jobbet via linket nedenfor allerede i dag – vi er klar til at tage imod dig, og vi indkalder løbende til samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Søren Nielsen på 20 99 74 66.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2